- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım çıkmadı erken dedim dinlemediniz
Alın bakın işte nur topu gibi negatif
Ağlamaa yaaaa gencecik çıtırsın önümüzdeki ay inşallah
Yok bee neden ağlayacam inanıyorum gelecek 12 gün geçtiAğlamaa yaaaa gencecik çıtırsın önümüzdeki ay inşallah
Hem kaç gün geçti yımıtlamadan
Benimde karnım ağrıyo kaç gündür adet ağrısı gibi ama adetim var dahaYok bee neden ağlayacam inanıyorum gelecek 12 gün geçti
Bu test daha oturmamışkiAlın bakın işte nur topu gibi negatif
Bi tane de bebe time marka bulursan al nolurrr ama bugün yapma 2 gün daha dur da yapKahvaltımı yapıyım erken gebelik testi alacam koca duymasın
Bozuk kuzum hala kırmızı. Bi kahvaltımı edeyim de gidicem erken gebelik testi almaya erken de çıkar demiBu test daha oturmamışki
Normal kaset test miBi tane de bebe time marka bulursan al nolurrr ama bugün yapma 2 gün daha dur da yap
Çıkar kuzum benim için de bebiş time al idrarın beklemiş olsun ama gelir gelmez test yapmaBozuk kuzum hala kırmızı. Bi kahvaltımı edeyim de gidicem erken gebelik testi almaya erken de çıkar demi
Evet kuzum beş liralıklardan testi yapınca 15 dakika bekleyecenNormal kaset test mi
Tamam kuzum varsa o marka alacsm en net sonuç veren erken gebelik testleri hangi marka biliyor musunuzEvet kuzum beş liralıklardan testi yapınca 15 dakika bekleyecen
Testin şüpheli gibi geldi bana marka farklılığı var ama hamile olduğumda bende dr öyle oldu test harelendi hatta dedim bendeki şans da bu kadar olur felan sonra o pembelik toplandı pozitife döndü heveslendirmek istemem olmazsada dünyanın sonu değil üzülme daha yaşın çok küçük kuzum benimNormal kaset test mi
Predictor benceTamam kuzum varsa o marka alacsm en net sonuç veren erken gebelik testleri hangi marka biliyor musunuz
Aynen kuzum üzülmüyorumTestin şüpheli gibi geldi bana marka farklılığı var ama hamile olduğumda bende dr öyle oldu test harelendi hatta dedim bendeki şans da bu kadar olur felan sonra o pembelik toplandı pozitife döndü heveslendirmek istemem olmazsada dünyanın sonu değil üzülme daha yaşın çok küçük kuzum benim
Şu pembe kapaklı olan mıPredictor bence
Kuzum pembeydi galiba kapağı ben bir kere aldım ondan tamda hatırlayamıyorum burda kime sorsan predictor diyecek en iyisiŞu pembe kapaklı olan mı
Açık pembe kapaklıŞu pembe kapaklı olan mı