- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.141
Geldimmmmmm
valla herkes gelmiş yazmis okadar çok kisi yazmışki hangi birini okuyacam bilemedim
Bu topikte bı senle benim mi çenemiz çalışıyor
dizi izliyorum gelirim:)Bu topikte bı senle benim mi çenemiz çalışıyor
Herkes çok sessiz
Bende müşteri hizmetlerine Tamam canım öpüyorum çok sağol demiştimKaç gündür sırt çantamda mama gezdiriyorum, köpekler için ayrılmış mama bölümüne koymak için, koyarken köpek gelecek, beni her gördüğünde peşimden koşacak diye çaktırmadan hallediyim diyorum çünkü çoook korkuyorum, su koydum, hemen gelip içti,gördü koyarken.mamalar yine çantamda kaldıbi çocuğa söyledim yanında köpeği olan, varmış mamasi, sokak hayvanları yesin dedi,iyi kalpli çocuk koycam eninde sonunda da. Bı de salak gibi görüşürüz dedim panikten ne görüşmesi ya, konuşmanın sonunda batırdim yine
Binanızın önüne mama dökmek yasak mı? Oraya bıraksanKaç gündür sırt çantamda mama gezdiriyorum, köpekler için ayrılmış mama bölümüne koymak için, koyarken köpek gelecek, beni her gördüğünde peşimden koşacak diye çaktırmadan hallediyim diyorum çünkü çoook korkuyorum, su koydum, hemen gelip içti,gördü koyarken.mamalar yine çantamda kaldıbi çocuğa söyledim yanında köpeği olan, varmış mamasi, sokak hayvanları yesin dedi,iyi kalpli çocuk koycam eninde sonunda da. Bı de salak gibi görüşürüz dedim panikten ne görüşmesi ya, konuşmanın sonunda batırdim yine
Akıllı bıdíğımHaber saati değil mi ya
BugunBu topikte bı senle benim mi çenemiz çalışıyor
Herkes çok sessiz
Ay ya,Bende müşteri hizmetlerine Tamam canım öpüyorum çok sağol demiştim
Bu mamayi döküp içine su da eklemem lazim , kuru olarak da öbür bölmeye koyucam diye planladım, uzun iş, nasıl yiyeceklerini bilmiyorum, köpek maması diil çünkü . Devam sütü.Binanızın önüne mama dökmek yasak mı? Oraya bıraksan
Hoşlandığı çocukla konuşurken sacmalayan liseli kız OrnegiAy ya,ben şimdi, bakar mısın dedim ettim, mama olayını söyledim cesaretle, sonunda saçmaladım
Devam sütü? Yavrular için ? Nereden buldun aklına geldi ?Bu mamayi döküp içine su da eklemem lazim , kuru olarak da öbür bölmeye koyucam diye planladım, uzun iş, nasıl yiyeceklerini bilmiyorum, köpek maması diil çünkü . Devam sütü.
Ben misafirlikteyim yarın sabah katılırım size
Ay yok kız genel hâlim buHoşlandığı çocukla konuşurken sacmalayan liseli kız Ornegi
Garip gelebilir ama kızımın maması, 1-3 yaş olani mamayı bıraktığı zamanlardan kalmıştı, bı tanesi de oğlum için aldığım, gaz yaptı diye vermedim, (açılmamis kutuyu bu marka kullanan bebeğe denk getirmedim) ayy yine uzun uzun anlatıyorumDevam sütü? Yavrular için ? Nereden buldun aklına geldi ?
Ne güzel, severim misafirlikleriBen misafirlikteyim yarın sabah katılırım size
Daha nasıl olacak ki kızkeşke sohbet grubumuz olsa daha iyi olurdu chat gibi bnde geldim burada yim odama çekildim:)