- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
O zaman bosver, aynenÖyle kuzum da sabrediyoruz ev alana kadar çekecez mecbur
İzinde olduğum için hafta içi, sonu farketmiyor, eşimle biraz farklı geçiyor tabiSeni çılgın
Haftasonu nasıl geçiyor sahi
Ben çok sklyorum pazarları
Ne eğlence olursa olsun pazar olması yeterli
Ne yedin?Şuan kurt gibi açım yemek yiyeceğimstandart bir pazar, genel olarak pazarlardan keyif almam
Hiç yok ya tavsiyem, yani yakın zamanda çalışmadım, KPSS ye hangi kitaplarla hazırlandığımi hatırlayamadım. kaç puan aldın girdiklerinden?Kızlar nasılsınız naparsınız
Kpss çalışacam ben kızlarda kaç senedir çalış çalış alt yapı var sözellerde ama bana önereceğiniz matematik kitabı varmı set halinde alınca iyi olmuyormuş coğrafya ve Türkçe de lazım,
İyi akşamlar canım.Kanamam var benim şu an biraz o yüzden hastaneye gideceğim şimdi, daha önce de ikizlerimden birinin kalbi durmuştu, yine aynısı olur diye korktum. O yüzden bu akşam pek sohbet edemeyeceğim, yarın çenem açılırİyi akşamlar kızlar,bugün pazar diye sanırım sessizlik hâkim ,ben bakındım hep ama kendi kendime konuşamayacağıma göre
Alinazik yemiştik canımO zaman bosver, aynen
İzinde olduğum için hafta içi, sonu farketmiyor, eşimle biraz farklı geçiyor tabi
Ne yedin?Ben de bı gün sonra iş var diye sevmem
Hiç yok ya tavsiyem, yani yakın zamanda çalışmadım, KPSS ye hangi kitaplarla hazırlandığımi hatırlayamadım. kaç puan aldın girdiklerinden?
Afiyet olsun,ooo harika yaaAlinazik yemiştik canım
Şimdi evimdeyim et tandır ,Bulgur pilavı ve komposto yaptım (soğuyacak muhtemelen, isitirim artık)
Eşimin gelmesine az kala da turp doğrar biber kizartir avakado salatası yaparım
ONlar şimdiDen yapılacak şeyler değil
İnşaallah sorun olmaz , dualarım seninleİyi akşamlar canım.Kanamam var benim şu an biraz o yüzden hastaneye gideceğim şimdi, daha önce de ikizlerimden birinin kalbi durmuştu, yine aynısı olur diye korktum. O yüzden bu akşam pek sohbet edemeyeceğim, yarın çenem açılır
Merhaba canımAlinazik yemiştik canım
Şimdi evimdeyim et tandır ,Bulgur pilavı ve komposto yaptım (soğuyacak muhtemelen, isitirim artık)
Eşimin gelmesine az kala da turp doğrar biber kizartir avakado salatası yaparım
ONlar şimdiDen yapılacak şeyler değil
Aminn ya inşaallahİyi akşamlar rose
Günümün olumlamasi
Eki Görüntüle 2952213
Ebediyen tüm olumsuz bağlarımızdan kurtulalım inşallah....
Gecmis olsun canım ama haber et doktor ne dedi noldu filan .İyi akşamlar canım.Kanamam var benim şu an biraz o yüzden hastaneye gideceğim şimdi, daha önce de ikizlerimden birinin kalbi durmuştu, yine aynısı olur diye korktum. O yüzden bu akşam pek sohbet edemeyeceğim, yarın çenem açılır
Güzel kadinnnn merhaba, sende mi burdasın sefalar getirdinMerhaba canım
Bilmiyorum canım sendede mi var ben konuşmuyorum unutamıyorum bazı şeyleri unutulacak gibi dr değil zaten amann boşverelimBenimde öyle planlarım hiç olmaz
Hr ailede bir abla var galiba hayatı zehreden
Arkadaşlar vardı yeni gittiler napıyorsunuz nasıl gidiyor ?Hareketlenin ulen
Merhaba bitanemGüzel kadinnnn merhaba, sende mi burdasın sefalar getirdin
Benimki ben lisedeyken ve ben üniversite kazanınca bı kudurmustu da zehir olmuştu hep yıllarım, okul bitip gelince bı ilgiler sevgiler, şimdi eskisiyle hiç alakasi yok Hersey düzeldi 5 yıldır iyiyiz .Bilmiyorum canım sendede mi var ben konuşmuyorum unutamıyorum bazı şeyleri unutulacak gibi dr değil zaten amann boşverelim
Çok güzel bı enerjisi var rose un .Merhaba bitanemO senin güzelliğin. Başliklara bakarken gözüme takıldı @Rose36 sıcak bir selam verince pozitif enerjiye kayıtsız kalamadim burda olmalıyım dedim. Nasip getiriyor bir şekilde.