- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.881
Yaaaa yazıkheee bağırsak deme bana yaa ölcem iki gündür karnım bi ağrıyo bi bastırıyo tuvalete zor koşuyorum vallah işyerinde ses çıkarcam diye kıvranmaktan kepaze oluyorum bıhtım bıhtım
Yürüyüşle falan desteklesem bari daha iyi olacakHahahaha verirsin kilo sadece rakamdan ibaret ona canını sıkma anneliğin ve çocukların tadını çıkargünde iki bardaktan fazlasını önermiyorlar
Baco senle diyet buddysi olalım miYok kuzum toparlandım bi ara öyle yapıyordum durduk yere alınmıyor kilo felan baya gitti 80 den 67 ye düştüm hedefim 50 bu gidişle olacak inşallah oda
Allah başka dert vermesin sen yeşil çaya şimdi başlama kanka dötünün ayarı tümden kaçarheee bağırsak deme bana yaa ölcem iki gündür karnım bi ağrıyo bi bastırıyo tuvalete zor koşuyorum vallah işyerinde ses çıkarcam diye kıvranmaktan kepaze oluyorum bıhtım bıhtım
Olabilir iyide olur hunharca iddialaşalımYürüyüşle falan desteklesem bari daha iyi olacak
Havalar da soğuk yoksa çıkarıl her gün yarim saat bile olsa
Gerçi ben yürüyüş diye market market gezip abur cubur toplarım
Baco senle diyet buddysi olalım mi
Benim yalnız yapacağım bi iş değil çünkü
Birinden gaz almam lazim
Ben sabah cips yedim sen baya baya ondesinOlabilir iyide olur hunharca iddialaşalım
Sabah yoğurt lapa yedim 2 kere de lavaboya da çıktım ben öndeyim
Tartılma günümüz olsun ama benim tartının ayarı bozuldu kalibrasyon mu istiyormuş
ahahahaha bu da bi dert kanka ansızın zortlatmak riski varAllah başka dert vermesin sen yeşil çaya şimdi başlama kanka dötünün ayarı tümden kaçar
yıkayınca geçiyodur ya çamaşır suyu dökmekızlar çok acil yardıma ihtiyacım var banyo halısındaki idrar lekesi nasil çıkar camasir suyu falan mi dökmem lazim
evdekiler farketmeden kurutcam balkonda ama once bisi dökmem surmem gerekiyor bnceyıkayınca geçiyodur ya çamaşır suyu dökme
Allah senievdekiler farketmeden kurutcam balkonda ama once bisi dökmem surmem gerekiyor bnce
Neyse sen başladığın günü söyle devam edelim gerçekten yemeği azalınca midede küçülüyor ama mesela şimdi cips çikolata olsa evde bende hemen dalarım o yüzden eve hiç sokmamak gerekBen sabah cips yedim sen baya baya ondesin
Olsun kız tartılma günümüz de çok iyi olur
Yanılma payı olabilir onlara çok takılma
sivi sabunla sildim çamaşır makinasına attim gelince yikasin ya simdi öyle kurutmuyum dedim kokusu kalirsa falan bir anlik dalgınlığıma geldi bebegimAllah seniçok mu
sıvı sabunla sil
Kız kurutma daha beter içine alırevdekiler farketmeden kurutcam balkonda ama once bisi dökmem surmem gerekiyor bnce
Doğru kız ağdadan sonra sürmen gerekiyor hint yağıda aynı etkiyi yapıyor muşbu arada banyoyu karıştırırken karınca yagi yumurtasi buldum tüyleri azaltiyormuş internette gördüm doğrumu kızlar
ailenle mi yaşıyosunbu arada banyoyu karıştırırken karınca yagi yumurtasi buldum tüyleri azaltiyormuş internette gördüm doğrumu kızlar
aneeee açıkmışsınEvet sevgili aplacıklarım kendimi tekrardan koydumama yüsümü göstermem banene banene
Minyonduk evliliğimizin ilk senesianeeee açıkmışsınkız ben seni minyon hissediyordum nedense
sarı saçlarını bağlamışım çözülmüyor mihribannnnnnn
ana sayfada da koymuşlar hatunlar fit anam ben duba
Sen kapalı mısın aplacıkaneeee açıkmışsınkız ben seni minyon hissediyordum nedense
sarı saçlarını bağlamışım çözülmüyor mihribannnnnnn
ana sayfada da koymuşlar hatunlar fit anam ben duba