Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Erken teste para verme yaaa bekle Bi kaç gün daha madem adetin düzenli dimi gelirse gelir zaten gelmezse de Bi daha yaparsın olmaz mı
Valla bende öyle diyorum da şuan o duramıyor onuda anlıyorum ama çok kötü böyle olmak o stresi Allah kimseye yaşatmasın

Valla bende öyle diyorum da şuan o duramıyor onuda anlıyorum ama çok kötü böyle olmak o stresi Allah kimseye yaşatmasın
Ben çok iyiydim düşünmemeye çalışıyordum siz yap çıkar deyince başka bi grupta kızlarda öyle dedi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmışlar çıkmış falan bende yapıverdim

Kimse yanlış anlamasın testini buraya atıyor gibi fikir amaçlı zTen dış gebelik oldu kaybettim ben ilk yaptığımda testim böyleydi idrara sıkışık değildim bide stresten elim titredi fazla damlattım ilk şöyle çıkmıştı

Çokta düzenli diyemeyiz
Pco mu var
Aynen yaa
Ben çok iyiydim düşünmemeye çalışıyordum siz yap çıkar deyince başka bi grupta kızlarda öyle dedi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmışlar çıkmış falan bende yapıverdim
Dur bakalm yaa varsa vardır yoksa yoktur stres olma bekle bakalm biraz daha

Kızlar size bişey soracam mesela telefon düştü kırıldı sürekli aç kapa yapıyorsunuz ayar yaptırılıyor felan WhatsApp durumu gider mi onla alakası olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…