Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Öyle kuzum da sabrediyoruz ev alana kadar çekecez mecbur
O zaman bosver, aynen
Seni çılgın

Haftasonu nasıl geçiyor sahi
Ben çok sklyorum pazarları
Ne eğlence olursa olsun pazar olması yeterli
İzinde olduğum için hafta içi, sonu farketmiyor, eşimle biraz farklı geçiyor tabi
Şuan kurt gibi açım yemek yiyeceğimstandart bir pazar, genel olarak pazarlardan keyif almam
Ne yedin? Ben de bı gün sonra iş var diye sevmem
Hiç yok ya tavsiyem, yani yakın zamanda çalışmadım, KPSS ye hangi kitaplarla hazırlandığımi hatırlayamadım. kaç puan aldın girdiklerinden?

İyi akşamlar kızlar,bugün pazar diye sanırım sessizlik hâkim ,ben bakındım hep ama kendi kendime konuşamayacağıma göre
İyi akşamlar canım.Kanamam var benim şu an biraz o yüzden hastaneye gideceğim şimdi, daha önce de ikizlerimden birinin kalbi durmuştu, yine aynısı olur diye korktum. O yüzden bu akşam pek sohbet edemeyeceğim, yarın çenem açılır

Alinazik yemiştik canım
Şimdi evimdeyim et tandır ,Bulgur pilavı ve komposto yaptım (soğuyacak muhtemelen, isitirim artık)

Eşimin gelmesine az kala da turp doğrar biber kizartir avakado salatası yaparım
ONlar şimdiDen yapılacak şeyler değil

Afiyet olsun,ooo harika yaa eline sağlık

İnşaallah sorun olmaz , dualarım seninle öptüm

Gecmis olsun canım ama haber et doktor ne dedi noldu filan .

Bilmiyorum canım sendede mi var ben konuşmuyorum unutamıyorum bazı şeyleri unutulacak gibi dr değil zaten amann boşverelim
Benimki ben lisedeyken ve ben üniversite kazanınca bı kudurmustu da zehir olmuştu hep yıllarım, okul bitip gelince bı ilgiler sevgiler, şimdi eskisiyle hiç alakasi yok Hersey düzeldi 5 yıldır iyiyiz .

Hayır bide benden on yaş büyüktur yaşlar yakın olsa rekabet diyecem ama yok yani

Merhaba bitanem O senin güzelliğin. Başliklara bakarken gözüme takıldı @Rose36 sıcak bir selam verince pozitif enerjiye kayıtsız kalamadim burda olmalıyım dedim. Nasip getiriyor bir şekilde.
Çok güzel bı enerjisi var rose un .
Kendi gibi insanları bulma yolculuğuna çıkmış olmalı bu topigi açtığına göre
Bulmustur umarım

İyi ki kayıtsız kalamamissin sende, sen gelince çiçek açar buralar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…