hep diyorum hepinize diyorum kızlar
ben yapıyorsam siz hayli hayli hem sağlıklı beslenip hem de spor yapabilirsiniz
bırakın artık bahanelerinizi kenara evet özellikle durumlar hariç hastalık sağlık
onun dışında herkes bunları yapabilir
ben pastayı hiç sevmem, pasta özürlüyüm, ama poğaçayı yerdim herhalde, genede sen dikkatli ye rollamEki Görüntüle 1724894 bu pasta ya insan nasıl dayana bilir ki
Neyse pasta ev yapımı olduğu için daha az kalorili olmuştur herhalde buda züğürt tesellisiben pastayı hiç sevmem, pasta özürlüyüm, ama poğaçayı yerdim herhalde, genede sen dikkatli ye rollam
eline sağlık canım güzel görünüyor :)Neyse pasta ev yapımı olduğu için daha az kalorili olmuştur herhalde buda züğürt tesellisi
Teşekkür ederimeline sağlık canım güzel görünüyor :)
Eki Görüntüle 1724894 bu pasta ya insan nasıl dayana bilir ki
Kızlar hayırlı kandiller oruç tutanların oruçlarını allah kabul etsin bu akşam kızımın doğum günü sabah çıkmadan pastasını yaptım yanında dereotlu poğaça ve patates salatası olacak dayanamam yerim kesin kazam mübarek olsun
SABAH
2 DL TBEKMEĞİ
PEYNİR
ÖĞLEN
TAVUK
SALATA
YOĞURT
genic zaten istikrarlı bi sen varsın,
ama toparlanacağız hepimiz, inanıyorum, inanmak istiyorum en azından
Cnm belli bir tarifi yok biraz uydurmasyon oldu ama güzel oldu evdeki malzemeler le keki üçgen kek diye bir kek var onun keki nete yazınca çıkar dışı krem santi içi hazır kakaolu pasta kreması içine biraz çikolata parçaları dışına toz fındık süsleme için yazdan buzluga konan vişneler bu kadaray çok güzel görünüyor tarifi alalımm
benim oğlan pek sever böyle pastalarıı
canım güzel harikasın_SARAYCA_
akşam michel jillian 1 level yaptım sonra 1 saat ebru şallını platesini yaptım yılbaşına kadar hergün yapmayı planlıyorum
normalde kolay gibi görünüyor ama harketler oldukça zor hele topun üsütnde durması çok zorr
oğluşumun doğum gününde yaparım belki, evde var hepsinden, ama yapan yok :))Cnm belli bir tarifi yok biraz uydurmasyon oldu ama güzel oldu evdeki malzemeler le keki üçgen kek diye bir kek var onun keki nete yazınca çıkar dışı krem santi içi hazır kakaolu pasta kreması içine biraz çikolata parçaları dışına toz fındık süsleme için yazdan buzluga konan vişneler bu kadar
Evet gerçekten zor topun üstünde durması_SARAYCA_
akşam michel jillian 1 level yaptım sonra 1 saat ebru şallını platesini yaptım yılbaşına kadar hergün yapmayı planlıyorum
normalde kolay gibi görünüyor ama harketler oldukça zor hele topun üsütnde durması çok zorr
Eki Görüntüle 1724894 bu pasta ya insan nasıl dayana bilir ki
benimde vardı plates topu çıkariyimda sisireyim bari_SARAYCA_
genic zaten istikrarlı bi sen varsın,
ama toparlanacağız hepimiz, inanıyorum, inanmak istiyorum en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?