• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatım Diyet

Tes
rollacım bana tarif verebilir misin sen bunu kendin yapmışsın
martta bende yapacağım küçüğümün d.günü mutlaka bana tarif verebilir misin ama en ince ayrıntısına kadar da anlatman lazım...

bu arada prensesin de doğum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara
teşekkür ederim cnm şimdi uzun uzun yazamam ama akşam boş vaktim de ayrıntılı yazarım mutlaka cnm

_SARAYCA_

akşam michel jillian 1 level yaptım sonra 1 saat ebru şallını platesini yaptım yılbaşına kadar hergün yapmayı planlıyorum

normalde kolay gibi görünüyor ama harketler oldukça zor hele topun üsütnde durması çok zorr:KK53::KK53::KK53:

ayyyy yasmin harikasın valla
bende dün akşam baktım markete kalmamış seninle konuştuğumuz yere :mad::mad::mad::mad::mad:
yok ben o seti bulur alırım kafaya koydum

ben hepsini denedim

birde platesin hakkı kalmasınn dedim ve başladımm

şu basenler erisin gitsinnn

evet basenler basenler erisin de gitsinler yahu
nedir bunlardan çektiğimiz

kızlar hepiniz oruç musunuz, menüler neredeee

ben yazıcam ama sana daha önce de söylediğim gibi gün sonunda yazacağım

benimde cumartesi oğlumun doğım günü ama okulda kutlıycaz belki ctesi evde kendimiz için yaparım okul için yaptırcam

aaaaaa sizinde doğumgününüz kutlu olsun nice güzel yaşları olsun paşanın

G guziss35 canım seninde oğluşunun şimdiden doğum günü kutlu olsun,:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

benim oğluşumda şubatta doğdu:KK53:, iyi ki hatırladım:rolleyes:, o zamana kadar kilo vereyim, geçen sene şubatta 67-68 kg civarıydım, bu sefer sağlıkla 58-57 kg olsam hiç fena olmaz:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

krizantem3 krizantem3 neredesin kız özledim seni:110:

telde de görünmedin acaba kötü mü oldu yine
inşallah olursun canım istediğin kiloda o zamana kadar

bizde de martta hem küçük hem de eşimin d.günü var bakalım marta ne olacağım bende
ayyy o zamana kadar korumaya geçebilsem keşke :KK51::KK51::KK51:

Back
X