Ah canım benim o süpheyle o kırgınlıklarla nasıl bbeegine odaklandın
Allah içine ferahlık versin eminim gogsunde hep aglamaklı bir dügüm ondan beklemedigin için. Ama herseyden nemkaptıgının farkında oldugu için aşırı dikkatli davranmıs aldatıyorsa ... ve siz o kupa detayı içiin kullandığınız mesaj mı veriyorsun cümlesi bile gercekten takdir ettim. Güzel yerlerden yakalıyorsunuz çok zeki bir kadınsınız duygularınıza yenik düşmeyin peşine düşün herseye sakin yaklasın delil toplayın her gördügünzü ona sorarsanız herseye kılıf uydurur ve sımdı daha dikkatli davranır o yuzden gormuyormus gibi davranın konuları kapatmıs gibi davranın.daha yakın daha sıcak davranın. Ona karşı hala duygulu gibi davranın ama asla kendinize duygusal davranmayın bunun gibi birçok yalanı daha vardır yeterli delil toplayınca yanlıs ama güzel yolunda sana mutluluklar diyip alın bebeginizi gerekeni yapın. Sımdı hayal kırıklığıyla herseye duygusal yaklasıyorsunuz ama size sunları bilmek güç verir sizi kadın yerine koymamış arzulamamıs o surede kimbilir kimse cinsel acıgını kapatmış siz ona ihtiyac duyarken ,sizi pamuklara sarıyormus gibi yapması bile sahteymiş . Bunlar sizi kızdırıp kızdırıp güçlendirir ama ona hiç belli etmeyin. Bunları daha kararlı ve daha güçlü yol almanız için soyluyorum kesinlikle uzulmeniz için degıl. Zaten yapacagını yapmış su saatten sonra affetseniz de her an aklınıza gelecek sürekli önünüze cıkacak kavgalar tartışmalar en mutlu anınızda bile aklınıza gelecek ve ona durduk yere kinlenceksiniz cekilmez bir hal alacak. Siz gercekten akıllıvbir kadınsınız her adımınızı dikkatli atn. Burcunuz nedir merak ettim esiniz ve sizn