- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi ZincirKirma
-
Tamam yarın ölçü ve tartilarla başlayalım haftada 3 gün yürüyüş olsun 45 dk listem 2 öğün olacak Ara ogunum var iki tane
Temel mantık ogubler bol proteinli ve dalatali olacak
Haftada 3 gün et/tavuk /balık
Haftada 3 gün sebze
Haftada 1 gün baklagiller
Her zaman akşam yemeğinde yoğurt ve salata olacak
Tamam yarın başlıyoruz ben de senin listene paralel bir şeyle ilerlemeye çalışacağım. Abur cubur ve hamur işinden uzak duracağım ve haftada en az 3 gün yürüyüş yapacağım buradan kendime ve sana söz veriyorumTamam yarın ölçü ve tartilarla başlayalım haftada 3 gün yürüyüş olsun 45 dk listem 2 öğün olacak Ara ogunum var iki tane
Temel mantık ogubler bol proteinli ve dalatali olacak
Haftada 3 gün et/tavuk /balık
Haftada 3 gün sebze
Haftada 1 gün baklagiller
Her zaman akşam yemeğinde yoğurt ve salata olacak
Bende sana ve kendime söz veriyorum abur cuburdan hamur işinden uzak duracağım 3 gün yürüyüş yapacağım.Tamam yarın başlıyoruz ben de senin listene paralel bir şeyle ilerlemeye çalışacağım. Abur cubur ve hamur işinden uzak duracağım ve haftada en az 3 gün yürüyüş yapacağım buradan kendime ve sana söz veriyorum
İnşallah sorunsuz ilerleriz
Doğru söylüyorsun hiçbir şey için geç değil diyorum zaten önümüze bakıp bundan sonrası için çabalıyoruz inşallah en başta sağlık için istediğimiz kiloya inebiliriz.ohbb
Canım artık olan oldu sorma bende öyle gereksiz kilo almalar farkına vurmalar çok kilon yok halledersin
Hadi önümüze bakalım
Bende tartildim 83.50
Bende 74 lerden 86 lira çıkmıştım sorma yapıyoruz insanız işte neyse hatadan dönüyoruz neysek
10.40 2 yumurtayla mantarli biberlinomlet 1 dilim ekmek
Akşam yemeği
18.30 pırasa yoğurt
Kilo veriyorum ama az abur cubur yediğim için bu hafta ona da söz verdimDoğru söylüyorsun hiçbir şey için geç değil diyorum zaten önümüze bakıp bundan sonrası için çabalıyoruz inşallah en başta sağlık için istediğimiz kiloya inebiliriz.
Diyetisyen randevu nasıl geçti?
Saat 17 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim akşamda yürüyüş yapacağım
Yaptin mi yürüyüşünü benim kız hasta hala geçmedi yuryuslerim aksadiDoğru söylüyorsun hiçbir şey için geç değil diyorum zaten önümüze bakıp bundan sonrası için çabalıyoruz inşallah en başta sağlık için istediğimiz kiloya inebiliriz.
Diyetisyen randevu nasıl geçti?
