Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Rprnn hamile misin?
Dümdük sordum öyle kusura bakma ama öyle bi enerji aldım senden
Sanki bebek var😍
Ağzından 🍯 damlıyor Ahhh keşke şimdilik yok ama olacak inşallah 🌺
Ben tüp bebek için gittim de kabul etmediler beni kovdular git aşılama ol dediler oraya gittim orası da daha dosya açmadı mantar var bende onu tedavi edelim dediler önümüzdeki hafta gitcem işte bakalım mntar işi bittiyse inşallah dosya açarlar haa açsalar da tedavi 2 ay sonra başlarmış bende ne uzattım yaa nasıl dolduysam artık bekliyorum ya kısacası 😄 😄😄

L Limonlu Su amann üzülme Allah bizede büyük ben sınavımla mutluyum o kadar çok şey gördüm ki halime şükür dedim nefes aldıkça umud var unutma hem daha yeni 2.5 yıllıksn da kocanı tanı onunla tüm zamanları değerlendir 💜 olacak bir gün kucağımız dolu olacak inan 🤗
Asko alıştım artık ilk zamanlar daki gibi üzülmüyorum nasip ne zaman olursa vakti ne zaman gelirse . Rabb'im elbet nasip eder bızlere de 🙏

Asko alıştım artık ilk zamanlar daki gibi üzülmüyorum nasip ne zaman olursa vakti ne zaman gelirse . Rabb'im elbet nasip eder bızlere de 🙏
Aynen Aynen iyi yönlerden bakmak lazm bazen böylelikle üzüntü ve stresten de uzak olcaz 😀 🥲 hayırlısıyla sağlıklısı gelsin 💜🍀

L Limonlu Su amann üzülme Allah bizede büyük ben sınavımla mutluyum o kadar çok şey gördüm ki halime şükür dedim nefes aldıkça umud var unutma hem daha yeni 2.5 yıllıksn da kocanı tanı onunla tüm zamanları değerlendir 💜 olacak bir gün kucağımız dolu olacak inan
Olacak elbette 😍 ben kendime anne olamiycam diye yirtiyordum😒 çok uğraştım tedavi falan fistan çok şükür bebelakim 3.5 aylık yanımda şu an uyusam mi uyumasam mi diye gözüme bakıyor 🤣 stresten uzak durun çok etkili gerçekten sizi strese sokacak kişilerden özellikle 😂

Ağzından 🍯 damlıyor Ahhh keşke şimdilik yok ama olacak inşallah 🌺
Ben tüp bebek için gittim de kabul etmediler beni kovdular git aşılama ol dediler oraya gittim orası da daha dosya açmadı mantar var bende onu tedavi edelim dediler önümüzdeki hafta gitcem işte bakalım mntar işi bittiyse inşallah dosya açarlar haa açsalar da tedavi 2 ay sonra başlarmış bende ne uzattım yaa nasıl dolduysam artık bekliyorum ya kısacası 😄 😄😄
Rapor mu vermediler?
Benim bebelerim de tüplü🤣
Pozitiflik en çok sana lazım şu an. Aşılama vakit kaybı gibi görünebilir ama belki tüpe gerek kalmadan gelir yavrun 😍

Anne olunca uyunmuyormuş kedili keşke hamile kalmadan önce bilseydim 🤣
Böyle 3 saat falan uyuyunca oooo çok iyi uyudum diyorum 🤣
Bi de gün icinde kahve içebilirsem benden iyisi yok🤣🤣
🤦gerçekten mi ya
Ben bugün kargo zile bastı beni uyandırdı 6 saat uyudum sadece diye gözümü acamamistim söve söve gittim🤦koltuklarda uyukladim filan 😓ne diyosun sen😓😓😓

🤦gerçekten mi ya
Ben bugün kargo zile bastı beni uyandırdı 6 saat uyudum sadece diye gözümü acamamistim söve söve gittim🤦koltuklarda uyukladim filan 😓ne diyosun sen😓😓😓
Acı ama gerçek 🤣
Önceden ben de gece yatardım öğlene kadar uyurdum. Uyanıp uyanıp zorla geri uyurdum🤣 hatta haftada bir uyku günüm vardı akşam 7de yatıp öğlen 11-12de falan kalkardım allahım nasıl bi lüks 🤣
Hele büyüsünler ben de gece onların basında ağlayıp uyandircam🤣
Çok şükür yine biraz uyuyabiliyorum ya sabaha diri çıksaydım🤣🤣

Her konu da pozitifim ammmaa su gebelik konusunda iki buçuk senedir negatifim 😑😏
Onda da pozitif olmaya çalış 😍🤲
Çok erken sevecem seni ben galiba ya uff🤦:KK16:
Ooo teşekkürler,ben de seni 💕💕
L Limonlu Su amann üzülme Allah bizede büyük ben sınavımla mutluyum o kadar çok şey gördüm ki halime şükür dedim nefes aldıkça umud var unutma hem daha yeni 2.5 yıllıksn da kocanı tanı onunla tüm zamanları değerlendir 💜 olacak bir gün kucağımız dolu olacak inan 🤗
Allah en yakın zamanda nasip etsin, sağlıklı evlatlar 💕💕🤲
Allah sağlıki evlatlar nasip etsin 🤲
Olacak elbette 😍 ben kendime anne olamiycam diye yirtiyordum😒 çok uğraştım tedavi falan fistan çok şükür bebelakim 3.5 aylık yanımda şu an uyusam mi uyumasam mi diye gözüme bakıyor 🤣 stresten uzak durun çok etkili gerçekten sizi strese sokacak kişilerden özellikle 😂
Allah bağışlasın 🤲 hoş geldin

X