Hayatım alt üst oldu bir anda.

Çok güzel bir haber bence talihin artık döndü canım sevinmelisin hem kim bilir iş ortaminda gönlüne göre biri ile dahi tanisirsin

Bence çok güzel haber bu hiç enseyi karartma
Şu stresli süreci atlatmaya başlarsam daha olumlu düşünücem. Eğitim almaya başlicam birk gün evde dinlenirim. Aslında tam da düşündüğüm gibi oldu. Birkaç gün dinlenir dinç bir şekilde işe başlasam çok iyi olur diye düşünüyordum. Umarım güzel olur herşey

İnan o kadar zor bir süreçten geçiyorum ki,korkuyorum,tedirginim. Yapabilir miyim bilmiyorum,bir yadan bir sürü borç var onları ödemem gerekiyor o yüzden kafam aşırı olumsuz. Ama umarım işi öğrenirim kısa sürede

Ay hadi inşaallah ,dualarım sizinle kızınız yaşında kız kardeşim var evin bebeği gibi hala.O yüzden anlıyorum ve kızınıza da kıyamıyorum Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın, omzunuzdaki yük azalsın inşallah.

Ben sevindim sizin adınıza.

Değişiklik korkutuyor olabilir, ama geliriniz gideriniz belli olunca stresiniz azalacak bence.
Ya stresim epey azalacak. Son zamanlarda kabus gibi günler geçiriyorum o sebeple olumlu olan şeyleri bile sanırım göremiyorum. Güzel olur inşallah

Moralinizin bozulmasını anlıyorum. İşler hayal ettiği gibi gitmeyince üzülüyor insan. Ama ne güzel bir yol açılmış önünüze. Umarım hayatınız hayal ettiğinizden daha güzel olur
Bu benim en büyük hayalimdi. Başarısız olmam beni çok üzdü üzüyor ama hayırlısı böyle demek ki. Güzel bir yol açıldı evet işsiz kalacağımdan korkuyordum ama çok şükür güzel bir iş buldum inşallah güzel olur herşey bundan sonrası İçin.

İnşallah ücreti iyidir de mutlu olursun. Kendi dükkanını işletmek zor iştir. vergisi, toptancısı, kirası... olumlu bakmaya çalış. İflas etmeden kapatıp yeni bir hayata başlayabileceksen ne mutlu sana. Tercümanlığı neden yapamayasın ki, ana dilinden tercüme yapmayacak mısın? Senin için sohbet etmek gibi bir şey olacak. Hakkında hayırlısı olsun

Ücreti iyi çok şükür. En azından rahat geçinebileceğim bir maaş. Kenara da koyabilirim her ay biraz biraz. Borçlarımı da rahatlıkla öderim. Güzel olucak sağlık üzerine olduğu İçin tedirginim ama eğitim verecekler tüm tedavi süreçleri vs anlatılır.

ilk işim çevirmenlikti. terminoloji zaten işten işe değişiyor ama öğrenmesi çok kısa sürüyor ve not taşımanızda bi sakınca görmez kimse ilk zamanlar merak etmeyin.

ilk işim çevirmenlikti. terminoloji zaten işten işe değişiyor ama öğrenmesi çok kısa sürüyor ve not taşımanızda bi sakınca görmez kimse ilk zamanlar merak etmeyin.
Kısa sürede alışacağıma bende eminim zaten psikolojik olarak toparlanmam lazım ciddi depresyondayım çünkü son zamanlarda o da benim anksiyetemi tetikliyor yoksa hiç bilmediğim işleri kolaylıkla öğrenen bir insanım aslında

Evet çok rahatlarım umarım güzel olur. Sadece bu hayalimiz,kendi işimi kurup kendi işimde büyümek ama hayırlısı böyleymiş demek ki.
taki isiyle ilgileniyordunuz diye biliyorum- sanki takip ediyordum sizi instagramdan. eger dogru hatirliyorsam dukkani kapatmaniz takilarinizi satmaniza engel olmaz ki. tanidiginiz bildiginiz insanlarin dukkanlarina kasa yanina elinizdeki urunleri koyabilirsiniz komisyon verme karsiligi. ya da populer haftasonu sosyete pazarlarinda satis yapabilrisiniz. burada bir bomonti antika pazari var. antikayla hic isi olmayan bijuteri satislari da yapiliyor. insan seli gibi bir ortam. boyle boyle ya da sanaldan internet sitesinden trendyoldan vs satis yapabilirsiniz. belki dukkan giderleri olmayinca daha bile kar edersiniz

Çoğu insandan daha şanslısın bence. Kendi isyerin olsa evet çok güzel olurdu ama ıssız kalmadan çok da güzel bir yerden dönüş almışsın ,boşta kalmamissin. Hayırlı olsun.

Güzel bir isi aldın hakkından gelirsin sahsen inanıyorum!! ilk is günü ve 777 yollayayım çiçekten hediye sevmem akdjdkf

En güzelini yaparsın, kendine güven...

Bu devirde dukkan acmak gerçekten bana mantikli hayirli gelmiyor. İscinin sigortasi yemegi yolu maasi dukkanin giderleri gelirleri faturaları kirasi. İs olurmu olmazmi.... Varda var....
Bana saglam bir yere girip duzgun maasli sskli calismak daha mantikli gelmistir her zaman. Yaniliyorda olabilirim. Amcam zamaninda lokanta açtı ucuncu senesi. Trilyon kaldirdi saglik gitti. İlk actigi aydan beri.neden kendi dukkani gece gunduz dusun dur. Fazla calisti dusundu etti. Simdi aagliga gifiyor parasi hep. Sizin icin en dogru karar neyse hayırlısı o olsun

yanlış bilmiyorsam işyeri gıda ya da öyle büyük montanlı hammade alınıp üretilen filan bir yer değil. elemanı filan yok muhtemelen.
gıda işi olsa zaten sürekli başında durman gerekir.

takı toka gibi şeyler galiba
tasarım kısmı varmı yoksa Çinden filan alıp tek tek satılan bujiyeri mi bilmiyorum o kadar
ama böyle şeyleri zaman zaman tezgah açıp da satabilir, giden yerler var. sürekli başında durman gereken 7/24 takip edeceğin bir iş değil. haftada bir ya da ayda bir büyük yerlerde tezgah aç, günde 1-2 saat de online satabilir, orayı takip edip, bir yandan devam et yani. böyle bir iş yapılabilir.

yani ne biliyim ben herşeyi internetten alıyorum, toka satıp dükkan çevirmek afaki bence
öyle şeyleri ya tam butik, tasarım iş satacaksın. o da zor çok iyi sanatın olmalı ya da reklamın vs.
ya da zaten olan, iş yapan bir tuhafiye filan dükkanın olacak yanına koyacaksın
kırtasiyeler bile kapatıyor.

Maasli is, kendi dukkaninizdan cok daha iyi olur. Ayrica basarisiz oldum diye dusunmeyin denedim peşinden gittim icimde kalmadi diye düşünün. Bence guzel olacak hersey sizin icin b3n olumsuz bir durum goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…