- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.221
Çokta düzenli diyemeyizErken teste para verme yaaa bekle Bi kaç gün daha madem adetin düzenli dimi gelirse gelir zaten gelmezse de Bi daha yaparsın olmaz mı
Valla bende öyle diyorum da şuan o duramıyor onuda anlıyorum ama çok kötü böyle olmak o stresi Allah kimseye yaşatmasınErken teste para verme yaaa bekle Bi kaç gün daha madem adetin düzenli dimi gelirse gelir zaten gelmezse de Bi daha yaparsın olmaz mı
Ben çok iyiydim düşünmemeye çalışıyordum siz yap çıkar deyince başka bi grupta kızlarda öyle dedi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmışlar çıkmış falan bende yapıverdimValla bende öyle diyorum da şuan o duramıyor onuda anlıyorum ama çok kötü böyle olmak o stresi Allah kimseye yaşatmasın
Pco mu varÇokta düzenli diyemeyiz
Aynen yaaValla bende öyle diyorum da şuan o duramıyor onuda anlıyorum ama çok kötü böyle olmak o stresi Allah kimseye yaşatmasın
Dur bakalm yaa varsa vardır yoksa yoktur stres olma bekle bakalm biraz dahaBen çok iyiydim düşünmemeye çalışıyordum siz yap çıkar deyince başka bi grupta kızlarda öyle dedi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmışlar çıkmış falan bende yapıverdim
Deminki testin noldu hala öyle pembe mi baktın mı çöpe mi attınBen çok iyiydim düşünmemeye çalışıyordum siz yap çıkar deyince başka bi grupta kızlarda öyle dedi yumurtlamadan 11 gün sonra yapmışlar çıkmış falan bende yapıverdim
Evet pco varPco mu var
Aynen yaa
Dur bakalm yaa varsa vardır yoksa yoktur stres olma bekle bakalm biraz daha
Dur atayım tekrarDeminki testin noldu hala öyle pembe mi baktın mı çöpe mi attın
Kuzu seni üzerim diye uçuşa geçirmek istemiyorum bu teste güvenemedim ben ama var gibi bişeyler ya nolurrr başka test al erken gebelik testi de alacaksanda benim dediğim testten de alİlk defa bi testim böyle oldu
İdrarını çok mu damlattın bide bunaİşte böyle
Dur ben bu testleri daha net yapacam geliyorumİlk defa bi testim böyle oldu
3 damlacıkİdrarını çok mu damlattın bide buna