- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Uyusana dicem ama demiştin hayatı bazen ters yaşıyorsunGünaydın rose
Eşim ne zaman uyur ben o zaman uyurumUyusana dicem ama demiştin hayatı bazen ters yaşıyorsun
Sabah iş yok muEşim ne zaman uyur ben o zaman uyurum
Bebek gibi düşün
Geldim geldim 6 buçuk gibi
uçmak güzelmiş mucize bunu begendi
Naber
Günaydın kızlar,Kızlar rüya yorumu yapanlar varmı ben rüyalarımı anlatma taraftarı olmam da bu çok tuhaf tı hem korkutucu hem değil gibinelluniverso sen geldin aklıma tuhaftı biraz rüya
İşte o yüzden etiketledim seni canım nette yapılan yorumlara inanmıyorum bende bilen birinin yorumlaması lazım dediğin gibiGünaydın kızlar,
Rüyalar farklı şekillerde yorumlaniyor ve bu nette okunan yorumlardan cok farklı. Baya ilim irfan sahibi kişilerin yorumlamasi gerekir ki doğru olsun.
Korkutucu ve sürekli görülen, gerçek gibiydi diyorsanız pek hayra alamet olmuyor. Kovalama, korkutucu canlılar, kalbinde oluşan korku, nefes nefes uyanma varsa ona önlem almak lazim
Eşinizin de mi aynı şekilde. Özeli açtım. ordan yazar mısınızİşte o yüzden etiketledim seni canım nette yapılan yorumlara inanmıyorum bende bilen birinin yorumlaması lazım dediğin gibi
Aslında evlendiğimizden beri eşimde bende sürekli kabus görüyoruz nefes nefese uyanmalar senin de söylediğin gibi korkudan kalp çarpıntısı ile uyanmalar hakkını helal et özelden anlatmamı istersen özelden yazayım yazma dersende anlarım kuzum dinlemek yorumlamak zorunda değilsin
Yaaa deme öyle dua et çokca inşallah sağlıkla tutunur larAminnn Allah razı olsun kuzmgidici gibiler ama hayırlısı
İyiyim şükür,ben seni yazdığım cevabi alintilayarak etiketledim, cevap gelmediği için ,anlamamisssinnhâlâ
Hayrolsun,Kızlar rüya yorumu yapanlar varmı ben rüyalarımı anlatma taraftarı olmam da bu çok tuhaf tı hem korkutucu hem değil gibinelluniverso sen geldin aklıma tuhaftı biraz rüya
Ayy çok temiz kalplisin canım benimmmm çok teşekkür ederimYaaa deme öyle dua et çokca inşallah sağlıkla tutunur laristenilen gebelik mi
Bebek gerçekten Büyük mucize bir de ikiz Allahm ne güzeldua edicem senin için
Selam
Hareket sorunu bizde de var, onu oturur şekilde bırakıp birşey almaya gidiyorum ve geldiğimde amuda kalkmış bir şekilde buluyorumAmin, Allah bağışlasın maşallah size deolsun bak küçük uyumasa da yatıyor ve büyük geç yattığı için geç kalkıyor, biz de geç kalkma da yok, durduğu yerde yatma da yok, 3 kişi zor bakıyoruz, kızım akşama kadar hareketli , tabi şükür, güzel bir şey memnunum da ... Oğlum da aglamad an etrafı izlese biraz, yok anacim
İnşallaah canım inşallah darısı bize olur tez zamandaAyy çok temiz kalplisin canım benimmmm çok teşekkür ederimsenide üstteki mesajlardan gördüm tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhh benimkilere arkadaş olarak gelir senin miniğin de
Aminnnnİnşallaah canım inşallah darısı bize olur tez zamanda
Selam ben de özel mesaj göndermek istiyordum, çekindim hep,belki mecbur hissedersin, sıkılırsın, ondan işte.Eşinizin de mi aynı şekilde. Özeli açtım. ordan yazar mısınız
Yorumcu olmadığım için ne söylesem yanlış olur, hakka girmeyim yada yanlış yönlendirmeyim diye yazıyorum
Bu ay değerlendirmeden uzak kalınca buraya da girip düşünmekten uzak olmak istedim kuzum çok kötü hastayım sürekli aferin içiyorum antibiyotik kullanıyorum 5-6 gündür düzelemedim bi
ama sizinki kişisel gelişimdi di mi :) var mı planınız, oluşturdunuz mu ?Selam ben de özel mesaj göndermek istiyordum, çekindim hep,belki mecbur hissedersin, sıkılırsın, ondan işte.zaten yeterince derdimi dinlemiştin konumda.