- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.361
Matematik basit ya inanki sözlerden daha basitAynen öyle canım matematik yok bende ona yoğunlaşacam
Bende size laf ediyorum da yarından itibaren bende çok aktif olamam burda
Amin canım seninde gönlünce olsun
Ayyy Canm ya kusura bakma valaAh yaa, o kadar emek verdimkısacası döviz lerden biri sabah 11 olmadı dimi
Bu arada neden hangi döviz olduğunu söylemiyosn ne bu gizemAh yaa, o kadar emek verdimkısacası döviz lerden biri sabah 11 olmadı dimi
İşte banada sözeller basit kuzum matematiği evde çözüyorum sınava gelince noluyor sa bi 10 tane soru yapsam hallolacakMatematik basit ya inanki sözlerden daha basit
Sözelleri kafa almıyor ki yada birbirine benzer şeyler hep karışıyor
Klasik olacak ama bol soru çözüp pekiştirmek lazm konularıİşte banada sözeller basit kuzum matematiği evde çözüyorum sınava gelince noluyor sa bi 10 tane soru yapsam hallolacak
Ben varya benn matematiği yapamıyorum diye hiç çalışmıyorum yıllardır zaten hatam orda ürkünç geliyor bana mat çalışmak ama altta yatan sebebi var 4.sınıfa kadar iyidi öğretmen bana sınavdan sonra bi olay oldu tokat atmıştı 90 almıştım o günden sonra hiç hatırlamıyorum yüksek puan aldığımı matematiği sevdiğimiKlasik olacak ama bol soru çözüp pekiştirmek lazm konuları
Aaa neden tokat attı kiBen varya benn matematiği yapamıyorum diye hiç çalışmıyorum yıllardır zaten hatam orda ürkünç geliyor bana mat çalışmak ama altta yatan sebebi var 4.sınıfa kadar iyidi öğretmen bana sınavdan sonra bi olay oldu tokat atmıştı 90 almıştım o günden sonra hiç hatırlamıyorum yüksek puan aldığımı matematiği sevdiğimi
Merhaba sen de tüp bebek tedavisi görüyodun dimi yanlış mı hatırlıyorumMatematik basit ya inanki sözlerden daha basit
Sözelleri kafa almıyor ki yada birbirine benzer şeyler hep karışıyor
Burdayım aşgı yeni çıktım
Bırakmıyorlar ki göreyim
Merhaba sen de tüp bebek tedavisi görüyodun dimi yanlış mı hatırlıyorum
Oşgeldin bea
Bordoyom oşko yono çoktom bir saattir yoksun
Niye gızBırakmıyorlar ki göreyimayy yemin Artk ağlanacak halime gülüyorum
Oşbudık beaaa nörüuonOşgeldin bea
Len patronlar başımı bekliyor nası yazamBordoyom oşko yono çoktom bir saattir yoksun
Ben saf tabi çocukluk da var sınavım bitmişti tam çıkarken en yakın arkadaşım bi o kaldı kız bana sınavı devam ederken nasıl geçti dedi bende iyidi 90 aldım dedim oda benim ki çok kötü geçiyor dedi aramızda bir dakika bile değil böyle bi konuşma geçti öğretmen de bunu görünce yanlış anladı kopyamı veriyorsun ben hayır dedikçe tüm kudurdu en son tokadı bastı benlen bi alıp veremediği vardı yada kimsesiz olduğumu bildiği için hıncını hep benden aldı nasıl olsa kimse savunamaz gibisinden aynı şehirdeyiz bi karşıma çıksa hakkım size helal değil desem o yetecek bana çıkmadı hiç bi yerde yıllardırAaa neden tokat attı ki
İyi bea yemah yedim masayı toplayacam yarıdma gelcek var mıdırOşbudık beaaa nörüuon
Len patronlar başımı bekliyor nası yazamal işte kadın düşmanı
O öyle değil beleOşbudık beaaa nörüuon
Len patronlar başımı bekliyor nası yazamal işte kadın düşmanı
İyi bea yemah yedim masayı toplayacam yarıdma gelcek var mıdır
Evimi barkımı dağıtıp İstanbul'a geldim hemen tüp bebeğe başlayıp 2 ayda anne olacam diye ama işler hiç de benim düşündüğüm gibi gitmediNiye gız