Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Aynen öyle canım matematik yok bende ona yoğunlaşacam
Bende size laf ediyorum da yarından itibaren bende çok aktif olamam burda
Amin canım seninde gönlünce olsun
Matematik basit ya inanki sözlerden daha basit
Sözelleri kafa almıyor ki yada birbirine benzer şeyler hep karışıyor

Klasik olacak ama bol soru çözüp pekiştirmek lazm konuları
Ben varya benn matematiği yapamıyorum diye hiç çalışmıyorum yıllardır zaten hatam orda ürkünç geliyor bana mat çalışmak ama altta yatan sebebi var 4.sınıfa kadar iyidi öğretmen bana sınavdan sonra bi olay oldu tokat atmıştı 90 almıştım o günden sonra hiç hatırlamıyorum yüksek puan aldığımı matematiği sevdiğimi

Aaa neden tokat attı ki

Aaa neden tokat attı ki
Ben saf tabi çocukluk da var sınavım bitmişti tam çıkarken en yakın arkadaşım bi o kaldı kız bana sınavı devam ederken nasıl geçti dedi bende iyidi 90 aldım dedim oda benim ki çok kötü geçiyor dedi aramızda bir dakika bile değil böyle bi konuşma geçti öğretmen de bunu görünce yanlış anladı kopyamı veriyorsun ben hayır dedikçe tüm kudurdu en son tokadı bastı benlen bi alıp veremediği vardı yada kimsesiz olduğumu bildiği için hıncını hep benden aldı nasıl olsa kimse savunamaz gibisinden aynı şehirdeyiz bi karşıma çıksa hakkım size helal değil desem o yetecek bana çıkmadı hiç bi yerde yıllardır

Oşbudık beaaa nörüuon

Len patronlar başımı bekliyor nası yazam al işte kadın düşmanı
O öyle değil bele
Kıdının dişmini yini kıdın

Ayy valla şaka bi yana kolay gelsin bu arada kuzum işin hiç kolay değil senin muhasebe zor bazen grup bi sakinleşiyor Fatmazelle Matmazel bi ikimiz kalıyoruz

Evimi barkımı dağıtıp İstanbul'a geldim hemen tüp bebeğe başlayıp 2 ayda anne olacam diye ama işler hiç de benim düşündüğüm gibi gitmedi Zeynep Kamil de başladım işte daha doğrusu başlamaya çalışıyorum
Eşimle gittik tüm tahliller ultrason filmler hallettik işte dediler ki size tüp bebek değil aşılama yapcaz dedik ona da razıyız hani birşey olsun yeter ki
Sonra gittik işte dosya açacaklar heyete yollanacak faln bu sefer de dediler ki sende mantar var onu tedavi etmek lazm sonra dosya açarız ilaç verdi kullandım gittim tekrar kültür verdim bu seferde mantar gitmiş bakteri gelmiş bu seferde onun için ilaç verdi kullanıp tekrar kültür vercem temiz çıkarsa dosya açılacak temiz çıkmasa beni enfeksiyon a yönlendireceklermiş daha ağır ilaçlar verceklermiş ne zaman test temiz çıkarsa o zaman dosya açılır işte git diyorlar gidiyorum gel diolar geliyorm Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasn ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…