- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 30
- Konu Sahibi Rapunzel Kibrit Satar
Konu sahibi. Nisanliniz buyuk suclu. Bunu herkes kabul ediyor. Ama bu olayda sizinde buyuk sucunuz var. Siz yaptıklarınızın arkasında durabilecek bir kadın değilsiniz. Zaten durmamissiniz. Basindan beri basiniz dik bir şekilde yaptiginizin arkasinda dursaydiniz böyle olmazdı. "ilk hafta soyledim ve kabul etti" diyorsunuz. Neyi kabul edecek, birliktelik yasadiginizi mi? Siz kabul edilecek ya da gorulecek birsey yapmamıssınız ki. Guvenip sevismissiniz. Daha ilk olaydan "hayat goruslerimiz uymuyor" diyip ayrilmaniz gerekiyordu. Siz kendinizi ezdirmissiniz. Hic kusura bakmayin. Ha hala yaptiginizin arkasinda durup "baba ben boyle boyle bir birliktelik yasadim, beni bununla tehdit ediyor" demek yerine "tecavuze ugradim" demissiniz. Yalan üstüne yalan, insan en basta dogruyu soyleyemiyorsa yumurta kapiya dayandiginda soylesin bari. Ama yumurta kapiyi calarken bile siz yalan soyluyorsunuz. Tc sinirlari icerisinde bu tecavuz olayin uzerinde durmayacak bir baba yok. Ortalik soguyunca sizi sıkıştırıp tecavuz edenin kim oldugunu soracaklar. Rica ediyorum bir baskasinin adini verip milletin basini yakmayin. Suan dogruyu soyleyebiliyorsaniz soyleyin. Ama ben bu konuya inanmadim ozur dilerim.
Konu sahibi. Nisanliniz buyuk suclu. Bunu herkes kabul ediyor. Ama bu olayda sizinde buyuk sucunuz var. Siz yaptıklarınızın arkasında durabilecek bir kadın değilsiniz. Zaten durmamissiniz. Basindan beri basiniz dik bir şekilde yaptiginizin arkasinda dursaydiniz böyle olmazdı. "ilk hafta soyledim ve kabul etti" diyorsunuz. Neyi kabul edecek, birliktelik yasadiginizi mi? Siz kabul edilecek ya da gorulecek birsey yapmamıssınız ki. Guvenip sevismissiniz. Daha ilk olaydan "hayat goruslerimiz uymuyor" diyip ayrilmaniz gerekiyordu. Siz kendinizi ezdirmissiniz. Hic kusura bakmayin. Ha hala yaptiginizin arkasinda durup "baba ben boyle boyle bir birliktelik yasadim, beni bununla tehdit ediyor" demek yerine "tecavuze ugradim" demissiniz. Yalan üstüne yalan, insan en basta dogruyu soyleyemiyorsa yumurta kapiya dayandiginda soylesin bari. Ama yumurta kapiyi calarken bile siz yalan soyluyorsunuz. Tc sinirlari icerisinde bu tecavuz olayin uzerinde durmayacak bir baba yok. Ortalik soguyunca sizi sıkıştırıp tecavuz edenin kim oldugunu soracaklar. Rica ediyorum bir baskasinin adini verip milletin basini yakmayin. Suan dogruyu soyleyebiliyorsaniz soyleyin. Ama ben bu konuya inanmadim ozur dilerim.
Kesinlikle haklısınız. Ben bunu soyledim beni yargıladı, sonra önemli olmadığını söyledi. Sevdiğim için devam ettim. Ben de kendimi savundum, sanane dedim istemiyorsan bırak dedim. Çekemedim ayrildim. Sonra geldi mantiklica konuştuk sözler verdi, inandım iste. Ben yaptigimin arkasında durdum ona karsi. Ezildigimde oldu ama çoğunlukla durdum. Ama bu psikolojik baskı bu noktaya getirdi. Ve emin olun bu noktaya bir haftada gelmedim. Hayatın gerçekleri buraya yazıldığı gibi degil. Babama boyle soylemenin doğruluğunu savunmuyorum. İçimde hata yaptım hissini derinden yaşıyorum. Olaylar biraz soguyunca gerçeği ucundan söylemeyi düşünüyorum. İçim çok karışık mesela burada herkes eski nişanlım için korkunç seyler yazmis. Diyorum ki Allah'ım bu kadar mı kötüydü bu adam. Hala bana o kadar kötüymüş gibi bile gelmiyor. Biliyorum sizin soyledikleriniz dogru. Ama bir tarafimda ben onsuz napicam diyor. Kimseden anlayış beklemiyorum hatalarımı biliyorum. İnsan felaketin içindeyken bu kadar kotu görünmüyor emin olun. Sadece unutulsun ve ben göze batmadan hayatıma devam edeyim istiyorum. Ne hatam varsa bedelini hemen ödeyip kurtulmak istiyorum. Haa bu arada cinayet falan diyen arkadaşlar öyle bir şey mümkün değil emin olun. Ben böyle korkak yalancı ozguvensiz biri de degildim. Sadece kendimi o psipokata teslim edecek kadar iradesizdim. O da beni bu noktaya getirdi işte.