Hayatım alt üst oldu bir anda.

herşey kötü gidince olumlu kısma odaklanamaz ya insan, benim de böyle bir psikolojide olduğum bir dönem. aslında çok şanslıyım hemen iş buldum. bu yönünden bakamadım. bide başarısızlık hissi var üzerimde, ya yine başarısız olursam düşüncesi beni yiyip bitiriyor. sanki bu hayatta hiçbirşey konusunda başarılı olamamışım gibi geliyor. evlendim boşandım, iş kurdum sürdüremedim. bir sürü saçma sapan düşünce aslında. halbuki bu zamana kadar başardığım çok şey oldu. hala da başarıyorum aslında.

Yavrum çok güzel haber ama mutsuzluktan zevk aldığın için buna bile üzülmüşsün ya pes
Tam fırsatı işte yeni başlangıçların
Kendine bir kahve bir dilim pasta patlat ve bunu kutla
Her şeyin güzelliklere doğru gideceğine inanıyorum çünkü kalbin çok güzel

modum düzeldi konuda ki yorumları okudukça daha pozitif yanını görmeye başladım. bir oh çektim aylar sonra sonunda. birazda evde dinlenicem, sonra süslenip püslenip işe gidicem
Bende modum yüksekken bol bol süslenirim iyi gelir dinlenmek

Demek ki hayırlısı böyleymiş sakın üzmeyin kendinizi

Ya o kadar olumsuzluk var ki şu dönemde haliyle sevinemedim ama kendime geldim daha iyiyim. Dükkanı verdim eşyaları verdim klimayı sattım bankoyu sattım 3 günde nerdeyse herşeyi hallettim valla :) işe de başlayınca kendime gelirim biraz da dinlenicem. İyi olucak herşey inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…