- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.481
Benim doktorum gerek görmedi bende ona güvendim sadece bi makas gibi birşey yerleştiriyorlar onu yerleştirirken acıyor sonra sıvı enjekte ettiklerinde regl olduğunda ağrın olur ya onun bir iki kat fazlası ağrıyor sonra geçiyorNasıldı peki
Benim doktorum gerek görmedi bende ona güvendim sadece bi makas gibi birşey yerleştiriyorlar onu yerleştirirken acıyor sonra sıvı enjekte ettiklerinde regl olduğunda ağrın olur ya onun bir iki kat fazlası ağrıyor sonra geçiyorNasıl oluyor kuzum canın yandımıydı ben artık hele hiç çekilemem artı canım yanar galiba
İşte bende o sırada kendimi kasarım diye korkuyorum kuzum o yüzden cesaret edemiyorum kasınca tüpler tıkalı gibi de gözükür muş bide aşılama yaptırmıştım onu bile zor yaptırdım rahim ağzım açılmadı doktor acımaz felan dedi bana abartıyorsun gibi ama baya acıdı rahim filmine hiç dayanamamBenim doktorum gerek görmedi bende ona güvendim sadece bi makas gibi birşey yerleştiriyorlar onu yerleştirirken acıyor sonra sıvı enjekte ettiklerinde regl olduğunda ağrın olur ya onun bir iki kat fazlası ağrıyor sonra geçiyor
O makas gibi dediğin şeyin adına bende mandal diom ve o her muanede olur sadece hsg de değilBenim doktorum gerek görmedi bende ona güvendim sadece bi makas gibi birşey yerleştiriyorlar onu yerleştirirken acıyor sonra sıvı enjekte ettiklerinde regl olduğunda ağrın olur ya onun bir iki kat fazlası ağrıyor sonra geçiyor
Ben birdaha çekilsem anestezili çekilirim herhaldeİşte bende o sırada kendimi kasarım diye korkuyorum kuzum o yüzden cesaret edemiyorum kadınca tüpler tıkalı gibi de gözükür muş bide aşılama yaptırmıştım onu bile zor yaptırdım rahim ağzım açılmadı doktor acımaz felan dedi bana abartıyorsun gibi ama baya acıdı rahim filmine hiç dayanamam
Anlatmak istersen dinleriz kuzumBurdayım, bildirimlere bakıyorum ancak, kalp için teşekkürler,biraz moralim bozuk da, belirgin sebebi yok yani. Öyle genel gerginlik .
Ooooyy bebişi vurun vurunnnAkşam oldu ya flaşla çekeyim öyle daha belli olur belki dedim
Diyarbekir yoluna ey Diyarbekir yoluna...Diyarbakırda
Her muayene de mi olur hiç görmedim öyke birşey alttan çok muayene oldum öyle birşey değildiO makas gibi dediğin şeyin adına bende mandal diom ve o her muanede olur sadece hsg de değilsen iyi dayanmışssn ya ben bi hastanede kadının çığlıklarını duydum doğum yapıyor sandm sordum film çekiyor dediler ve ben korktum Artk cesaret edemedim
Gelin size adana yedirem burda ciğer yediremAnlatmak istersen dinleriz kuzumher ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin inşallah kalbini ferahlatsın
Ooooyy bebişi vurun vurunnn
Diyarbekir yoluna ey Diyarbekir yoluna...
Rahîm ağzını açmak için takılan şeyden bahsediyorz dimiHer muayene de mi olur hiç görmedim öyke birşey alttan çok muayene oldum öyle birşey değildi
Ben bilmem onu ilk gördümRahîm ağzını açmak için takılan şeyden bahsediyorz dimievet o her muanede olur adı spekulum mü ne
Bence aynı şeyden bahsediyorz yaaBen bilmem onu ilk gördüm
Gelin size adana yedirem burda ciğer yedirem
Doğrudur kuzum aynı şeydir ama ben ilk gördüm rahim ağzım yeteri kadar açık ki alttan muayene olduğumda hiç öyle birşey yerleştirmedilerBence aynı şeyden bahsediyorz yaa
Allah'ım yaDoğrudur kuzum aynı şeydir ama ben ilk gördüm rahim ağzım yeteri kadar açık ki alttan muayene olduğumda hiç öyle birşey yerleştirmediler
Ben olduğum yerde anestezili çekildim gece kusa kusa ağrıyla sağa sola yatamıyodm rezil kepaze sabahı ettim. filmde çok kötü çekilmişti sonucu net gözükmüyodu.İşte bende o sırada kendimi kasarım diye korkuyorum kuzum o yüzden cesaret edemiyorum kadınca tüpler tıkalı gibi de gözükür muş bide aşılama yaptırmıştım onu bile zor yaptırdım rahim ağzım açılmadı doktor acımaz felan dedi bana abartıyorsun gibi ama baya acıdı rahim filmine hiç dayanamam
Ben bu yaşıma kadar hiç enfeksiyon geçirmedim ve kültür smer mi ne dediğin onlardan da vermedim hiç öyle bir sıkıntım olmadığındanAllah'ım yaşaşırdım doğrusu ya önce ultason sonrada illa onu yerleştirip vajina içine bakarlar ışıkla enfeksiyon var mı yok mu diye yada kültür veya smer alınınca takılır
Ayy inşallah hiç olmazsındaBen bu yaşıma kadar hiç enfeksiyon geçirmedim ve kültür smer mi ne dediğin onlardan da vermedim hiç öyle bir sıkıntım olmadığından
Gelin size adana yedirem burda ciğer yedirem