Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Ah canım ya, üzgünüm zor biliyorum, inşaallah en hayırlı zamanda bekliyoruz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah
Sağolasın canm benim.. Napalım koştur koştur giderken arabayı vurduk koşa koşa kan testlerini yaptırdık iğrenç Bi kabinde pcr testini yaptılar(hasta olmazsak iyi yani) apar topar gece yola çıktık çatlatma iğnesini eczacı eksik vermiş yolu değiştirdik Eskişehirde gece yarısı iğne aradık bulduk.. Uykusuz yorgun şükür kazasız belasız geldik. Ama eli boş yine geri dönüyoruz. Sağlık olsun. Hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep hayırlısı buymuş demek ki
bir mucizee Meryem suresini okuyarak tedavinle devam et,sağlıklı hayırlı olsun diye dua et,okuyacaksan dua vericem, elinden geleni yapmış olursun, takdir Allah'tan.
Olur canm çok sağolasın

Fatmazell ve mavispreyboya ikiniz de" F" harfi ile başlıyorsunuz, yeşil renk nickler ve profil resmi de benziyor ve de ben sizi karıştırıyorum
Nasıl karıştırırsın benim eşim benzerim yok falan diyormuşum hahahakonuştukça alışırsın karıştırmazsın

@Rose36 Fatmazell mavispreyboya
Kızlar yumurtam çatlamış tedavi iptal oldu geri dönüyorum.bu kaçıncı yıkılış bilmiyorum artık
Belki gelecek aylarda normal olacak bilemezsin kuzum bu kadar üzme kendini çok zor beklemek biliyorum ama Allahın da bi bildiği var güzel günler gelecek inşallah buna inan tutun

Kızlar başka oğlak burcu varsa aramizda tekrar hatırlatmak istiyorum, Venüs oglaktaymis.sanslí olabiliriz, mart ayına kadar
Benim eşim oğlak maşallah dört ayağının üstüne düştü derler ya hep öyle olur zaten şanslı olduğu benlen evlenmesinden belli hiç yani

Eline sağlık, kabını mı denir , nereden buldun, evde mi vardı, kırtasiye vb yerden mi aldın ? Bu arada döviz cinsi yıpranmaz mı ya , atican mı
Ciceksepetinin kutusuydu haha yapistiricim yoktu emaneten yapistirdim disini. Evde dovizleri paralari bascam bascam yapistircam

Regline kaç gün var kuzum ben hamile olduğumu ağzımda acımsı gibi bi tat oluyordu ilk haftadan başlamıştı ben üşüttüm zannediyordum göğüs ağrısı da üstüne yatamayacak kadar ağrı oluyordu

2 gün kaldı kuzum o kadar hassasiyet olmadı ama sol göğüsüm yazdığımdan beri ara ara ağrı giriyor

İnşâAllâh vardır canım benim bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanır inşallah Reglin 2 gün geçsin test yap belirti aramak insanı çok yoruyor sordun diye anlattım bende olanları ama varsa illaki çıkıyor adet belirtisiyle gebelik belirtisi arasında da çok fark yok aynı şeyleri yaşıyorum bende oluruna bırak bide sana şöyle bişey söyleyim adet gelecek diye ilişkiyi bırakma son gün bile yumurtlama olabiliyor gerisini Allah a bırak canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…