- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.281
Anladım Allah kolaylık versinevet kuzum ön
muhasebe
geçmedi ya baya sabah beri ağrıyo anlamadım
İnşallah kuzucum inşallahBende gördüm kuzumda işte yoksa insan boşa heves veririm gibi oluyor evet eşin mantıklı konuşmuş pahalı testlerede para verme yarın aynen bidaha yap inşallah daha da netleşir o çizgi
İyiyiz canım sen napıyosun nasılsınNapıyorsunuz kızlarrr
Grubun geri kalanı nerdeFatmazell ve bir mucizee üçümüz sohbet döndürüyoruz bizimde bebekten başka derdimiz yok zaten @Rose36 nerelerdesin canım selam hep senmi soracan bizi
adetin gelir bi kaç güne süresi de değişiyor da 35 40 50 güne kadar uzayadabilirDüşmüştür kuzum da regl gelmedi beta düşünce mi gelir yoksa o döngüsü nü mü tamamlar tahmini 158 beta 2 günde sıfırlanır heralde tam 30 gün olmadı benimde akşamdan beri karnım tuhaf ağrıyor inşallah gelir amelyattan sonra üç dört gün kanama oldu aynı regl gibi o sayılıyormu acaba neyin nesiki sonra kahverengi devam etti temizlendi
savol çekirgeAnladım Allah kolaylık versin
bi gebelik topiğinde güzel sohbetimiz vardıbizim o moddan çıkamıyorum bi türlüGrubun geri kalanı nerdeFatmazell ve bir mucizee üçümüz sohbet döndürüyoruz bizimde bebekten başka derdimiz yok zaten @Rose36 nerelerdesin canım selam hep senmi soracan bizi
Çekirge haasavol çekirge
bi gebelik topiğinde güzel sohbetimiz vardıbizim o moddan çıkamıyorum bi türlü
Hangi topik ?savol çekirge
sölememHangi topik ?
Ayy yok bi an suçlu hissettim tabi güzel birbirimizin dilinden halinden anlıyoruz da bi an suçladım hiç başka kimse katılmıyorsavol çekirge
rose nun topiğini gaspettik yaaAyy yok bi an suçlu hissettim tabi güzel birbirimizin dilinden halinden anlıyoruz da bi an suçladım hiç başka kimse katılmıyor
abbana surat yapma çekirge
rose nun topiğini gaspettik yaa
abbana surat yapma çekirge
Ay ben adetten onceki gün acayip negatifim ya hayatim berbat sanki bir gerginlik sonrasi genelde pollyanna ay dogru mu yazdim acaba
Hala aynı kuzum antibiyotik yazdı doktor başka şeyler de bakalım 5 gün beklicem adet gelene kadar hamilelik şüphesi varsa kesinlikle kullanmayın yazıyor oysa ki aile hekimi biliyor çocuk planlaması yaptığımızıŞükür kuzum iyiyim sen nasılsın iyileştin mi
İyiyim valla nolsun iş güç bugün son yatış günü yarın iş başı artıkİyiyiz canım sen napıyosun nasılsın
Anladım kuzum kullandın mı ya yazdığı ilaçlarıHala aynı kuzum antibiyotik yazdı doktor başka şeyler de bakalım 5 gün beklicem adet gelene kadar hamilelik şüphesi varsa kesinlikle kullanmayın yazıyor oysa ki aile hekimi biliyor çocuk planlaması yaptığımızı
Çok geçmiş olsun kuzum neyin vardıİyiyim valla nolsun iş güç bugün son yatış günü yarın iş başı artık