Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Kuzum ovulasyonla takip yaptım zaten adet bitimi 12. Ci gün yumurtlama oldu bugün sabah tekrar yaptım ikinci çizgi hiç yok denecek kadar azdı ve 4 gündğr beyaz renkte bir akıntım okuyor yumurtlama akıntısı mı acaba diye düşündüm değil şefaf ve sünen oluyormuş yumurtlama skıntısında

Anladım kuzum evet yumurtlama akıntısı şeffaf oluyor adete yakın adet gelecek zManda şeffaf akıntı oluyor hamilelik de daha yoğun değişik bi akıntı oluyor inşallah vardır gülüm bebek varsada yoksada stres yapma adetin geçsin pahalı testlere de para verme 5 liralıklarda al ben bi marka keşfettim diğerleri gibi 5 dakikada sonuç verdi verdi gerisi yanlış olayı yok 20 dakikaya kadar bekleniyor varsa da kesin tespit ediyor bebe time burda sevmeyenler var ama beni hiç yanıltmadı

Ben geçen ay hamile kaldığım ovulasyon testi surelabtı yanında 2 tane de gebelik testi göndermişti ebru abla beğendim yine aynısından trednyoldan ettim yanında aynı marka gebelik testi var yani şu anlık elimde surelab marka gebelik testi var ondan yapacam geçince adetim ama erken öğrenmek istemiyorum yine ya üzülüyorum sonra geçen ay öyle oldu ya

Oda güzel canım ondanda kullandım az bi beta olsa idrarda hemen tespit ediyor pahalı testlere para verme boşa diye bide bebetime benim ilk göz ağrım gibi bişey oldu
Ben üzmemek için soramadım sana canım ama düşük mü oldu senin de üzme kendini yine olur hepimizin hikayesi yolu ayrı ama acılar ortak bak benim bir tüpüm kaldı diğeri ne durumda belli değil eşim tüp bebeğe karşı ama umudumu yitirmiyorum demekki böyle gerekiyormuş vardır bi hayrı zamanı diyorum kendine stres yapma benim 2 buçuk yıl olmadı dış gebelik di tamam ama insanları hayatı fazla takmadığım bi anda oluvermişti demekki dedim bu stres herşeyin başı

Nasıl karıştırırsın benim eşim benzerim yok falan diyormuşum hahahakonuştukça alışırsın karıştırmazsın
İnşaallah
Benim eşim oğlak maşallah dört ayağının üstüne düştü derler ya hep öyle olur zaten şanslı olduğu benlen evlenmesinden belli hiç yani
Eşin demek şanslı , maşallah.Ben genelde şanssızım, benim demek istediğim, gezegen şimdilik oglakta, sırayla geçer diğerlerine, gezegen bu
Ne gibi bir şans ama ona göre
Nokta atışı mi yapak şans işte
Ciceksepetinin kutusuydu haha yapistiricim yoktu emaneten yapistirdim disini. Evde dovizleri paralari bascam bascam yapistircam
Eskiden kalanlar diyosun Altın ve diğerleri yükseldi,ne alicaz
İlk mi oluyo bu tip? İlkse kendini dinlemiş olabilirsin, hiç beklentin olmasın,beklemeyince olmuştu benim , inşaallah vardır tabi bu arada duydum belirti olarak ama benim belirtim ikisinde de yeşl akın tiydi

Yok kuzum üzülmüyorum sende üzülme ilk hamileliğim 7 haftada bir amda kanamayla düşüyordu doktorum kürtaj etti ikincisi geçen aydı işte değerler iyi yükseliyordu 3 cü kez kan artışına bakmaya gidecektim akşama kanamam geldi acile gittik kan verdim değerim düşmüş tekrar düşük dediler ama çoğu arkadaşımda kimyasal gebelikmiş diyorlar bilemedim ne kadar doğru daha sonra doktorum rahim filmi genetik test yaptırın dedi yaptırdık testlerin sonucunu bekliyoruz rahim filminde herhangi bir sıkıntı görmeyince tekrar denemeye başlayabilirsiniz dedi bakalım bu ay tutacak mı sende sıkma canını Allahtan ümit kesilmez

Aaa nokta atışı olmadan olmaz
Ay böyle deyince fal baktirasim geldi de günah

Ayy kuzum benim bilmiyordum hiçde soramadım da üzmeyim diye vallahi çok şükür rahim de tüplerde bişey yokmuş genetik testi yaptırmaktada iyi yapmışsınız kuzum belki o yüzden oluyor yada hiç birşey yok nasip inşallah sağlıklı gebelik olur bu sefer eşinde yaptırmı kuzum genetik testi sperm örneğine yapıyorlarmış oda yaptırsın biz kadınlar bu konularda hep kendi üstümüze alıyoruz sorumluluğu malesefki
Aynen kuzum kim bilir bu zor günler geçince ilerde ne güzellikler bekliyor bizi

Yaptırdı tabii kuzum doktorum eşimden sperm testi istemedi genetik pıhtılaşma kromozom testi istedi benden eşimden de sadece kromozom istedi yanlış hatırlamıyorsam sperm de bi sımıntı olsa 2 tane çocuk olmaz diye düşünerek sanırsam istemedi eşimden o testi

Aaa nokta atışı olmadan olmaz
Ay böyle deyince fal baktirasim geldi de günah
Sen sorunca benim de aklıma fal geldi.Günah günah, boşver, ben zamanında netten araştırıp bile girmiştim kankamla, ama yok ise yaramadı, hatta bi tanesi dur anlaticam

Buraya yazacağım mesajı, özel mesaj lastiğım arkadaşıma yazmışım, etiket yapmışım buraya da kopyalıyorum
bebeklinick bi tanesi tembihlemisti, kimseye demeyelim diye .kağıda yazıp verdi tahminleri. Biz kankmla dayanamayip birbirimize dedik. Araba bile aynı yaa, aynı şeyleri demiş

Off Parayla mı yaptirmistiniz

Dejavu mu yaa parayla yaptırdığimi yazdim mi diye mesajlarıma baktım yine dejavu başka bir şey de boşver, benn anlamsiZ yerlerde de dejavu derim parayla tabi,lyok bedava,
Hakikaten benim sorumda ne saçma olmuş
Ne demek parayla
Yok dotumle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…