- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.301
Anladım kuzum kullandın mı ya yazdığı ilaçları
Aynen kuzum sadece augmentin kullandım oda kulağımda ki zonklama gitsin diye enfeksiyon olmuşBol c vitamini tükettiğinde geçiyor zaten kuzum ilaçlara gerek yok bence. Çok ağır olmadığı sürece tabii
Soğuk algınlığı grip öksürük kulak ağrısıÇok geçmiş olsun kuzum neyin vardı
Çok geçmiş olsun kuzum havalar buz gibi gidiyor dikkat et kendine dışarı çıkıncada ilaç kullanmışsın gribe iyi gelen bitki çayları felan iç bundan sonra daAynen kuzum sadece augmentin kullandım oda kulağımda ki zonklama gitsin diye enfeksiyon olmuş
Soğuk algınlığı grip öksürük kulak ağrısı
Öyle yapıcam artık geçer inşallahÇok geçmiş olsun kuzum havalar buz gibi gidiyor dikkat et kendine dışarı çıkıncada ilaç kullanmışsın gribe iyi gelen bitki çayları felan iç bundan sonra da
Yap tabiiKızçelerrr isim değiştirme tarihim dolmuş önceden CherryQueen di nickim birisi daha vardı aynı nickli karıştırıyorlar diye değişmiştim sonra oda değişti seviyordum CherryQueen i ne yapsam kendi ismimi kullanmak istemiyorum ne yapayım sizce
Fatmazell Matmazel yapayım mı bende
Benimde aralıkta doluyor sanırım bende değiştiririm belki o dediğin nickin anlamı ne ?Yap tabiibende ismimin kenarına 04 yazmıştım sevgili olma tarihimizdi meğer oda ağrının plakasıymış
Funda çok fazla var ben karıştırıyordum önceden seniKızçelerrr isim değiştirme tarihim dolmuş önceden CherryQueen di nickim birisi daha vardı aynı nickli karıştırıyorlar diye değişmiştim sonra oda değişti seviyordum CherryQueen i ne yapsam kendi ismimi kullanmak istemiyorum ne yapayım sizce
Fatmazell Matmazel yapayım mı bende
Fişneli kraliçeBenimde aralıkta doluyor sanırım bende değiştiririm belki o dediğin nickin anlamı ne ?
Ayy zaten banada uğur getirmedi bide ikinci ismim Funda önünde bir ismim daha var ifşalanmamak için ilk ismimi yazmadım zatenFunda çok fazla var ben karıştırıyordum önceden senibence de başka bir nick kullan
Ne alaka beFişneli kraliçe
Amaaan ifşalansan ne olacakAyy zaten banada uğur getirmedi bide ikinci ismim Funda önünde bir ismim daha var ifşalanmamak için ilk ismimi yazmadım zaten
Ama malasefki CherryQueen i hemen kapmış yeni üyenin biri Fişneli kraliçe mi yapsam napsamFişneli kraliçe
Dur gogleden bakam heleAma malasefki CherryQueen i hemen kapmış yeni üyenin biri Fişneli kraliçe mi yapsam napsam
Princesse bayıldım
- Fairytale: Peri Masalı
- Tweety
- Juliet
- Princess: Prensesler gibiydim ben baba evinde diyenler için.
- Sunshine: Güneş ışığı
Baloncuk geldi benim aklımda
- Fairytale: Peri Masalı
- Tweety
- Juliet
- Princess: Prensesler gibiydim ben baba evinde diyenler için.
- Sunshine: Güneş ışığı
Baloncuk mu anlamsız değişikmişBaloncuk geldi benim aklımda
Baloncuk mu anlamsız değişikmiş
Yaa gittin bunları mı buldun
- The Flying Mouse: Uçan Fare.
- Fatal StoKke: Ölümcül Vuruş
- UnconscionabLe: İnsafsız.
- Ghost Pasha: Hayalet Paşa.
- Kara Bela da olabilir
Yok kız şaka bunlar ama Fatal StoKke bi hoşuma gitmedi değilYaa gittin bunları mı buldun