Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Watsap silinir mi diye soruyorsun
Durum kuzum önemli olan o koyduğun durum silinip merhaba ben wp kullanıyorum yazıyor ya o gelirmi
Şuan eşimle ufak bi kriz yaşıyoruz o ben yapmadım diyor yapılan tarih önemliydi telefonu kırılınca gitmiş güya ordaki durumu

IMG_20211118_105348.jpg
IMG_20211118_105310.jpg

Filtreyle daha netleşiyor çok hafif ikinci çizgi var gibi kuzum

Tirbiyisiz bacak kadar boyuyla utanmıyon mu appanı saymamaya 🤨

Cücük test yapsın söle de 🤣

Ay inşallah kuzum ya🤗

Sen kankam olabiliğsin rosecum🤣
Olurum be ayipsin😃
Yaptım çıkmadı erken dedim dinlemediniz:KK34:
Sakın erken test alma sakınnnn
Kahvaltımı yapıyım erken gebelik testi alacam koca duymasın:-)
Hayır, sakın
Test almaaa
🤗🤗
Kızlar size bişey soracam mesela telefon düştü kırıldı sürekli aç kapa yapıyorsunuz ayar yaptırılıyor felan WhatsApp durumu gider mi onla alakası olurmu
Durum gitmez bence, telefonla alakası yok ki sistemin

Fatmazell Fatmazell tekrar diyorum boşa para verme,çünkü gebelik en dandik çubuk testlerle bile çıkıyor. 1_2 gün beklersin ne var bunda, 1_2 sonra zaten çıkar eğer varsa inşaallah. Sonra da kan verirsin duruma göre.
E tamam almıyorum bir tane kaldı kaset testim ama bence oda bozuk ya da erken olduğu için çıkmadı bilmiyorum. Bir kaç tane daha kaset test aldırayım o zaman

E tamam almıyorum bir tane kaldı kaset testim ama bence oda bozuk ya da erken olduğu için çıkmadı bilmiyorum. Bir kaç tane daha kaset test aldırayım o zaman
Bence sen internetten toplu çubuk test al, hem daha ucuza daha çok test yapmış olursun. Kaset alacaksan yarın al. Biliyorum beklemek çok zor insan sabredemiyor.

Kuzu seni üzerim diye uçuşa geçirmek istemiyorum bu teste güvenemedim ben ama var gibi bişeyler ya nolurrr başka test al erken gebelik testi de alacaksanda benim dediğim testten de al
Ben görmedim hiç . Hayalet çizgi mi gördün sen.beyaz oluyor ya?

Olurum be ayipsin😃

Sakın erken test alma sakınnnn

Hayır, sakın

Test almaaa

🤗🤗

Durum gitmez bence, telefonla alakası yok ki sistemin
İşte bende tam emin olmadan çatmayım dedim fabrika ayarlarına mı dönmüş bişeyler olmuş ama wp kalır gibi geliyor bana resim duruyor oda gitseydi demi benim kızdığım nokta şu ben tek resim koysam kıyameti koparır millete fırsat veriyon mutsuz sanacaklar bizi diye vala baya sinirlendim

İşte bende tam emin olmadan çatmayım dedim fabrika ayarlarına mı dönmüş bişeyler olmuş ama wp kalır gibi geliyor bana resim duruyor oda gitseydi demi benim kızdığım nokta şu ben tek resim koysam kıyameti koparır millete fırsat veriyon mutsuz sanacaklar bizi diye vala baya sinirlendim
Sakin ol dostum , duruma tek koymak çok iyi olmuyor evet,arada olur ya sorun diil

Durum kuzum önemli olan o koyduğun durum silinip merhaba ben wp kullanıyorum yazıyor ya o gelirmi
Şuan eşimle ufak bi kriz yaşıyoruz o ben yapmadım diyor yapılan tarih önemliydi telefonu kırılınca gitmiş güya ordaki durumu
Bilemedim ki belki gitmiş olabilir yaa üstüne gitme adamın😌
Eki Görüntüle 2954583 Eki Görüntüle 2954584
Filtreyle daha netleşiyor çok hafif ikinci çizgi var gibi kuzum
Ben göremedim kuzum ya

Sakin ol dostum , duruma tek koymak çok iyi olmuyor evet,arada olur ya sorun diil
Kızz yok öyle değil hani profil resminin altında durum paylaşıyoruz ya kimi söz yazıyor felan biz ta nişanlıyken düğün tarihi belli olunca ikimiz aynı gün durum yaptık 3 yıl olacak hep kalacak demiştik o durum silinmiş merhaba ben wp kullanıyorum yazıyor yemin ediyor ben yapmadım diye ona sinir oldum şimdi geri yazsa orda şu yıl atıldı diye tarih yazmayacak belki bilmiyorum saçma gelebilir ama sürekli resim paylaşan mıç mıç insanlar değiliz sevmem zaten bi wp resimi bide durumu vardı onu da hiç etmiş

X