Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Nasıl oluyor kuzum canın yandımıydı ben artık hele hiç çekilemem artı canım yanar galiba
Benim doktorum gerek görmedi bende ona güvendim sadece bi makas gibi birşey yerleştiriyorlar onu yerleştirirken acıyor sonra sıvı enjekte ettiklerinde regl olduğunda ağrın olur ya onun bir iki kat fazlası ağrıyor sonra geçiyor

İşte bende o sırada kendimi kasarım diye korkuyorum kuzum o yüzden cesaret edemiyorum kasınca tüpler tıkalı gibi de gözükür muş bide aşılama yaptırmıştım onu bile zor yaptırdım rahim ağzım açılmadı doktor acımaz felan dedi bana abartıyorsun gibi ama baya acıdı rahim filmine hiç dayanamam

O makas gibi dediğin şeyin adına bende mandal diom ve o her muanede olur sadece hsg de değil sen iyi dayanmışssn ya ben bi hastanede kadının çığlıklarını duydum doğum yapıyor sandm sordum film çekiyor dediler ve ben korktum Artk cesaret edemedim

Ben birdaha çekilsem anestezili çekilirim herhalde

Burdayım, bildirimlere bakıyorum ancak, kalp için teşekkürler,biraz moralim bozuk da, belirgin sebebi yok yani. Öyle genel gerginlik .
Anlatmak istersen dinleriz kuzum her ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin inşallah kalbini ferahlatsın
Akşam oldu ya flaşla çekeyim öyle daha belli olur belki dedim
Ooooyy bebişi vurun vurunnn
Diyarbekir yoluna ey Diyarbekir yoluna...

Her muayene de mi olur hiç görmedim öyke birşey alttan çok muayene oldum öyle birşey değildi

Doğrudur kuzum aynı şeydir ama ben ilk gördüm rahim ağzım yeteri kadar açık ki alttan muayene olduğumda hiç öyle birşey yerleştirmediler
Allah'ım ya şaşırdım doğrusu ya önce ultason sonrada illa onu yerleştirip vajina içine bakarlar ışıkla enfeksiyon var mı yok mu diye yada kültür veya smer alınınca takılır

Ben olduğum yerde anestezili çekildim gece kusa kusa ağrıyla sağa sola yatamıyodm rezil kepaze sabahı ettim. filmde çok kötü çekilmişti sonucu net gözükmüyodu.
İstanbul'da fulya açık emar da çekildim gözlerim açık uyutulmadan. Adam göstere göstere bak şu rahmin şimdi biraz canın yanabilir biraz adet ağrısı gibi ağrın olabilir çok ağrırsa söyle bak şu sol tüpün işte bitti bak şu da sağ tüpün ağrın çok mu biraz artacak dayanamazsın söyle diye diye çekti. 10 dk belki sürmedi nepnet çektiler. Öyle ağrı sancı da çok değildi izleye izleye çekildim tavsiye ederim yani

Allah'ım ya şaşırdım doğrusu ya önce ultason sonrada illa onu yerleştirip vajina içine bakarlar ışıkla enfeksiyon var mı yok mu diye yada kültür veya smer alınınca takılır
Ben bu yaşıma kadar hiç enfeksiyon geçirmedim ve kültür smer mi ne dediğin onlardan da vermedim hiç öyle bir sıkıntım olmadığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…