- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.921
Buda yemek gören zavallı ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bak oda bişeymi bazen eşim şaka yapar dur sen benim omuzuma koyma başını ben seninkine koyayım nede olsa aynılar derYaaa kuzum alemsin vala @PETRA1012
Bugün başlıyorum o zaman ne kadar geç o kadar zorNeyse sen başladığın günü söyle devam edelim gerçekten yemeği azalınca midede küçülüyor ama mesela şimdi cips çikolata olsa evde bende hemen dalarım o yüzden eve hiç sokmamak gerek
Bende yemeğe arkadaşlar vardı ancak gittiler evi toparladık bi kat eşimle şimdi çay keyfi yapıyoruz eşcağzımlahali krizini atlattım yemeğimi yedim kahvemi ictim dizi izliyorum siz ne yapıyorsunuz kizlar
Hala karnım ağrıyo yatağa girdim ısınmaya çalışıyorum
Yaaa aplam bi doktora git çok acı çekiyorsanHala karnım ağrıyo yatağa girdim ısınmaya çalışıyorum
Yok yaa geçecektir yaYaaa aplam bi doktora git çok acı çekiyorsan
Nasıl bir ağrı kiYok yaa geçecektir ya
İnşallah ablam keyfin de yok üsüldümYok yaa geçecektir ya
Gaz sancısı gibi üşütme ağrısı gibi daha çokNasıl bir ağrı ki
Yok pek çünkü duruyo geçiyo Bi türlüİnşallah ablam keyfin de yok üsüldüm
Soğukta kaldın mı acaba özellikle bu tedavi zamanları faln çabuk soğuk kapıyorz ve tam dediğin gibi bi ağrı oluyor sıcak birşeyler iç belki iyi gelir beline şal dola patik giyGaz sancısı gibi üşütme ağrısı gibi daha çok
Yok pek çünkü duruyo geçiyo Bi türlü
Hava güzeldi bugün biraz dışarı çıktık dolaştık ailece.
Uuu hangi diziyi izliyorsun?bende dizi izliyorum bir haftalık yatılı misafir gelecek onu bekliyorum keşke pazartesi gelselerdi tatil günü dinlenemiyorum onun sıkıntısı içindeyim:)
Ooov yatılı misafirler zor oluyor valabende dizi izliyorum bir haftalık yatılı misafir gelecek onu bekliyorum keşke pazartesi gelselerdi tatil günü dinlenemiyorum onun sıkıntısı içindeyim:)
kardeşlerim çok acikli içim şiştiUuu hangi diziyi izliyorsun?