Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kaç gündür sırt çantamda mama gezdiriyorum, köpekler için ayrılmış mama bölümüne koymak için, koyarken köpek gelecek, beni her gördüğünde peşimden koşacak diye çaktırmadan hallediyim diyorum çünkü çoook korkuyorum, su koydum, hemen gelip içti,gördü koyarken.mamalar yine çantamda kaldı bi çocuğa söyledim yanında köpeği olan, varmış mamasi, sokak hayvanları yesin dedi,iyi kalpli çocuk koycam eninde sonunda da. Bı de salak gibi görüşürüz dedim panikten ne görüşmesi ya, konuşmanın sonunda batırdim yine

Bende müşteri hizmetlerine Tamam canım öpüyorum çok sağol demiştim

Binanızın önüne mama dökmek yasak mı? Oraya bıraksan

Binanızın önüne mama dökmek yasak mı? Oraya bıraksan
Bu mamayi döküp içine su da eklemem lazim , kuru olarak da öbür bölmeye koyucam diye planladım, uzun iş, nasıl yiyeceklerini bilmiyorum, köpek maması diil çünkü . Devam sütü.

Bu mamayi döküp içine su da eklemem lazim , kuru olarak da öbür bölmeye koyucam diye planladım, uzun iş, nasıl yiyeceklerini bilmiyorum, köpek maması diil çünkü . Devam sütü.
Devam sütü? Yavrular için ? Nereden buldun aklına geldi ?

Hoşlandığı çocukla konuşurken sacmalayan liseli kız Ornegi
Ay yok kız genel hâlim bu zaten küçük çocuktu,çocuk dedigim,, genç anlamında diil
Devam sütü? Yavrular için ? Nereden buldun aklına geldi ?
Garip gelebilir ama kızımın maması, 1-3 yaş olani mamayı bıraktığı zamanlardan kalmıştı, bı tanesi de oğlum için aldığım, gaz yaptı diye vermedim, (açılmamis kutuyu bu marka kullanan bebeğe denk getirmedim) ayy yine uzun uzun anlatıyorum bi keresinde komşunun çocuğu yavru kedi besliyordu apartmanın önünde, annesi de yanındaydı, aaa dedim çantamda mama var o zamanlar da varmış annesi de hemşire zaten, oğlum ben onu ayarlayarak veririm, üstünde yapılışı yazıyor falan dedi, makbule geçmişti, yeni doğan kedilere de süt lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…