Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Elimdeki herşeyi tek tek kaybediyor gibi hissediyorum en ufak şeyler bile takıntı olmaya başladı artık kusuruma bakmayın sizlerinde zamanını almayım ben bi kendimi toparlayım
Hâllolmuş sevindim
karnımağrıyorrrrrr.com
Geçmiş olsun
rose nun topiğini gaspettik yaa

abbana surat yapma çekirge
Estağfirullah
@sebbo Sanırım doğru etiketlemişimdir sen nerelerdesin beğendin gittin mesajları

Amin , Allah şifa versin
Biraz bekledim bunda da aynı sanki hayalet çizgi var gibi yakınlaştırıp bakınız lütfen
mavispreyboya
bir mucizee
Hayalet çizgiyi bu sefer ben de gördüm ama son artıklarında göremedim
Anlatmak istersen dinleriz ablam sıkma canını
Sağol anlatmak istersem peki
Fatmazell inde değdiği gibi anlatmak istersen dinleriz canım insan rahatlıyor neye sıkıldıysan da geçer inşallah
Sağol teşekkür ederim

Yok be Canm bende 2 ay oldu İstanbulluyumm

İnanki burda etin tadı zerre yok en çok onu özlüyorum
Yaa bizde 2023 de taşınıyoruz artık buradan allah izin verirse en çok yemeklerini özleyeceğiz biz aslen konyalıyız memlekete gittiğimizde eşimle biryere otururuz yemek yemeye hiç ne meze var ne bir şey hep buradakileri takdir ederiz vallahi adamlar yapıyor elleri dert görmesin inşallah

Ehehehe gonyaya mı Geliyon ben de çeyrek konyalı sayılırım

Evet yeme konusunda oralar bi başka ya gelirken bol bol et getir sen lazm olur amaaa cidden ne et ne tavuk hiç tadı yok dışarda olunca faln sırf karnımız doysun diye yemek yeriz yani öyle zevk ala ala yemedim hiç

Evet yeme konusunda oralar bi başka ya gelirken bol bol et getir sen lazm olur amaaa cidden ne et ne tavuk hiç tadı yok dışarda olunca faln sırf karnımız doysun diye yemek yeriz yani öyle zevk ala ala yemedim hiç
Sadece mezeleriyle doyar insan çok memnunuz burdan ama memlekete uzak ve sıcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…