- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.941
sorma hele ki tatil günlerinde gelmelerinden daha kötü nefret ediyorum:)Ooov yatılı misafirler zor oluyor vala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma hele ki tatil günlerinde gelmelerinden daha kötü nefret ediyorum:)Ooov yatılı misafirler zor oluyor vala
He ben netflixten falan izliyorsun sandımkardeşlerim çok acikli içim şişti
Merhaba benimde de beyaz sünen bı akıntım oluyor hamilelik varmı sizdeKuzum ovulasyonla takip yaptım zaten adet bitimi 12. Ci gün yumurtlama oldu bugün sabah tekrar yaptım ikinci çizgi hiç yok denecek kadar azdı ve 4 gündğr beyaz renkte bir akıntım okuyor yumurtlama akıntısı mı acaba diye düşündüm değil şefaf ve sünen oluyormuş yumurtlama skıntısında
Maalesef dün adet oldum. Umarım seninki gebeliktirMerhaba benimde de beyaz sünen bı akıntım oluyor hamilelik varmı sizde
Ama yumurtlama belirtisi de oluyor dediğiniz. Yumurtladığınız günü biliyor musunuz?Merhaba benimde de beyaz sünen bı akıntım oluyor hamilelik varmı sizde
Çok üzüldüm canım inşallah ama kime sorsam mantardan dolayı oluyor diyorlar benim de umudum yokMaalesef dün adet oldum. Umarım seninki gebeliktir
Bu ay ovulasyon testi kullanmadımAma yumurtlama belirtisi de oluyor dediğiniz. Yumurtladığınız günü biliyor musunuz?
Yok kuzu soğukta da kalmadım ama ağrıyası var demek ki körolasıcanınSoğukta kaldın mı acaba özellikle bu tedavi zamanları faln çabuk soğuk kapıyorz ve tam dediğin gibi bi ağrı oluyor sıcak birşeyler iç belki iyi gelir beline şal dola patik giy
Bi ovulasyon al bak bakalık belkide yumurtlama oluyordur şefaf uzayan mıBu ay ovulasyon testi kullanmadım
Sen neden erken den uyandın hafta sonudaYok kuzu soğukta da kalmadım ama ağrıyası var demek ki körolasıcanın
Geçer gibi oluyo yine başlıyor çıldırcam
GünaydınnGünaydın kızlar
Nasılsın bugün fatmazelimGünaydınn
Şükür iyiyim yine erkenden kalkmam dışında sorun yok sen nasılsın kuzummNasılsın bugün fatmazelim
Çok şükür canım ben de iyiyimŞükür iyiyim yine erkenden kalkmam dışında sorun yok sen nasılsın kuzumm
Yok kuzum hasta değilim şükür.Çok şükür canım ben de iyiyim
Niye erken kalktın kız hasta değilsin dimi?
Güzel bir sey aslındaYok kuzum hasta değilim şükür.
Ben öyle geç saatlere kadar uyuyamam ya 7.30 ya 8 de kalkarım uyku alışkanlığım yok
Kesinlikle gerçekten daha çok vakit kalıyor.Güzel bir sey aslında
Ben de sabah insanıyım
Ama uykuyu akmak sartiyla
Gece 3te yatıp sabah 7de kalmaktan nefret ederim
Bi de erken kalkınca insana daha çok vakit kalıyor