Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Neyse kızlar ben daha yataktan bile çıkmamışm adam sabah 7 de gidiyor ben halen yatak keyfisi yapıyorm 😂😂 buraları topliyim ders çalışayım sonra dışarı çıkacam bu yıl ilk kez soba kurcam boru falan lazm olacak gidip alayım eksikleri falan akşama dönerim inşallah aranıza öpüyorum hepinizi Allah'a emanetsiniz ❤️🌺😘
Üfff kestanede yapın o sobada akşamları da ışığı romantik olur haa onun :KK53:

Kolay gelsin balımm dikkat et kendine 🤗🌹

Zayıflamak dedin de benim kilo vermem lazım ya
Hiç diyet modunda değilim nasıl yapcaz o işi acep🤔
Ay kız bulursan yolunu bana da söyle 😬😬😬
ablacım kasım indirimi olcak trendyolda onu bekle 😘
Tamm kuşum bekliyim 🤗
Yeşil çay içiyor petra muzice aplam:KK70::KK70::KK70:
Ben de içecem banne banne banne 🤪
Evet cidden yok Allah sonumuzu hayr etsin bazen bu ekonomik olayları düşünüp bunalıma giriyorm resmenn ne olacağız hiç yani meçhul

Ya doktora yıllar önce gittim migren dedi bir daha gitmedim aynen annen ne yaşıyorsa aynısnı yaşıyorum eşim kızıyor illa gidelim doktora faln ama ben emar dan korkuyorum ya onu çekelim diyecekler haa bide randevu bulamıyorum zaten 🤷😅
İyi yapıyorsun Canm bazen ders bazen mola hepsini halledersin ❤️
Arada dışarı çık ama ya sonra insan çıkmak istemiyor bi korku kaplıyor içini 😐
Aynen kuzu insanın içinde yaşama istediği kalmıyor yağmur yok yaş yok kuraklık önümüzdeki günlere kapıda gibi herşey ateş pahası.. Diyorum keşke bu teknoloji devrinde dünyaya gelmemiş olsaydım psikolojim boziliui 😥

Ay kız bulursan yolunu bana da söyle 😬😬😬

Tamm kuşum bekliyim 🤗

Ben de içecem banne banne banne 🤪

Aynen kuzu insanın içinde yaşama istediği kalmıyor yağmur yok yaş yok kuraklık önümüzdeki günlere kapıda gibi herşey ateş pahası.. Diyorum keşke bu teknoloji devrinde dünyaya gelmemiş olsaydım psikolojim boziliui 😥
İç iç aplam fundi nasıl içeleceğini söyler:KK70:

İç iç aplam fundi nasıl içeleceğini söyler:KK70:
Yarım litrelik bardağa demliyorum ılıyınca pipetle höpürdetiyorum bir mucizee bir mucizee lavabo ile akraba oluyorsun ama sonra 🤣🤣🤣

Şaka bi yana bana baya etkisi oldu göbeğim felan düzleşmeye başladı sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum akşamları da 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum saat 9 da tekrar bidaha içiyorum bir çay bardağı acılı şalgam bide gün içinde ne zaman denk gelirse o 3 litre de su suyu çok içiyorum bide ben 2 litre de olur

Yarım litrelik bardağa demliyorum ılıyınca pipetle höpürdetiyorum bir mucizee bir mucizee lavabo ile akraba oluyorsun ama sonra 🤣🤣🤣

Şaka bi yana bana baya etkisi oldu göbeğim felan düzleşmeye başladı sabah kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum akşamları da 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum saat 9 da tekrar bidaha içiyorum bir çay bardağı acılı şalgam bide gün içinde ne zaman denk gelirse o 3 litre de su suyu çok içiyorum bide ben 2 litre de olur
lavobo niye kusuyon mı :KK70:
çay ne çayı onu demedin gineee :KK70:

lavobo niye kusuyon mı :KK70:
çay ne çayı onu demedin gineee :KK70:
Kusmuyorum ne diyim bilemedim ki 🤣🤣

Kızz yeşil çay fark ediyor mu bilmiyorum da doğadanın ananas ve açailisini içiyorum 🤗bağırsakları çalıştırıyor ishal olmuyorsun ama sürekli bi boşaltım oluyor 🤣🤣🤣

Kızz yeşil çay fark ediyor mu bilmiyorum da doğadanın ananas ve açailisini içiyorum 🤗bağırsakları çalıştırıyor ishal olmuyorsun ama sürekli bi boşaltım oluyor 🤣🤣🤣
Aktarlarda tomurcuk yeşil çay almanı tavsiye ederim onlar daha sağlıklı poşet çay kullanıyorsun sen sanırım onlar fazla etki etmiyor bence 🤣

Aktarlarda tomurcuk yeşil çay almanı tavsiye ederim onlar daha sağlıklı poşet çay kullanıyorsun sen sanırım onlar fazla etki etmiyor bence 🤣
Her bak onu diyecektim bu kolayı ma geliyor bunu alıyorum da acı oluyor nedense poşetli çaylar bitsin ondan alacam kuzu müdavimi oldum sürekli kullanınca bi zararı olurmu ki 1 haftadır içiyorum düzenli günde 2 bardak ama çay sonuçta demi siyah çayda içiyoruz

