- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
- Konu Sahibi alaralalala
Ve erken kalkip yürüyuse gidin orman ve ya bahcelere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kimisi ot kuş çiçek falan deyip önemsiz görüyor ama dediğiniz gibi huzur ve terapi gibi bir şey.Komikmi okurken huzur doldurdu
Her hafta sonu 7 den 8 e kadar yürür ormanda çime uzaniyorum çok iyi geliyorYa kimisi ot kuş çiçek falan deyip önemsiz görüyor ama dediğiniz gibi huzur ve terapi gibi bir şey.
Annenize söylememe sebebiniz sizi anlayamayacağını düşündüğünüz için mi?haklısınız zaten anneme bile söylemiyorum öyle bunalımdayım falan diyorum sadece..okuldaki birileri reçetemi bulmuşlardı ordan öğrenir gibi oldular
kendimi toparlayip bi belgrad ormanina falan gideyim baritesekkur wderimToprağa basın, ağaca sarılın, kuş seslerini dinlemeye çalışın. Komik geliyor belki ama kesinlikle rahatlatıyor. Çimlere uzanın.
İyi Hissetmek kitabı vardı onu da okumayı deneyebilirsiniz. Okumak sizi yormuyor ise.
bakiyim ben de ona biYoutube da sosyal cesaret meditasyonu var öyle seyler dinleyerek rahatladim
bu lanet şey yüzünden kitap bile okuyamıyorım dikkatim çok dağılıyor ama diğerlerini deneyeceğim teşekkür ederimBiraz kafanızı dinleyin , sakin kalmaya çalışın, anksiyetenizin tetiklenmemesi için huzurlu bir meşgale bulun, ben genelde kitap , kur-an, dualar ile ferahlarım, siz de ne ile teskin olacaksanız ona yönelin, biran önce de tedaviye başlayın, olumlama yogaları da güzel ( ama ben yoga yapacağıma namaz kılıp içimi döküp rahatlarım) herkesin yöntemi, yönelişi farklıdır, bu yüzden kendinizi dinleyin önce..
ya annem endişelenir diye söylemiyorum aslında endişelenmesini de istiyorum biraz bu sene bitse yaz gelse de yatarak tedavi olsam rehabilitasyon merkezinde falan diyorum bazen ama abartıyorum...Yani işte birinci derece yakının bile anlamıyorsa söylemeyeceksin onada sonra var olan azıcık gücünüde anlamayacak kapasitelere harcarsın. Yaa dikkat et öyle durumlara madem reçetelerini ve eğer varsa ilaçlarını düzgün bir yere koymaya dikkat et. Çok geçmiş olsun.
Benim de anksiyetem var, bu kadar ileri boyutta değil çok şükür. Ben genelde kendimi boş bırakmamaya sürekli meşgul olmaya çalışıyorum, işe de yarıyor. Bunun dışında ilaç tedavisine de devam ediyorum ki, bunun önemi çok büyük, gerçekten düzenli kullanımda etkisini hissediyorum şikayetlerim çok çok azaldı. Kitap okumak, youtube’da konuyla alakalı videolar izlemek, anksiyeteye iyi gelen gıdalar tüketmek, sağlıklı beslenme ve spor bir nebze azaltabilir şikayetlerini. Umarım atlatırsın
terapi alinabillir bir de kitap sitelerinde psikoloji bölümlerinde kitaplar satılıyor. yazin nete anksiyete hakkında bilimsel kitaplar vs diye. alıp okuyun..Son 2 aydir sosyal anksiyetem azdi.Cok kotu hissediyorum annem para gonderince tekrar terapiye baslayacagim.Cevremdeki insanlar beni azarliyor onlarla disari cikmayinca ama elimde degil en ufak bi markete gitsem mahvoluyorum icimde firtinalar kopuyor.Arkadasim surekli suraya gidelim buraya gidelim derdinde yeni arkadasim da degil cocukluk arkadasim guvendigim tek insan ama anlatiyorum durumumu anlamiyor..insanlar bana deli gozuyle bakiyor..guzel sanatlar fakultesi okuyorum artik odevlerde cok zorlaniyorum cok kotu durumdayim hicbir sey yetismiyor.Sosyal anksiyetenin ustune paranoya da basladi 2 ay once tekirdaga gitmek icin bindigim otobuste sirf otobuse binen adam cocukken beni taciz eden kisiye benziyo diye tansiyonum dusmustu cok kotu olmustum onun disinda zaten bir suru travma atlattim elimden hicbir sey gelmiyor artik..Terapiye param olunca gitcem zaten ama bi meditasyon onerisi falan olan var mi
Çok çok endişe etme durumu olmazsa bence haberi olsun hani yardımcı olabilir o yüzden. Birde yok ne abartması canım rahatsızlık bu yani en iyi nasıl olacaksan öyle olmalı sen etrafı salla iyi olmaya bakya annem endişelenir diye söylemiyorum aslında endişelenmesini de istiyorum biraz bu sene bitse yaz gelse de yatarak tedavi olsam rehabilitasyon merkezinde falan diyorum bazen ama abartıyorum...
Antidepresan kullanınSon 2 aydir sosyal anksiyetem azdi.Cok kotu hissediyorum annem para gonderince tekrar terapiye baslayacagim.Cevremdeki insanlar beni azarliyor onlarla disari cikmayinca ama elimde degil en ufak bi markete gitsem mahvoluyorum icimde firtinalar kopuyor.Arkadasim surekli suraya gidelim buraya gidelim derdinde yeni arkadasim da degil cocukluk arkadasim guvendigim tek insan ama anlatiyorum durumumu anlamiyor..insanlar bana deli gozuyle bakiyor..guzel sanatlar fakultesi okuyorum artik odevlerde cok zorlaniyorum cok kotu durumdayim hicbir sey yetismiyor.Sosyal anksiyetenin ustune paranoya da basladi 2 ay once tekirdaga gitmek icin bindigim otobuste sirf otobuse binen adam cocukken beni taciz eden kisiye benziyo diye tansiyonum dusmustu cok kotu olmustum onun disinda zaten bir suru travma atlattim elimden hicbir sey gelmiyor artik..Terapiye param olunca gitcem zaten ama bi meditasyon onerisi falan olan var mi