- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.181
Siz kaç yaşındasını yzın hepiniz eğer 2 3 yaş varsa sorun yok ama daha fazlaysa apla diyebilirimBence de
Bana appa deSiz kaç yaşındasını yzın hepiniz eğer 2 3 yaş varsa sorun yok ama daha fazlaysa apla diyebilirim
Ablan kurban olsun 4 yaş büyüküm sendenSiz kaç yaşındasını yzın hepiniz eğer 2 3 yaş varsa sorun yok ama daha fazlaysa apla diyebilirim
Demeycem hiç birinize abla banane vazgeçtimAblan kurban olsun 4 yaş büyüküm senden
Nerden almıştın kuzu bende trendyol da görüyorum da emin olamadım çok ucuz ay 40 tane test 60 liraHadi inşallahucuz çubuk testlerle bir gün geçse de çıkabilir. Ben onlardan toplu almıştım
Kızzz cücük adetin geçtimiDemeycem hiç birinize abla banane vazgeçtim
EvitKızzz cücük adetin geçtimi
Sen yumurtlamamı takip ettim erken diyordun bencede bekle tam gününde geliyor adetlerin senin heralde inşallah vardır rüyamda pozitif test gördüm inşallah sana veEvitdündü bir kaç güne yaparım
Hayırdır inşallahNerden almıştın kuzu bende trendyol da görüyorum da emin olamadım çok ucuz ay 40 tane test 60 lirarüyamda tekrar hamile olduğumu görüp duruyorum Allah korusun şuan öyle bi ihtimalden evde test bulundurmam lazım benim
Haha ben 35Siz kaç yaşındasını yzın hepiniz eğer 2 3 yaş varsa sorun yok ama daha fazlaysa apla diyebilirim
Tirbiyisiz bacak kadar boyuyla utanmıyon mu appanı saymamaya
Cücük test yapsın söle deKızzz cücük adetin geçtimi
Ay inşallah kuzum yaSen yumurtlamamı takip ettim erken diyordun bencede bekle tam gününde geliyor adetlerin senin heralde inşallah vardır rüyamda pozitif test gördüm inşallah sana vebir mucizee me çıkar
Sen kankam olabiliğsin rosecumHaha ben 35bı arkadaş var, 23 yaşında ve 45 yaşındaki arkadaşa ismiyle hitap ediyor, abla yok, hanım vb de yok. Genç duruyor diye alışmışız, yorum yapamadım şuan.
Aminn inşallahh kuzummSen yumurtlamamı takip ettim erken diyordun bencede bekle tam gününde geliyor adetlerin senin heralde inşallah vardır rüyamda pozitif test gördüm inşallah sana vebir mucizee me çıkar
İstiyor musunuz apla dememi ?Tirbiyisiz bacak kadar boyuyla utanmıyon mu appanı saymamaya
Cücük test yapsın söle de
Ay inşallah kuzum ya
Sen kankam olabiliğsin rosecum
Yok yeaaahh benim kaç yaş küçük arkilerim bile demez gerek yok kasmaya mucize de yeter eheheheİstiyor musunuz apla dememi ?Eğer çok istiyorsanız derim zaten bıkmışım hiç yaşıtım yok lojmanda herkese abla aşağı abla yukarı burda da deyiveririm napayım