- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.261
Dertleşmek istersen dinleriz kuzum tek başına olunca insan çok kötü oluyor birilerine birşey anlatmayı istiyor. Sıkma canını neden herşeyi kaybedeceksin belkide dediği gibi telefon kırılınca olmuşturElimdeki herşeyi tek tek kaybediyor gibi hissediyorum en ufak şeyler bile takıntı olmaya başladı artık kusuruma bakmayın sizlerinde zamanını almayım ben bi kendimi toparlayım
İnşirah suresi dinle kuzum. Rabbim feraha kavuştursunElimdeki herşeyi tek tek kaybediyor gibi hissediyorum en ufak şeyler bile takıntı olmaya başladı artık kusuruma bakmayın sizlerinde zamanını almayım ben bi kendimi toparlayım
Napıyorsunuz kızlarrrYaa geçmiş olsun kuzum dikkat et bol c vitaminli meyvelerden yebir an önce iyileşip gel aramıza
Şükür kuzum iyiyim sen nasılsın iyileştin miNapıyorsunuz kızlarrr
İyiyim kuzum anlık geldiler gittilerDertleşmek istersen dinleriz kuzum tek başına olunca insan çok kötü oluyor birilerine birşey anlatmayı istiyor. Sıkma canını neden herşeyi kaybedeceksin belkide dediği gibi telefon kırılınca olmuştur
Regline kaç gün var canokarnımağrıyorrrrrr.com
Oyy mucizeciiimmkarnımağrıyorrrrrr.com
İyi ol 2 günlük dünyada sıkma canını her anın her günün tadını çıkar hiçbir şey kendinden daha değerli değilİyiyim kuzum anlık geldiler gittileraz öncede kargom geldi kpss kitapları aldım yeni başlangıçların şerefine
Bende regl oluyum diye gözüne bakıyorum eylülün 18 inde beta 158 e düşmüştü bidaha baktırmadım reglimde 40-45 günde gelir zayıflarsam süre kısalır keşke gelse hsg çekilecem bende inşallah sizinkiler gelmez bebiş vardır sizde bana dua edin gelsin de durumum ne biran önce bakılsınkarnımağrıyorrrrrr.com
İnşallah rabbim her şeyin hayırlısını versin kuzummBende regl oluyum diye gözüne bakıyorum eylülün 18 inde beta 158 e düşmüştü bidaha baktırmadım reglimde 40-45 günde gelir zayıflarsam süre kısalır keşke gelse hsg çekilecem bende inşallah sizinkiler gelmez bebiş vardır sizde bana dua edin gelsin de durumum ne biran önce bakılsın
Öyle tabi kuzum da bazen insan bi kapılıp gidiyor geçiyor çok şükür zaman da herşeydeİyi ol 2 günlük dünyada sıkma canını her anın her günün tadını çıkar hiçbir şey kendinden daha değerli değil
çok vaaaRegline kaç gün var cano
da çok varda 10 gün felan gazdan mı acepOyy mucizeciiimmneden ağrıyor reglin mi yaklaştı?
yaaaa ama senin betan çoktan düşmedi mi ilk adetin mi gelcekBende regl oluyum diye gözüne bakıyorum eylülün 18 inde beta 158 e düşmüştü bidaha baktırmadım reglimde 40-45 günde gelir zayıflarsam süre kısalır keşke gelse hsg çekilecem bende inşallah sizinkiler gelmez bebiş vardır sizde bana dua edin gelsin de durumum ne biran önce bakılsın
Eşim geldi öğle arasına oda baktı hayalet bi çizgi görüyor bende fotoğrafta belli olmuyordu dedi. Tekrarlamadım bir tane daha var onu da yap dedi de eşim yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapyım diyorum kuzumÖyle tabi kuzum da bazen insan bi kapılıp gidiyor geçiyor çok şükür zaman da herşeyde
Sen testi tekrarladın mı kuzum naptın özelden konuşalım istersen iyice bekleyince test noldu merak ettim
Karnını ovala masaj yap geçerda çok varda 10 gün felan gazdan mı acep
yaaaa ama senin betan çoktan düşmedi mi ilk adetin mi gelcek
dr bekle dedi mi ilk adetin sonra başlican mı çalışmaya
Düşmüştür kuzum da regl gelmedi beta düşünce mi gelir yoksa o döngüsü nü mü tamamlar tahmini 158 beta 2 günde sıfırlanır heralde tam 30 gün olmadı benimde akşamdan beri karnım tuhaf ağrıyor inşallah gelir amelyattan sonra üç dört gün kanama oldu aynı regl gibi o sayılıyormu acaba neyin nesiki sonra kahverengi devam etti temizlendida çok varda 10 gün felan gazdan mı acep
yaaaa ama senin betan çoktan düşmedi mi ilk adetin mi gelcek
dr bekle dedi mi ilk adetin sonra başlican mı çalışmaya
evet kuzum önKarnını ovala masaj yap geçersen ne iş yapıyorsun çalışıyordun değil mi ?
Bende gördüm kuzumda işte yoksa insan boşa heves veririm gibi oluyor evet eşin mantıklı konuşmuş pahalı testlerede para verme yarın aynen bidaha yap inşallah daha da netleşir o çizgiEşim geldi öğle arasına oda baktı hayalet bi çizgi görüyor bende fotoğrafta belli olmuyordu dedi. Tekrarlamadım bir tane daha var onu da yap dedi de eşim yapmadım yarın sabah ilk idrarla yapyım diyorum kuzum