Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kızlar bişey sorcam benim cildim aşırı kuru. Yüzüm pul pul oluyo sürekli ellerim çatlıyor göğüs kenarlarım bile yani 🤦‍♀️
Kaç çeşit krem aldım denedim kullandm bana mısın demiyor. Varmı beni nem manyağı yapacak bildiğiniz Bi krem?
mavispreyboya mavispreyboya Fatmazell Fatmazell Nosking Nosking Rprnn Rprnn bebeklinick bebeklinick
Neutregena kullandın mı ablacım çok güzel bir krem mavi kutulusunu kullanıyorum memnunum cildim kuru değil ama baya yağlı his bırakıyor yani

Aklıma düşürdün bende bundan sipariş edeyim.
Doktorun kuru cildin için şunu kullan diye birşey önermedi mi
Bioderm filan

Bide benim dedigime şans ver bakalım, mis kokarsin hem
Yok kız bunun için Dr gitmedim zaten çok kurudur cildim de kışın daha kötü olıyo
Bi deneyim bakam dediğini
Bebanthol da iyi deneyebilirsin
Ona da bakam canm

Hmm biraz vazelinle de karıştırıp dene vazelin çok yağlı bırakıyor ya belki onun faydası olur🥲
Deneyeyim Bi de öle 🤗
Ben hiç bilmiyorum canım benimki de aşırı yağlı.
Ama su bazlı değil yağ bazli nemlendirici işe yarar bence
Vallah çok şanslısın yağlı cildim olsun isterdim 🤤
bir mucizee bir mucizee kız aklıma geldi şimdi mucizevi bir sey🤣
Zdrave vardı önceden Bulgaristan'dan bulurduk.
Gidenlerden de hep onu isterdik getirirlerdi.
Trendyolda satılıyor şu an bi bak istersen
Baya yoğun bi krem
Kız Bulgaristan diyince birden dedim nerde bulam 🤣 Bi bakayım ona da

bir mucizee bir mucizee Kuzum sivilce ilacı oluyo ya heryerini kupkuru yapan onu kullanırken la roche posay in nemlendiricisini almıştım çok güzeldi eczane tavsiye etmişti onada bi bak derim o markadan hiç vazgeçemedim ürünleri ni kullanınca hele yaz aylarında güneş kremiyle beraber kullanınca çok güzel oluyor tüm vücut için varmı ürünleri hiç bakmadım ama

Deneyeyim Bi de öle 🤗

Vallah çok şanslısın yağlı cildim olsun isterdim 🤤

Kız Bulgaristan diyince birden dedim nerde bulam 🤣 Bi bakayım ona da
Dışarı çıkacaksan sürme yalnız emilene kadar bembeyaz yapıyor
Maykıl ceksın gibi gezersin 🤣🤣
Bendekinin etiketi falan cıktı hep geçen sene almıştım ama boyutu şöyle. Içine bir kez parmak daldırıp sürünce sabaha kadar suratim yağ kusuyordu 🤣
Sivilcelere de iyi geliyor 😁

Kızlar günaydın nasılsınız beni sorarsanız kış mevsiminde doğduğum için galiba kapalı havalara bayılırım bugün aşırı mutluyum sis çökmüş hava kapalı herkes eve çekilmiş valla mis 🤣🤣
Günaydınlar bundan sonra havalar böyle olur sende tadını çıkarırsn bende aynen migrenden dolayı aşırı değil ama kapalı havaları daha çok seviyorum boğmuyor insanı 😀

bir mucizee bir mucizee Kuzum sivilce ilacı oluyo ya heryerini kupkuru yapan onu kullanırken la roche posay in nemlendiricisini almıştım çok güzeldi eczane tavsiye etmişti onada bi bak derim o markadan hiç vazgeçemedim ürünleri ni kullanınca hele yaz aylarında güneş kremiyle beraber kullanınca çok güzel oluyor tüm vücut için varmı ürünleri hiç bakmadım ama
Hadi yaaa Leonardo Di caprio gibi kız 🤣 🤣 🤣 Bi de bunu inceleyem
Dışarı çıkacaksan sürme yalnız emilene kadar bembeyaz yapıyor
Maykıl ceksın gibi gezersin 🤣🤣
Bendekinin etiketi falan cıktı hep geçen sene almıştım ama boyutu şöyle. Içine bir kez parmak daldırıp sürünce sabaha kadar suratim yağ kusuyordu 🤣
Sivilcelere de iyi geliyor 😁
Hahahah kız biraz baktımda sivilce kremi diye çıkıyor altındaki yorumlara baktım iyi diyende var memnun olmayan da müsait zamanda ayrıntılı inceleyem 🤣🤣
Fatmazell Fatmazell Cücüğüm napıyon geçen sendin demi yeşil çay öneren günde iki kere demiştin içiyorum lavabodan çıkamıyorum demekki öyle zayıflatıyor Allahh razı olsun :KK53:💜💜💜🌹💞💞
Bana da deen ne çayı bende zayıflamak istiyorum ama istemekle kalıyorum 🤣

X