O ne ya bana da söyleyin 🤣

Her bak onu diyecektim bu kolayı ma geliyor bunu alıyorum da acı oluyor nedense poşetli çaylar bitsin ondan alacam kuzu müdavimi oldum sürekli kullanınca bi zararı olurmu ki 1 haftadır içiyorum düzenli günde 2 bardak ama çay sonuçta demi siyah çayda içiyoruz
Normal çaydan farkı yok bebeğim sadece metabolizmayı hızlandırıyor. Sen aktardan baharatçıdan al birde demleme çaydanlığı al küçük içine su koy kaynat sonra altını kapat yeşil çayı at içine demlensin 10 dk sonra onu dök iç akşam da üstüne su çek ısıt iç ertesi gün sabah ta yenileyebilirsin veya içmeye devam edebilirsin sana kalmış bu daha ürentili ve sağlıklı oluyor😘😘

Yeşil çay kuzum metabolizmayı hızlandırıyor kilo vermene yardımcı oluyor
Günde maksimum kaç kilo içebiliriz?🤣
Ben bi ara diyet ve sporla baya zayıflamıştım çok iyi gidiyordum
Pandemi araya girince şiştim de şiştim
Hamilelik de üstüne tüy dikti 25 kilo aldım
Obezlige doğru koşuyorum
Doğumdan sonra süt veriyorum diye yarınlar yokmuş gibi yeyince kilo almaya devam ettim
Su an eski kıyafetlerimin içine asla giremiyorum
Nasılsa bi gün kilo vercem diye yeni kıyafet de almıyorum
Bu gidişle kilolar üstüme yapışacak ben de donsuz kalcam🤣

Günde maksimum kaç kilo içebiliriz?🤣
Ben bi ara diyet ve sporla baya zayıflamıştım çok iyi gidiyordum
Pandemi araya girince şiştim de şiştim
Hamilelik de üstüne tüy dikti 25 kilo aldım
Obezlige doğru koşuyorum
Doğumdan sonra süt veriyorum diye yarınlar yokmuş gibi yeyince kilo almaya devam ettim
Su an eski kıyafetlerimin içine asla giremiyorum
Nasılsa bi gün kilo vercem diye yeni kıyafet de almıyorum
Bu gidişle kilolar üstüme yapışacak ben de donsuz kalcam🤣
Hahahaha verirsin kilo sadece rakamdan ibaret ona canını sıkma anneliğin ve çocukların tadını çıkar🥰 günde iki bardaktan fazlasını önermiyorlar

Normal çaydan farkı yok bebeğim sadece metabolizmayı hızlandırıyor. Sen aktardan baharatçıdan al birde demleme çaydanlığı al küçük içine su koy kaynat sonra altını kapat yeşil çayı at içine demlensin 10 dk sonra onu dök iç akşam da üstüne su çek ısıt iç ertesi gün sabah ta yenileyebilirsin veya içmeye devam edebilirsin sana kalmış bu daha ürentili ve sağlıklı oluyor😘😘
Tamam kuzum benim sağol öyle hesaplıda olur sürekli kullanacam için bide demleme şeysi alıyım ben varya hiç uğraşmam böyle şeylerle bide evlendikten sonra kilo aldım nasıl dalga geçenler oldu sevinenler oldu fiziği bozuldu diye öyle oldukça daha da bi umursamazlık geldi bana millet inat eder zayıflar öyle bi durumda ben yedikçe yedim ya mesela birine kızdım ya eşimde geç geliyor bazen 11 de geldiği oluyor akşam saat 10 da pizza siparişi veriyordum büyük boy bide tek başıma yiyordum kola patates yanında 81 kilo olmuştum 😔😔ama dikkat ediyorum artık

Tamam kuzum benim sağol öyle hesaplıda olur sürekli kullanacam için bide demleme şeysi alıyım ben varya hiç uğraşmam böyle şeylerle bide evlendikten sonra kilo aldım nasıl dalga geçenler oldu sevinenler oldu fiziği bozuldu diye öyle oldukça daha da bi umursamazlık geldi bana millet inat eder zayıflar öyle bi durumda ben yedikçe yedim ya mesela birine kızdım ya eşimde geç geliyor bazen 11 de geldiği oluyor akşam saat 10 da pizza siparişi veriyordum büyük boy bide tek başıma yiyordum kola patates yanında 81 kilo olmuştum 😔😔ama dikkat ediyorum artık
üzülme kuzum sıkma canını verirsin bak yeşil çaya alış dediğimi yap güzel kilo verirsin 🥰

üzülme kuzum sıkma canını verirsin bak yeşil çaya alış dediğimi yap güzel kilo verirsin 🥰
Yok kuzum toparlandım bi ara öyle yapıyordum durduk yere alınmıyor kilo felan baya gitti 80 den 67 ye düştüm hedefim 50 bu gidişle olacak inşallah oda 🤗🤗🤗🌹🌹🌹

heee bağırsak deme bana yaa ölcem iki gündür karnım bi ağrıyo bi bastırıyo tuvalete zor koşuyorum vallah işyerinde ses çıkarcam diye kıvranmaktan kepaze oluyorum bıhtım bıhtım

X