- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.901
ahahaha bence çok tatlısınMinyonduk evliliğimizin ilk senesine zaman bebe düşündük folik asitler vitamin iğneleri kan ilaçları duba olduk
he kapalıyım nolcekSen kapalı mısın aplacık
Tişikkirlir aplacımahahaha bence çok tatlısın
he kapalıyım nolcek
Yaa üşütüyor musun acaba ablacım bacak bileklerin açıkta kaldığında da ağrır ince giyiniyorsan falan#karnımhalaçokağrıyor.com
yaaa deme öyle.bak ne güzel maşallah namaz kılıyor kuran okuyomuşsun.bence kapanadabilirsin bigün.kendini yapamam diye şartlama.önemli olan insanların ne gördüğü düşündüğü değil önemli olan Allahn rızası kuşum umarım bigün nasip olur sanadaTişikkirlir aplacımkapalılık güzel birşey de ben yapamam keşke yapabilsem namaz kılarken kuram okurken eşim bi görsün hemen kapansan çok güzel olur şöyle böyle başlar hemen
bende ondan mı diye düşünüyüyorum daYaa üşütüyor musun acaba ablacım bacak bileklerin açıkta kaldığında da ağrır ince giyiniyorsan falan
İnşallah ablacım nasip olur bir günyaaa deme öyle.bak ne güzel maşallah namaz kılıyor kuran okuyomuşsun.bence kapanadabilirsin bigün.kendini yapamam diye şartlama.önemli olan insanların ne gördüğü düşündüğü değil önemli olan Allahn rızası kuşum umarım bigün nasip olur sanada
bende ondan mı diye düşünüyüyorum daelbise var tayt var altındada ama dün öyle değildi normalde ağrımaz ama
yoksa çocum yer mi açıyo kendine
ağrımaz 3 gündür böyleİnşallah ablacım nasip olur bir günSoğuk havalarda sıkı giyin üşütme daha fazla aplacık gazdan da ağrıyor olabilir sal gitsin boşver hahaha hep böyle ağrır mı
Evde olsaydın sıcak su torbası koy derdimağrımaz 3 gündür böyle
Kız fatmoşum yüzünü göstermedin ama bende seni çıtı pıtı beyaz tenli bakımlı hissediyordum öyleymişsin yüzünüde görsek azcık yürürdük sanaEvet sevgili aplacıklarım kendimi tekrardan koydumama yüsümü göstermem banene banene
Valla bende çok özledim eski hallerimi resimlerime bakıyorum 3 yıl öncekilere tahta gibiyim ama sexiyimde kadınsı duruyorum vücut hatlarım felan kıvrımlı şimdi bildiğin dikdörtgen her yer eşitMinyonduk evliliğimizin ilk senesine zaman bebe düşündük folik asitler vitamin iğneleri kan ilaçları duba olduk
Yaaa kuzum teşekkür ederim eminim hepinizde çok güzelsinizdirKız fatmoşum yüzünü göstermedin ama bende seni çıtı pıtı beyaz tenli bakımlı hissediyordum öyleymişsin yüzünüde görsek azcık yürürdük sana
@Rose36 cım olsaydı bu mesajı görünce şaşırdı garibim şaşırma emoji leri meşhurdu ya onun
Ben kilolu halimi de seviyorum kız öyle de seksiyim böyle de hahahahValla bende çok özledim eski hallerimi resimlerime bakıyorum 3 yıl öncekilere tahta gibiyim ama sexiyimde kadınsı duruyorum vücut hatlarım felan kıvrımlı şimdi bildiğin dikdörtgen her yer eşit
aynen yaaaEvde olsaydın sıcak su torbası koy derdimneyse geçer inşallah
ahahah aynı bende öyle düşünüyodum kızKız fatmoşum yüzünü göstermedin ama bende seni çıtı pıtı beyaz tenli bakımlı hissediyordum öyleymişsin yüzünüde görsek azcık yürürdük sana
@Rose36 cım olsaydı bu mesajı görünce şaşırdı garibim şaşırma emoji leri meşhurdu ya onun
Yaa benimkide öyle şu an ağrılarım var gel aşkım ben senin karnını ovalayım gel aşkım yat yanıma ısıtayım şöyle böyle allahım merhametini seveyimaynen yaaa
ama varya bi haftadır kociş yoktu gece ısınamıyodum döne döne sabah oluyodu.benim vucut ısım hiç yok yani üstüme kaç kat örtsem ağırlıktan bunalırım ısınamam
ama kocim geldi akşam ay totom ısınıverdiyeminle kocicim fırın gibi maşallah kışın çok kullanışlı
ahahah aynı bende öyle düşünüyodum kızhee görsek koşardıkta yani
amin canım amin :)Yaa benimkide öyle şu an ağrılarım var gel aşkım ben senin karnını ovalayım gel aşkım yat yanıma ısıtayım şöyle böyle allahım merhametini seveyimAllahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin Amin
Yok bacım ben kendimde kilo sevmiyorum pis kakaBen kilolu halimi de seviyorum kız öyle de seksiyim böyle de hahahah
evt cnm ailemleyim hayat şartları napcanailenle mi yaşıyosun
sür kız bulmuşsun işte bacaklarına felam
evlenipte kilo almayanı gösterin banaaaağğğFatmazell Bide benim omuzlarım bi bayana göre baya geniş hatta gelinlikçi şaşkına döndü en fazla 11 cm oluyormuş benim tek omuz 14 cm kınalığıda gelinliğide açmışlardı 50 kg olmama rağmen olmadı şimdi bide kiloluyum o yüzden sevmiyorum vücut geliştirmişim gibi oluyor
evlenipte kilo almayanı gösterin banaaaağğğ