- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi ZincirKirma
Canım eni hastalık kilo aldırdı aslında ödem kabizlik aldığım kiloyu verdim sen var olan kilonu verdin fark varBende kilo verdim diye ortada geziyorum vayy ve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım eni hastalık kilo aldırdı aslında ödem kabizlik aldığım kiloyu verdim sen var olan kilonu verdin fark varBende kilo verdim diye ortada geziyorum vayy ve
Yürüyüş kat canım şuan en güzel spor senin içinEveeet haftaya 70lerde mücadele etmeye baslicam gibi görünüyor yalnız hayatıma sporu henüz sokamadım
Aynen onu bile yapamıyorum sorumlulukların çok fazla gerçekten bazen ev temizliğine bile vakit bulamıyorum ne yazık ki en iyisi yürüyüş bandı ama oda minnacık izin vermez benim iş yaşYürüyüş kat canım şuan en güzel spor senin için
Leslie abla sen çok yaşaAynen onu bile yapamıyorum sorumlulukların çok fazla gerçekten bazen ev temizliğine bile vakit bulamıyorum ne yazık ki en iyisi yürüyüş bandı ama oda minnacık izin vermez benim iş yaş
Canisi yeni bir yıl başlıyor. Eskiler için yapabilecek birşey yok. Yenileri değerlendirmek lazım2 geri bir ileri gide gide eksiliyorum zamanla olacak inşallah Bu arada tartılmayı bıraktım bugün
Sadece kendimi doğru beslenmeye odakliyacam
2024 yılına girmeden tartilacam son kez ve ondan sonra yok kızlar ölçü almak falanda yok rakamlardan ibaret değiliz kelimesini kavradim sanırım
Sadece doğru beslenmeye çalışacağım
Tatlıyı keseyim derken hergun pasta yerken buldum kendimi benim psikoloji çok ters çalışıyor bence
Bu aralar mesela şu içmiyorum içimde su içme diyen benle inatlaşma bir kadın var onunla mücadelem var ve hep o kazanıyor sırf bu yüzden şu içmediğim günler var
Sanki kendimi cezalandırıyorum onu anladım sanki benim güzel şeylere değmeyen bir yanım var
Merhaba, daha önce belli bir süre ilerlemistik ama sonra ara verdik. Bende de durum aynı hatta üzerine kilo ekleyerek yine buradayım. Sürekli kilo vermek isteyip nefsine hakim olamamaktan o kadar sıkıldım ki. Yasin verdiği bir şey mi yoksa sadece bunun altına mı sığınıyorum artık onu bile bilmiyorum. Benim de yaş 39 ve bu kilo ile yaşlanmak istemiyorum.Yine ben ama biraz farklı yas 39 oldu ve 40 a girmeden bu kiloyu halletmem lazım yaza kadar kendime süre verdim en kötü 70 kg hedefim hazirana kadar
Suan 84.90 şeklinde ilerliyorum regl dönemi
Ölçüler
Göğüs 105
Bel 90
Kalça 117
Evet etkili olabilir kilo vermede nasıl bir plan uyguluyorsun bende diyetisyene gidiyorum suan hayatıma yürüyüş yaparak hareket katmaya çalışıyorumMerhaba, daha önce belli bir süre ilerlemistik ama sonra ara verdik. Bende de durum aynı hatta üzerine kilo ekleyerek yine buradayım. Sürekli kilo vermek isteyip nefsine hakim olamamaktan o kadar sıkıldım ki. Yasin verdiği bir şey mi yoksa sadece bunun altına mı sığınıyorum artık onu bile bilmiyorum. Benim de yaş 39 ve bu kilo ile yaşlanmak istemiyorum.
İstersen beraber ilerlemeyi çok isterim. Hem birbirimize destek oluruz hem de motive ederiz. Bu süreçte en gerekli olan şey bu bence.
Aslına bakarsan tam anlamıyla bir şey uygulayamıyorum. Benim en büyük problemim okul haricinde bir aktivitemin olmaması ve abur cubur alışkanlığı. Bu yüzden yürüyüşe başladım. Hergün yapmaya çalışacağım artık. Farkettim de o kadar yürüyüşten uzaklaşmış ki 30 dk. yürüyüşte bacaklarım çok ağırlaştı gibi adım atamıyorum. Kilodan ziyade sağlığıma zarar veriyorum aslında.Evet etkili olabilir kilo vermede nasıl bir plan uyguluyorsun bende diyetisyene gidiyorum suan hayatıma yürüyüş yaparak hareket katmaya çalışıyorum
Ramazanda nasıl geçirmeyi planlıyorsun
Bende burdan bayağı uzaklaştım başarısız oldukça
Belki de senle birlikte tekrar dönerim bir amaca oluşturabiliriz