Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Çok güzel bı enerjisi var rose un .
Kendi gibi insanları bulma yolculuğuna çıkmış olmalı bu topigi açtığına göre
Bulmustur umarım ☺️

İyiki kayıtsız kalamamissin sende, sen gelince çiçek açar buralar
Utandirma beni estağfurullah herkes kendi halinde bir çiçek burada... inşallah güzel dostluklara vesile olur. İyi hissettiren arkadaş buldum mu yapışıp kalırım ben :KK54:

Utandirma beni estağfurullah herkes kendi halinde bir çiçek burada... inşallah güzel dostluklara vesile olur. İyi hissettiren arkadaş buldum mu yapışıp kalırım ben :KK54:

Benimde ağzımdan pek guzel sozler çıkmaz da işte, binde bir... buna değer dediklerime anca 😇

Benimki ben lisedeyken ve ben üniversite kazanınca bı kudurmustu da zehir olmuştu hep yıllarım, okul bitip gelince bı ilgiler sevgiler, şimdi eskisiyle hiç alakasi yok Hersey düzeldi 5 yıldır iyiyiz .

Hayır bide benden on yaş büyüktur yaşlar yakın olsa rekabet diyecem ama yok yani
Ayyy aynısı bizde öyleyiz bizimde aramızda 10 yaş var bende bazen bunu düşünüyorum iki üç yaş olsa anlayacam ama bide anlatmak istemiyorum hatırlamamak için benimkinin çocukluğumdan beri yaptığı herşeyi affettim bende ama düğünümde olan şeyleri unutamıyorum 3 yıldır da konuşmuyorum ama bak siz ne güzel barışabilmişsiniz bazen düşünüyorum başkaları gibi olabilseydik abla kardeş olabilseydik diye şimdi pişmanmış anneme barışmak istiyorum diyormuş ama ben güvenemiyorum artık ona

Ayyy aynısı bizde öyleyiz bizimde aramızda 10 yaş var bende bazen bunu düşünüyorum iki üç yaş olsa anlayacam ama bide anlatmak istemiyorum hatırlamamak için benimkinin çocukluğumdan beri yaptığı herşeyi affettim bende ama düğümde olan şeyleri unutamıyorum 3 yıldır da konuşmuyorum ama bak siz ne güzel barışabilmişsiniz bazen düşünüyorum başkaları gibi olabilseydik abla kardeş olabilseydik diye şimdi pişmanmış anneme barışmak istiyorum diyormuş ama ben güvenemiyorum artık ona
Gece gece keyfinizi kaçırmak istemem ama benden on yaş büyük ablamı iki yıl önce kaybettim sizler gibiydik biz de... Hep sen bunu demek istedin yok ima ettin bana hakaret eden gelinle konuştun sen şöylesin böylesin diye diye beni kendinden uzaklaştırdı rahatı onunla konuşmamakla buldum küs olarak da bu dünyadan göçtü. Buradaki arkadaşlar bilir ölümünden sonra bayağı bir vicdan azabı yaşadım hâlâ da içim yanar aklıma geldikce. Mekanı cennet olsun. Yaşasa o farklı olmazdı ama ben belki de yaptıklarını umursamazdim sanırım...

Gece gece keyfinizi kaçırmak istemem ama benden on yaş büyük ablamı iki yıl önce kaybettim sizler gibiydik biz de... Hep sen bunu demek istedin yok ima ettin bana hakaret eden gelinle konuştun sen şöylesin böylesin diye diye beni kendinden uzaklaştırdı rahatı onunla konuşmamakla buldum küs olarak da bu dünyadan göçtü. Buradaki arkadaşlar bilir ölümünden sonra bayağı bir vicdan azabı yaşadım hâlâ da içim yanar aklıma geldikce. Mekanı cennet olsun. Yaşasa o farklı olmazdı ama ben belki de yaptıklarını umursamazdim sanırım...
Allah rahmet eylesin canım benim 🤲🏻😔

Çok kötü bişey aslında keşke olmasa bazı şeyler ama oluyor bizim aramızdaki şeyler biraz daha ağırdı canım düğünüme kadar olanlara hiç sesimi çıkartmadım ondan sonra olanları affedemedim sırf kıskançlığın dan bozmaya çalıştı çünkü ne kına gecesinden ne düğünden nede balayından tat alamadım hep endişe ile geçti ben evden çıkarken sinir krizi geçirdi annemede cephe almaya başladım bu yüzden barış felan diyor bazen bilmiyorum unutulacak şeyler değil bunlar