Saat 17 gibi akşam yemeğimi yiyeceğim akşamda yürüyüş yapacağım
Maalesef ben de yapamadım yağmur yağıyordu inşallah bugün yapacağım ama ilk günü genel olarak güzel geçirdim diyebilirimYaptin mi yürüyüşünü benim kız hasta hala geçmedi yuryuslerim aksadi
Çok iyi benimde idare eder buğu daha iyi düne göreMaalesef ben de yapamadım yağmur yağıyordu inşallah bugün yapacağım ama ilk günü genel olarak güzel geçirdim diyebilirim
Süper.Benim de bugün biraz karıştı sabah yine yulaf lapası yedim ama okulda eve geldim yani 2 saat sonra eşim evde ve kahvaltı hazırlamış beni bekliyordu yemesem olmayacaktı ben de yedim mecburen artık akşam sadece yoğurt yiyeceğim yapacak bir şey yokÇok iyi benimde idare eder buğu daha iyi düne göre
Süper menü tebrik ederim. Ben hurmayı kaçmaktan saymıyorumohbb
Kahvalti 07.30
2 yumurta
Peynir
Ceviz 2 tam
Karışık salata
1 dl eksi mayali ekmek
Ara 12.30
Nescafe
2 tane hurma
KACAMAK VAR FENA(
Ara 15.00
1 bardak kefir
1 elma tarçınlı
Ara 17.00
Türk kahvesi hindistan cevizi yağı ile
2 gr lik çörek küçük
Akşam Yemeği 18.45
Yarim elma+6 dala maydanoz+1 maden suyu+yarım limon+1 ck zencefil bizzzzt
Ara 20.00 yeşil çay + badem+hurma
Spor yok
Su 1.5 litre
Çok geçmiş olsun.Sağlığın daha önemli diyeti yine yaparsın toparlanmaya bak. Bitkisel çaylar çokça tüketmeye çalış. Zencefil, adaçayı çok faydasını görürsün. Benim de birkaç gündür var joğaz ağrım ama baskılıyorum. Bir de d ve c vitamini al mutlaka çok etkiliyor hastayken.2 gündür yatıyorum sürekli boğazım fena şişmiş enfeksiyon ates kas ağrısı bugün ilk defa kendimde hissettim
Boğaz ağrım var yatmakta zorlanıyorum umqrim çabuk geçer yoksa yataktan kalkamicam
Kas kaybı olmuştur kesin bakalim bu hafta diyet falan yalan oldu pazartesi tartıya baslicam tekrardan
Daha iyiyim bugün boğaz ağrım var onun dışında yorgunluk birde dış ağrısı başladı valla hersey üstünde gelmiş gibi hissediyorumÇok geçmiş olsun.Sağlığın daha önemli diyeti yine yaparsın toparlanmaya bak. Bitkisel çaylar çokça tüketmeye çalış. Zencefil, adaçayı çok faydasını görürsün. Benim de birkaç gündür var joğaz ağrım ama baskılıyorum. Bir de d ve c vitamini al mutlaka çok etkiliyor hastayken.
Benim de tam anlamıyla diyet diyemem ama baya iyiydim bence yürüyüşümü hergün yaptım. Bugün de iftardan sonra inşallah.
Hayırlı ramazanlar bu arada
Bu arada iftardan sonra yürüyüş yapmak çok iyiymiş bol su ile çok iyi fikir bende toparlim iftar sonrası leslie planlıyorum 30 dk bakalimÇok geçmiş olsun.Sağlığın daha önemli diyeti yine yaparsın toparlanmaya bak. Bitkisel çaylar çokça tüketmeye çalış. Zencefil, adaçayı çok faydasını görürsün. Benim de birkaç gündür var joğaz ağrım ama baskılıyorum. Bir de d ve c vitamini al mutlaka çok etkiliyor hastayken.
Benim de tam anlamıyla diyet diyemem ama baya iyiydim bence yürüyüşümü hergün yaptım. Bugün de iftardan sonra inşallah.
Hayırlı ramazanlar bu arada
Biraz iyileşmene sevindim, soğuk alginlığı dinlenmeyle geçiyor bol bol dinlen.Bu arada iftardan sonra yürüyüş yapmak çok iyiymiş bol su ile çok iyi fikir bende toparlim iftar sonrası leslie planlıyorum 30 dk bakalim
Benimde bugün güzel geçtiBiraz iyileşmene sevindim, soğuk alginlığı dinlenmeyle geçiyor bol bol dinlen.
İftarı gayet iyi geçirdim çorba ve salata yetti başka bir şey yemedim ama sonra ka şekerim düştü bir dilim tatlı yedim yürüyüş de yapamadım ilk gününün haksızlığı vardı üzerimde artık bugüne inşallah çıkmasam da evde yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?