Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Yok kuzum yaa öylesine yaptım. Bu ay opu olacaktı pazartesi İstanbula gittik o da yumurta erken çatlamış boşa gitti 🥴bu çatlatma iğnesi şeysi hcg si ondan

Laborant mı olcen sen 🤗

Benim herif eğitimi iyi verdide bıraktıysa belki 5 gün sonra hamiş olabilerem 🤣🤣yuh tek seferde yumurtlamadan öncesi ilişkiyle hamile kalarak rekora geçerim heralde Ahahaha 🤣🤣
Kaçıncı gün gı devlet sırrı gibi bi söylemedin 🤣🤣🤣
Küçük bilim insanı olaçem:KK53:

Yaaa delirme dur bakalm günün geçsin biraz daha 🤗
Test gönderem mi çekirge 🤣🤣

5.günü canm. Daha çok erken 1 2.günü ne kadar bile etkisi geçmiyomuş
He tamam kuzu erken miş daha ama test biraz koyu geldi bana 40 değer beta var sonuçta o iğnede benim değerim 84 öyle çıkmıştı neysem dur heveslenmelim bekleyelim biraz daha 🤗🤗💜💜

Sen dinleme kimseyi en iyisini yaparsın 😀😀 çokda üst üste olmasn sonra kendini unutur insan az büyüsnler hayırlısıyla 🤭😍
Ben dün gittim işte mantar bitti bakteri başladı 😀 ilaç verdi 2 hafta sonra gidip kültür vercem
Haydaa
Mikroorganizmalar seni çok çekici buluyor demek ki🤣
Hadi darısı bebişlerin başına 😍

Yaaa eşimde bilmiyorum ki varikosel ameliyatı faln da oldu ama Cerrahpaşa ve z.kqmilde de ki proflar bi problem yok normal yoldan olur çocuk bu değerlerle dio. Eee adamlar bu işin profu olunca başka kimseye göstermedik 🤷🤷 dur bakam lokosite ayy yazamadm da 😂
Benim eşimdede varikosel kaynaklı değil hormonal kaynaklı sorun vardı ileri hızlı sıfır dı ama aşırı enfeksiyon da vardı biz antropoloji uzmanına gittik arimidex diye bi ilaç verdi bize 3 ay kullanacaktı kilo verecekti sağlıklı beslen dedi eşim 2 ay kullandı sonra bıraktı dediklerini de pek yapmadı sonra başka bi sebepten antibiyotik kullandı o ay hamile kaldım ben enfeksiyon da çok zarar veriyor spermlere

Benim eşimdede varikosel kaynaklı değil hormonal kaynaklı sorun vardı ileri hızlı sıfır dı ama aşırı enfeksiyon da vardı biz antropoloji uzmanına gittik arimidex diye bi ilaç verdi bize 3 ay kullanacaktı kilo verecekti sağlıklı beslen dedi eşim 2 ay kullandı sonra bıraktı dediklerini de pek yapmadı sonra başka bi sebepten antibiyotik kullandı o ay hamile kaldım ben enfeksiyon da çok zarar veriyor spermlere
Yaaa benim eşime hiç öyle denilmedi baktım da teste hiç lökosit faln yazmıyor. Benim eşime sadece proxed verdiler oda hızı mı düşükmüş ama ona rağmen normal yoldan olur dediler bizde oma şaşırdık dedim ya bize kalsa bizde sorun çok ama doktorlar birşey demiyor. Ama hiç bu güne kadar da sormadım bizde ki problem tam olarak ne diye bu sefer sorcam 😀
Eee eşin daha çok dikkat etse ya belki kendiliğinden gene olur 🙈

Yaaa aplamm sağol düşünmen yeter erken gebelik testi yapcam:KK76::KK76:
Yaaa alma dedik ya sana erken gebelik 😤bekle gari Bi 5gün daha çekirge 🤗
5. Günü demiş ama bilemedim:KK70:
Üfff dövecem sizi haa🤣
He tamam kuzu erken miş daha ama test biraz koyu geldi bana 40 değer beta var sonuçta o iğnede benim değerim 84 öyle çıkmıştı neysem dur heveslenmelim bekleyelim biraz daha 🤗🤗💜💜
Yok kuzum ya mümkün değil zaten sanmam imkanı yok yani bir mucize gerek buna 🤣🤣

X