- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Zaten böyle olduğum için bu hâldeyimBilmece gibi kadınsın
Birazdan uyucam ama şimdi değil
Seviyorum ama kimi ?
Yarın arkadaşımla bulusacagim ama hangisiyle ?
Elestirmedin inşallahİyi ya , arkadaş misali samimi ilişki olması
Yok, nasıl iliskinin iyi olduğunu anlatmak için mecbur "arkadaş gibi" tanımlamasını kullandım. Öyle daha samimi oluyor,diğer türlü resmi gibi ve mesafeli.Elestirmedin inşallah
Yok, nasıl iliskinin iyi olduğunu anlatmak için mecbur "arkadaş gibi" tanımlamasını kullandım. Öyle daha samimi oluyor,diğer türlü resmi gibi ve mesafeli.
Amin canım çok teşekkür ederim. Geç olmadan belki bazı olumsuzlukları çözebiliriz diye anlattım. Haklı olmak mutlu etmiyor çok da huyları değişmiyor ama napalim kardeş seçimi yapamıyoruz.Canım elhancigim
Rabbim günahlarını affeylesin mekanı cennet olsun
Gunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin rosecumSon İyi geceler mesajı ilekapatmışim, sabah da ben açıyorum
Günaydın kızlar
AminnnnnnAmin canım çok teşekkür ederim. Geç olmadan belki bazı olumsuzlukları çözebiliriz diye anlattım. Haklı olmak mutlu etmiyor çok da huyları değişmiyor ama napalim kardeş seçimi yapamıyoruz.
Neyse koca bir günaydın diyelim.
Negatif insanların çekim alanına girmekten bizi muhafaza eyle Allah'ım
İnşaallah. Zaten bir beklentim var, Bakalım ben de saklıGunaydiiiiiiiiiiiiiiiiin rosecumMujdelerle gelsin güzel bir gün.
Son İyi geceler mesajı ile kapatmışim, sabah da ben açıyorum
Günaydın kızlar
Hayırlısı olsun kuzum sıkma canını eşin yanındaysa siz normal yolla deneyin öyle olmuyor mu@Rose36Fatmazell mavispreyboya
Kızlar yumurtam çatlamış tedavi iptal oldu geri dönüyorum.bu kaçıncı yıkılış bilmiyorum artık
Eşim şehir dışına göreve gitti.dün sperm vermişti. Dr yumurtlama olmuş aşılama deneyelim dedi. O da dondurulmuş olmuyormuş eşim de dün beni İstanbula bıraktı gece eve dönmüştü. Yani hepsi fiyaskoHayırlısı olsun kuzum sıkma canını eşin yanındaysa siz normal yolla deneyin öyle olmuyor mu
Nasip işteEşim şehir dışına göreve gitti.dün sperm vermişti. Dr yumurtlama olmuş aşılama deneyelim dedi. O da dondurulmuş olmuyormuş eşim de dün beni İstanbula bıraktı gece eve dönmüştü. Yani hepsi fiyasko
Amin canm. Napalm hayırlısını diledik hepNasip işterabbim hayırlısını versin tez zamanda
Ah canım ya, üzgünüm@Rose36Fatmazell mavispreyboya
Kızlar yumurtam çatlamış tedavi iptal oldu geri dönüyorum.bu kaçıncı yıkılış bilmiyorum artık