Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Evet kuzucum bende bebek denemesem bende içeceğim de o oluşumunu engelliyormuş o yüzden içmiyorum
Şuan reglsin ya içebilirsin aslında ödemde atar kuzum adetin bitince bırakırsın geçen bi baharat aldım kajun baharatı diye ilk defa kullanacam bağırsaklarım aşırı çalıyor yeşil çaya yormuyorum hiç baharattan zannediyorum her yemeğe basıyorum baharatı

Migren çok zor ya Allah yardımcın olsun
Onada alıştık be Canm teşekkür ederim
Ee ne var ne yok geldi mi kitaplar başladın mı çalışmaya
Kız yorumlarına baktım da herkes çok memnun kızzz
Ama biraz fiyetliymiş bunu favliyim de yarın bakayum
400 ml ama az da değil hani ucuz ve kaliteli şey bulunmaz bu ülkede zaten

Kız yorumlarına baktım da herkes çok memnun kızzz
Ama biraz fiyetliymiş bunu favliyim de yarın bakayum
Aynen kuzum fiyatı can yakıyor malesefki ama ben benim cildime bu markanın ürünlerinden daha iyi gelen bişey görmedim bide çok etkili para veriyorsun ama 1 yıl kullandım az az sür demişti eczane nemlendiriciyi alta üstüne güneş kremi bebek gibi oluyordu cildim kapatıcı felan hiç gerek kalmıyor du

Çok amaclı krem
Ben sivilce kremi hem nemlendirici hem pişik kremi
Ahşaba vernik niyetine bile kullanılır

Onun güneş kremi ne kadar kim bilir bendd bi tane kullanıyorum o kadar da memnun değilim ama değiştirmeyede cesaret edemiyorum

Aynen yaa ucuza don bile kalmadı artık ülkecek batıyoruz bence hemde jet hızıyla
Bu attıığımdan dimi canm aman kız iyi gelsin de baksana 1 sene kullandm diyon 4 ay bile kullansam 150 lira nelere para vermiyoruz yani
Çok amaclı krem
Ben sivilce kremi hem nemlendirici hem pişik kremi
Ahşaba vernik niyetine bile kullanılır
Ahahaha deli yaaaa

Annemden biliyorum kuzumda migren krizi tutunca odaya kapatırdı kendini perdeleri çekerdik hiç ses olmayacak akşama kadar yatardı hiç bişey yiyip içmedi midesi bulanırdı migren psikolojik de olabiliyor nörolojiye gitmişti ilaç tedevisine başladılar 6-7 yıldır hiç olmuyor seninkide böyle ağrırsa uzman nöroloğa git kuzum

Dün akşam matematikten başladım biraz canım bugün devam edecem zaten evdeyim ev işi yap yemek yap geri kalan zamanda hep derslere odaklanırım aman üşütürüm aman korona gelir korkusundan dışarı da çıktığım yok

Onun güneş kremi ne kadar kim bilir bendd bi tane kullanıyorum o kadar da memnun değilim ama değiştirmeyede cesaret edemiyorum
Fransız markasıymış kuzum ondan o kadar pahalı galiba keşke ucuz olsa benim ablam yurt dışında ona dedim burda çok pahalı bi getirirmisin diye oda burdada pahalı ordan alıyım dedi sonrada burdaki fiyatı da görünce unutmuş gibi yapmıştı

Aynen yaa ucuza don bile kalmadı artık ülkecek batıyoruz bence hemde jet hızıyla
Evet cidden yok Allah sonumuzu hayr etsin bazen bu ekonomik olayları düşünüp bunalıma giriyorm resmenn ne olacağız hiç yani meçhul
Ya doktora yıllar önce gittim migren dedi bir daha gitmedim aynen annen ne yaşıyorsa aynısnı yaşıyorum eşim kızıyor illa gidelim doktora faln ama ben emar dan korkuyorum ya onu çekelim diyecekler haa bide randevu bulamıyorum zaten
İyi yapıyorsun Canm bazen ders bazen mola hepsini halledersin
Arada dışarı çık ama ya sonra insan çıkmak istemiyor bi korku kaplıyor içini

Yazık ne yapsın yaa iyi mi ama memnun musun o kremden ne kadar ki fiyatı bilgin var mı tam ben solante kullanıyorum180 lira verdim şimdi 200 ü geçiyordur sözde en iyisi ama bende leke oldu hep

Çok kötü kuzum o aslında ihmal etmesen ben çok üzülürdüm anneme öyle olunca konuşamazdı bile Allah kimseyi o duruma düşürmesin bi süre sinüzit dediler sonra iyi bi doktora gidince migren bu sinüzit değil dedi afedersin akşama kadar hiç bişey yemeden yatardı akşam 8-9 gibi kalkar istifra ederdi o zaman düzelir di çorba yapardı ablam onu içer kendine gelirdi o yüzden ihmal etme emar dan nolacak sanki ama anneme çekmemiş ler di sadece ilaç tedavisi gördü psikiyatırada gitti sonradan anneminki psikolojik di daha çok

Evet evet bende aynı annen gibi mide bulantısına kadarr dur cesaretlendim ya emar bilmiyorum ya daha önce çektim başka bir şey için 3 gün onun yüzünden migren ağrısı çektim o yüzden korkuyorum ravdevu bulsam giderim

Yazık ne yapsın yaa iyi mi ama memnun musun o kremden ne kadar ki fiyatı bilgin var mı tam ben solante kullanıyorum180 lira verdim şimdi 200 ü geçiyordur sözde en iyisi ama bende leke oldu hep
Ben çok memnun dum bu yaz başka marka aldım pişman oldum yüze değişik bi hava katıyor nasıl anlatsam mesajla yüzünde ne var ne kullanıyorsun ışıl ışıl diyorlar dı onu kullanınca o kadar eminim o yüzden kremden trendyol da baktım 80 liraya aldıydım eczaneden en son şimdi fiyat şu kullandığım üründe bu kuzum eczacı bana nohut tanesi kadar damlat çok sürme demişti çok etkili olduğu için

Neyse kızlar ben daha yataktan bile çıkmamışm adam sabah 7 de gidiyor ben halen yatak keyfisi yapıyorm buraları topliyim ders çalışayım sonra dışarı çıkacam bu yıl ilk kez soba kurcam boru falan lazm olacak gidip alayım eksikleri falan akşama dönerim inşallah aranıza öpüyorum hepinizi Allah'a emanetsiniz

Niye kuzum emar ne yaptıki korktuğun için mi diyorum ya psikolojik migren sırf fiziksel bişey değil yanlış anlama bebeğin olduğun da daha çok zorlanırsın o yüzden şimdiden çözümünü bul kuzum bide doktor çok önemli inşallah iyi biri denk gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…