- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Sesli güldüm yaaa hem yaptırmadık baktırdıkHakikaten benim sorumda ne saçma olmuş
Ne demek parayla
Yok dotumle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesli güldüm yaaa hem yaptırmadık baktırdıkHakikaten benim sorumda ne saçma olmuş
Ne demek parayla
Yok dotumle
Sesli güldüm yaaa
Ayyy aklımız nerde senle benimhem yaptırmadık baktırdık
Ben de düşündüm,sen yaptırmak diyince; yok döt, yok yaptırmak, yok para,yok bedava tövbe tövbeAyyy aklımız nerde senle benim
Hepimizde aynı fesatlık bana da bunları cagristirdu cunkuBen de düşündüm,sen yaptırmak diyince; yok döt, yok yaptırmak, yok para,yok bedava tövbe tövbe
Yaaa maşallah ikizlere hamileymişsin Bi yerde görmüştümsağlıkla gelişip büyüsün ler sağlıkla al kucağına inşallahİnşallah vardır bebiş ben iyiyim kuzum yatıştayım bebeği de yanıma koydum forumda dolanıyoruz beraber, bu hafta böyle bebeklerin akıbeti bi belli olsunda hayırlısıyla.
Yok kız kalkarken sonrasında falan gördüm yine ama karardı tabi hava. Dedim drone la çekilen görüntüleri canlı görmek böyleymiş demek ahahahaÇok eğlenceli ama hava kararacak o zaman sen binene kadar eğer gündüz olsaydı bulutları izle derdim
Aklıma direk bu geldi izlede rahatla
Kızzz delii suss Allah korusunYaaa maşallah ikizlere hamileymişsin Bi yerde görmüştümsağlıkla gelişip büyüsün ler sağlıkla al kucağına inşallah
Yok kız kalkarken sonrasında falan gördüm yine ama karardı tabi hava. Dedim drone la çekilen görüntüleri canlı görmek böyleymiş demek ahahaha
Yaaaa fundiii ne olsun istiyon uçak kopsun ölem miyıkıldım
Varya bu kadar ileri olmasa da benzeri birçok şey aklımdan geçti
Hostes anlatıyor yok can yeleği yok hava maskesi yok çıkış kapısı..
Ben uçağa şöyle bir göz gezdiriyorum uçak düşse Allah korusun ne yelek takabilirsin ne kuş kovuğu gibi pencereden çıkabilirsin ne de başka bişi hareket dahi edemiyorsun öyle Bi darlık. Dedene selam söyle gari
Geldim geldim 6 buçuk gibiKızzz delii suss Allah korusun
Naptın indin miiiii
Aminnn Allah razı olsun kuzm gidici gibiler ama hayırlısıYaaa maşallah ikizlere hamileymişsin Bi yerde görmüştümsağlıkla gelişip büyüsün ler sağlıkla al kucağına inşallah
İnşallah sağlıkla tutunurlar,Aminnn Allah razı olsun kuzm gidici gibiler ama hayırlısı
İnşallah kuzum teşekkür ederimİnşallah sağlıkla tutunurlar,
mavispreyboya selamO zaman bosver, aynen
İzinde olduğum için hafta içi, sonu farketmiyor, eşimle biraz farklı geçiyor tabi
Ne yedin? Ben de bı gün sonra iş var diye sevmem
Hiç yok ya tavsiyem, yani yakın zamanda çalışmadım, KPSS ye hangi kitaplarla hazırlandığımi hatırlayamadım. kaç puan aldın girdiklerinden?
Maşallah canım kaç yaşındalar bende bir yandan beşik sallıyorum bir yandan buraya bakıyorum. Bir çocuğun uyuması bu kadar zor olmamalı yaAcayip uykum var bu sefer, dünden... Oğlum ayağımda uyusun, bu sefer jet gibi uyumak istiyorum, uyku bastı. Kızım da uyumadı
Sağol sormuştun,unutman normal ; hatırlarsın şimdi , 3 ay ve 2 yaş . bilirim uyku sorununu abartmıyorum, oğlum hep ayağımda ama geceleri genelde uyuyor, kızım haftanın 2 günü hariç geceleri doğru düzgün uyumayip hep ayakta sallanıyor, annmle bakıyoruz, seninkiler kaç yaşındaMaşallah canım kaç yaşındalar bende bir yandan beşik sallıyorum bir yandan buraya bakıyorum. Bir çocuğun uyuması bu kadar zor olmamalı ya
Ya oğluşunu hatırlıyorum ama kızını hatırlayamadım maşallah yaşları da yakınmış benimkilerin olacağı gibi Allah bağışlasın Benim büyük 4 yaşında küçük 7 aylık. Büyüğün uykusunu düzene sokamıyorum, senin kız gibi gece uyumayı sevmiyor sürekli bir bahane bulup kalkıyor yerinden, sabahta kaldıramıyorum en sevdiği çizgi filmi açarak anca.Sağol sormuştun,unutman normal ; hatırlarsın şimdi , 3 ay ve 2 yaş . bilirim uyku sorununu abartmıyorum, oğlum hep ayağımda ama geceleri genelde uyuyor, kızım haftanın 2 günü hariç geceleri doğru düzgün uyumayip hep ayakta sallanıyor, annmle bakıyoruz, seninkiler kaç yaşında
Evde degildimmm İyi geceler bebişşş
İyi gecelerEvde degildimmm İyi geceler bebişşş
Günaydın roseİyi geceler
Amin, Allah bağışlasın maşallah size de olsun bak küçük uyumasa da yatıyor ve büyük geç yattığı için geç kalkıyor, biz de geç kalkma da yok, durduğu yerde yatma da yok, 3 kişi zor bakıyoruz, kızım akşama kadar hareketli , tabi şükür, güzel bir şey memnunum da ... Oğlum da aglamad an etrafı izlese biraz, yok anacimYa oğluşunu hatırlıyorum ama kızını hatırlayamadım maşallah yaşları da yakınmış benimkilerin olacağı gibi Allah bağışlasın Benim büyük 4 yaşında küçük 7 aylık. Büyüğün uykusunu düzene sokamıyorum, senin kız gibi gece uyumayı sevmiyor sürekli bir bahane bulup kalkıyor yerinden, sabahta kaldıramıyorum en sevdiği çizgi filmi açarak anca.
Küçük komple uyumuyor, yatmayı çok seviyor ama uyumuyor benim bebeler sıyrık azıcık