- 6 Haziran 2021
- 83
- 23
- 24
-
- Konu Sahibi alaralalala
canım ben müslüman değilim aslında ama haklısın böyle şeyler de meditasyon yerine geçiyorKendimi kötü hissettiğim zamanlarda inşirah suresi açar dinlerim. Bana çok iyi gelir.
İnstagramda barış muslu var onun demolarını takip edincanım ben müslüman değilim aslında ama haklısın böyle şeyler de meditasyon yerine geçiyor
Anladım :) bazı devlet kurumlarında ücretsiz danışmanlık veriliyor. Maddi durum elverene kadar oraları deneseniz. Bir nebze rahatlatır belki.canım ben müslüman değilim aslında ama haklısın böyle şeyler de meditasyon yerine geçiyor
haklısınız zaten anneme bile söylemiyorum öyle bunalımdayım falan diyorum sadece..okuldaki birileri reçetemi bulmuşlardı ordan öğrenir gibi oldularDurumunuzu detaylı açıklamayın bence herkese çünkü psikolojik durumlardan anlamayan insan çok. Çıkmak istemiyorum yoğunum işim gücüm var vs. deyin zaten sürekli derseniz o size çıkalım diyen insanlar bıkarlar çıkalım demekten vazgeçerler. Ve tabiiki en kısa zamanda doktorunuzla görüşmelisiniz.
bakayım hemenBarış muslu var onun videolarına bakabilirsiniz
Valla pek işe yaramıyorlar ama haklısınız bilen biriyle konuşmak bile rahatlatıyo..teşekkür ederim randevu bakayım hemenAnladım :) bazı devlet kurumlarında ücretsiz danışmanlık veriliyor. Maddi durum elverene kadar oraları deneseniz. Bir nebze rahatlatır belki.
meditasyon araştırıyorum şu an canım devlet hastanesi icin de randevu bakacagim..tesekkur ederimDoktor desteği al ve dua et bol bol.nette meditasyonlar var izle yapmayı dene.devlet hastanesi denesen para buluncaya kadar bekleme derim
Biraz kafanızı dinleyin , sakin kalmaya çalışın, anksiyetenizin tetiklenmemesi için huzurlu bir meşgale bulun, ben genelde kitap , kur-an, dualar ile ferahlarım, siz de ne ile teskin olacaksanız ona yönelin, biran önce de tedaviye başlayın, olumlama yogaları da güzel ( ama ben yoga yapacağıma namaz kılıp içimi döküp rahatlarım) herkesin yöntemi, yönelişi farklıdır, bu yüzden kendinizi dinleyin önce..Son 2 aydir sosyal anksiyetem azdi.Cok kotu hissediyorum annem para gonderince tekrar terapiye baslayacagim.Cevremdeki insanlar beni azarliyor onlarla disari cikmayinca ama elimde degil en ufak bi markete gitsem mahvoluyorum icimde firtinalar kopuyor.Arkadasim surekli suraya gidelim buraya gidelim derdinde yeni arkadasim da degil cocukluk arkadasim guvendigim tek insan ama anlatiyorum durumumu anlamiyor..insanlar bana deli gozuyle bakiyor..guzel sanatlar fakultesi okuyorum artik odevlerde cok zorlaniyorum cok kotu durumdayim hicbir sey yetismiyor.Sosyal anksiyetenin ustune paranoya da basladi 2 ay once tekirdaga gitmek icin bindigim otobuste sirf otobuse binen adam cocukken beni taciz eden kisiye benziyo diye tansiyonum dusmustu cok kotu olmustum onun disinda zaten bir suru travma atlattim elimden hicbir sey gelmiyor artik..Terapiye param olunca gitcem zaten ama bi meditasyon onerisi falan olan var mi
Yani işte birinci derece yakının bile anlamıyorsa söylemeyeceksin onada sonra var olan azıcık gücünüde anlamayacak kapasitelere harcarsın. Yaa dikkat et öyle durumlara madem reçetelerini ve eğer varsa ilaçlarını düzgün bir yere koymaya dikkat et. Çok geçmiş olsun.haklısınız zaten anneme bile söylemiyorum öyle bunalımdayım falan diyorum sadece..okuldaki birileri reçetemi bulmuşlardı ordan öğrenir gibi oldular
İnstagramda barış muslu var onun demolarını takip edin
Youtube da var videolar bakmani tavsiye ederim netfliksde de var meditasyon videolar.Son 2 aydir sosyal anksiyetem azdi.Cok kotu hissediyorum annem para gonderince tekrar terapiye baslayacagim.Cevremdeki insanlar beni azarliyor onlarla disari cikmayinca ama elimde degil en ufak bi markete gitsem mahvoluyorum icimde firtinalar kopuyor.Arkadasim surekli suraya gidelim buraya gidelim derdinde yeni arkadasim da degil cocukluk arkadasim guvendigim tek insan ama anlatiyorum durumumu anlamiyor..insanlar bana deli gozuyle bakiyor..guzel sanatlar fakultesi okuyorum artik odevlerde cok zorlaniyorum cok kotu durumdayim hicbir sey yetismiyor.Sosyal anksiyetenin ustune paranoya da basladi 2 ay once tekirdaga gitmek icin bindigim otobuste sirf otobuse binen adam cocukken beni taciz eden kisiye benziyo diye tansiyonum dusmustu cok kotu olmustum onun disinda zaten bir suru travma atlattim elimden hicbir sey gelmiyor artik..Terapiye param olunca gitcem zaten ama bi meditasyon onerisi falan olan var mi
Komikmi okurken huzur doldurduToprağa basın, ağaca sarılın, kuş seslerini dinlemeye çalışın. Komik geliyor belki ama kesinlikle rahatlatıyor. Çimlere uzanın.
İyi Hissetmek kitabı vardı onu da okumayı deneyebilirsiniz. Okumak sizi yormuyor ise.