Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Offf bu saatte komşulardan birinin çocuğu gitar çalıyor ayy valla çok kötü geliyor sesi başım ağrıdı bugün okullarda kapalıymış evdeler normalde pazarları çalıyordu sadece

Kızlar rüya yorumu yapanlar varmı ben rüyalarımı anlatma taraftarı olmam da bu çok tuhaf tı hem korkutucu hem değil gibi nelluniverso sen geldin aklıma tuhaftı biraz rüya
Günaydın kızlar,
Rüyalar farklı şekillerde yorumlaniyor ve bu nette okunan yorumlardan cok farklı. Baya ilim irfan sahibi kişilerin yorumlamasi gerekir ki doğru olsun.
Korkutucu ve sürekli görülen, gerçek gibiydi diyorsanız pek hayra alamet olmuyor. Kovalama, korkutucu canlılar, kalbinde oluşan korku, nefes nefes uyanma varsa ona önlem almak lazim

İşte o yüzden etiketledim seni canım nette yapılan yorumlara inanmıyorum bende bilen birinin yorumlaması lazım dediğin gibi
Aslında evlendiğimizden beri eşimde bende sürekli kabus görüyoruz nefes nefese uyanmalar senin de söylediğin gibi korkudan kalp çarpıntısı ile uyanmalar hakkını helal et özelden anlatmamı istersen özelden yazayım yazma dersende anlarım kuzum dinlemek yorumlamak zorunda değilsin

Eşinizin de mi aynı şekilde. Özeli açtım. ordan yazar mısınız
Yorumcu olmadığım için ne söylesem yanlış olur, hakka girmeyim yada yanlış yönlendirmeyim diye yazıyorum

Yaaa deme öyle dua et çokca inşallah sağlıkla tutunur lar istenilen gebelik mi
Bebek gerçekten Büyük mucize bir de ikiz Allahm ne güzel dua edicem senin için
Ayy çok temiz kalplisin canım benimmmm çok teşekkür ederim senide üstteki mesajlardan gördüm tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhh benimkilere arkadaş olarak gelir senin miniğin de

Hareket sorunu bizde de var, onu oturur şekilde bırakıp birşey almaya gidiyorum ve geldiğimde amuda kalkmış bir şekilde buluyorum ama kreş iyi geliyor hem sosyalleşiyor enerjisini atıyor, hemde uykusu biraz düzene girmeye başladı. 3.5 yaşında başlattım ben, seninki henüz küçük gerçi ama.

Ayy çok temiz kalplisin canım benimmmm çok teşekkür ederim senide üstteki mesajlardan gördüm tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallahhh benimkilere arkadaş olarak gelir senin miniğin de
İnşallaah canım inşallah darısı bize olur tez zamanda

Eşinizin de mi aynı şekilde. Özeli açtım. ordan yazar mısınız
Yorumcu olmadığım için ne söylesem yanlış olur, hakka girmeyim yada yanlış yönlendirmeyim diye yazıyorum
Selam ben de özel mesaj göndermek istiyordum, çekindim hep,belki mecbur hissedersin, sıkılırsın, ondan işte.zaten yeterince derdimi dinlemiştin konumda.

kivircikkuala nerelerdesin kuzum gel pozitif kalalım
Bu ay değerlendirmeden uzak kalınca buraya da girip düşünmekten uzak olmak istedim kuzum çok kötü hastayım sürekli aferin içiyorum antibiyotik kullanıyorum 5-6 gündür düzelemedim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…