Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Tişikkirlir aplacım:21:kapalılık güzel birşey de ben yapamam keşke yapabilsem namaz kılarken kuram okurken eşim bi görsün hemen kapansan çok güzel olur şöyle böyle başlar hemen:KK33:
yaaa deme öyle.bak ne güzel maşallah namaz kılıyor kuran okuyomuşsun.bence kapanadabilirsin bigün.kendini yapamam diye şartlama.önemli olan insanların ne gördüğü düşündüğü değil önemli olan Allahn rızası kuşum umarım bigün nasip olur sanada :KK19:
Yaa üşütüyor musun acaba ablacım bacak bileklerin açıkta kaldığında da ağrır ince giyiniyorsan falan
bende ondan mı diye düşünüyüyorum da :KK43: elbise var tayt var altındada ama dün öyle değildi normalde ağrımaz ama :KK43:
yoksa çocum yer mi açıyo kendine :KK70: :KK70:

yaaa deme öyle.bak ne güzel maşallah namaz kılıyor kuran okuyomuşsun.bence kapanadabilirsin bigün.kendini yapamam diye şartlama.önemli olan insanların ne gördüğü düşündüğü değil önemli olan Allahn rızası kuşum umarım bigün nasip olur sanada :KK19:

bende ondan mı diye düşünüyüyorum da :KK43: elbise var tayt var altındada ama dün öyle değildi normalde ağrımaz ama :KK43:
yoksa çocum yer mi açıyo kendine :KK70: :KK70:
İnşallah ablacım nasip olur bir gün🤲🏻 Soğuk havalarda sıkı giyin üşütme daha fazla aplacık gazdan da ağrıyor olabilir :KK70::KK70:sal gitsin boşver hahaha hep böyle ağrır mı

Evet sevgili aplacıklarım kendimi tekrardan koydum :KK33::KK33:ama yüsümü göstermem banene banene:KK70:
Kız fatmoşum yüzünü göstermedin ama bende seni çıtı pıtı beyaz tenli bakımlı hissediyordum öyleymişsin yüzünüde görsek azcık yürürdük sana:KK53:
@Rose36 cım olsaydı bu mesajı görünce şaşırdı garibim şaşırma emoji leri meşhurdu ya onun 🤣🤣

Minyonduk evliliğimizin ilk senesi:KK70: ne zaman bebe düşündük folik asitler vitamin iğneleri kan ilaçları duba olduk:mad::mad:
Valla bende çok özledim eski hallerimi resimlerime bakıyorum 3 yıl öncekilere tahta gibiyim ama sexiyimde kadınsı duruyorum vücut hatlarım felan kıvrımlı şimdi bildiğin dikdörtgen her yer eşit🤣🤣🤣

Kız fatmoşum yüzünü göstermedin ama bende seni çıtı pıtı beyaz tenli bakımlı hissediyordum öyleymişsin yüzünüde görsek azcık yürürdük sana:KK53:
@Rose36 cım olsaydı bu mesajı görünce şaşırdı garibim şaşırma emoji leri meşhurdu ya onun 🤣🤣
Yaaa kuzum teşekkür ederim eminim hepinizde çok güzelsinizdir :KK36:evet rose aplamızı özledik gelse de tekrar şaşırma emojilerini koysa:KK71:

Valla bende çok özledim eski hallerimi resimlerime bakıyorum 3 yıl öncekilere tahta gibiyim ama sexiyimde kadınsı duruyorum vücut hatlarım felan kıvrımlı şimdi bildiğin dikdörtgen her yer eşit🤣🤣🤣
Ben kilolu halimi de seviyorum kız öyle de seksiyim böyle de hahahah:21::KK70:

Evde olsaydın sıcak su torbası koy derdim :KK1:neyse geçer inşallah
aynen yaaa
ama varya bi haftadır kociş yoktu gece ısınamıyodum döne döne sabah oluyodu.benim vucut ısım hiç yok yani üstüme kaç kat örtsem ağırlıktan bunalırım ısınamam
ama kocim geldi akşam ay totom ısınıverdi :KK70: yeminle kocicim fırın gibi maşallah kışın çok kullanışlı :KK70:
ahahah aynı bende öyle düşünüyodum kız :KK70: hee görsek koşardıkta yani :KK70:

aynen yaaa
ama varya bi haftadır kociş yoktu gece ısınamıyodum döne döne sabah oluyodu.benim vucut ısım hiç yok yani üstüme kaç kat örtsem ağırlıktan bunalırım ısınamam
ama kocim geldi akşam ay totom ısınıverdi :KK70: yeminle kocicim fırın gibi maşallah kışın çok kullanışlı :KK70:

ahahah aynı bende öyle düşünüyodum kız :KK70: hee görsek koşardıkta yani :KK70:
Yaa benimkide öyle şu an ağrılarım var gel aşkım ben senin karnını ovalayım gel aşkım yat yanıma ısıtayım şöyle böyle allahım merhametini seveyim:KK70:Allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin 🤲🏻Amin

Fatmazell Fatmazell Bide benim omuzlarım bi bayana göre baya geniş hatta gelinlikçi şaşkına döndü en fazla 11 cm oluyormuş benim tek omuz 14 cm🤣🤣 kınalığıda gelinliğide açmışlardı 50 kg olmama rağmen olmadı şimdi bide kiloluyum o yüzden sevmiyorum vücut geliştirmişim gibi oluyor 😅

Fatmazell Fatmazell Bide benim omuzlarım bi bayana göre baya geniş hatta gelinlikçi şaşkına döndü en fazla 11 cm oluyormuş benim tek omuz 14 cm🤣🤣 kınalığıda gelinliğide açmışlardı 50 kg olmama rağmen olmadı şimdi bide kiloluyum o yüzden sevmiyorum vücut geliştirmişim gibi oluyor 😅
evlenipte kilo almayanı gösterin banaaaağğğ :KK70:

evlenipte kilo almayanı gösterin banaaaağğğ :KK70:
tenor.gif

Evlendikten sonra🤣

X