Bilmiyorum canım sendede mi var ben konuşmuyorum unutamıyorum bazı şeyleri unutulacak gibi dr değil zaten amann boşverelim 😅
Boşverme kız, anlat nolucak? Başlık pozitif diye yasak yok 🤩
Arkadaşlar vardı yeni gittiler napıyorsunuz nasıl gidiyor ? :KK73:
İyi olmuştur,ben de çok severim arkadaşlar la muhabbet. Ben de pek değişiklik yok, kahve falan içebilsem foto atmak istiyorum,aaa pardon değişiklik var.kumbarayi açtım 😬😬
Merhaba bitanem :KK60:O senin güzelliğin. :KK19:Başliklara bakarken gözüme takıldı @Rose36 sıcak bir selam verince pozitif enerjiye kayıtsız kalamadim burda olmalıyım dedim. Nasip getiriyor bir şekilde. :oops:
Çok teşekkürler 🤩🤩🤩
Çok güzel bı enerjisi var rose un .
Kendi gibi insanları bulma yolculuğuna çıkmış olmalı bu topigi açtığına göre
Bulmustur umarım ☺️

İyi ki kayıtsız kalamamissin sende, sen gelince çiçek açar buralar
Sağol canım 🤗 inşaallah öyledir enerjim 🤗 buldum inşaallah 🤫
Benimde ağzımdan pek guzel sozler çıkmaz da işte, binde bir... buna değer dediklerime anca 😇
:KK74:
Ayyy aynısı bizde öyleyiz bizimde aramızda 10 yaş var bende bazen bunu düşünüyorum iki üç yaş olsa anlayacam ama bide anlatmak istemiyorum hatırlamamak için benimkinin çocukluğumdan beri yaptığı herşeyi affettim bende ama düğünümde olan şeyleri unutamıyorum 3 yıldır da konuşmuyorum ama bak siz ne güzel barışabilmişsiniz bazen düşünüyorum başkaları gibi olabilseydik abla kardeş olabilseydik diye şimdi pişmanmış anneme barışmak istiyorum diyormuş ama ben güvenemiyorum artık ona
Kız sanırım
Herkese merhaba! Böyle bi konuda etiketlenmek beni mutlu etti 😌 @Rose36 cok teşekkür ederim 💕 uzulerek soyluyorum ki konuyu takip edicek vaktim yok.. Cok sevindim ama size iyi muhabbetler dilerim 🥰
Selam, estağfurullah 🤗 sağlık olsun 🎁🌺 teşekkür ederiz,çok kibarsın 😍
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun dile kolay.😔🤲

Canım elhancigim
Rabbim günahlarını affeylesin mekanı cennet olsun

Bence barismalisin
Bak biz inanılmaz bir bağ kurduk eskiyle uzaktan yakından alakası yok hiç biseyin, bir şans vermelisin yani
Herkes hakederken bir şansı
Aile daha çok hakeder

Allah rahmet eylesin canım benim 🤲🏻😔

Çok kötü bişey aslında keşke olmasa bazı şeyler ama oluyor bizim aramızdaki şeyler biraz daha ağırdı canım düğünüme kadar olanlara hiç sesimi çıkartmadım ondan sonra olanları affedemedim sırf kıskançlığın dan bozmaya çalıştı çünkü ne kına gecesinden ne düğünden nede balayından tat alamadım hep endişe ile geçti ben evden çıkarken sinir krizi geçirdi annemede cephe almaya başladım bu yüzden barış felan diyor bazen bilmiyorum unutulacak şeyler değil bunlar
İki kız kardeşin anlaşması cidden zor, yaşadıkların normalinden daha zordur tahmin edebiliyorum. Ben de kız kardeşimle iyi anlaşamam, hatta o baskın bir karakter, uzun hikâye benimki de valla içimden gelmiyor anlatmak. Arada küslük oluyor ama normalde de pek konuşmam zaten, kız kıza arkadaş gibi olanlar, anlaşamayanlardan daha az oranda diye tahmin ediyorum ki çevremde bir tane var. Hem ben istemez miydim kardeş kardeş anlaşalım, ama küs olma , Allah korusun, anladın sen onu .

Aminnnnnn

Ben esim yanımdayken nadir girerim tele, yoksa o da alışır, karı-koca yan yana elimizde telle olmayı normalleştiririz diye korkarim çünkü ,😬 çaktırmadan kendi uyguladığım bi sistem:sus:
Bende WC deydim .
Koşa koşa çıktım al bı şunu oku diye .
Sonra gittim çişe devam 😂😂😂

X