- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
İyi geceler cümleten kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anca yatabildim çocuklardan, yarın daha coşkulu olalımKızlar grup bi durgunlaştı sanki şurda üç kişi sohbet döndürüyoruz nerdesiniz ahaliii
İyi geceler cümleten kızlar
Yatinca aklıma geldi, ben bu mesajı alıntılamadim,çok sağol inşaallah okucam meraklaSize kitap önereyim , İyi hissetmek- David burns
depresyonda olduğumda bunu okumuştum. insanı harekete geçiren bir kitap . önce hareket sonra moral , motivasyon geliyor.
aaa ne gibi iyi değilmişş calla temizlik yapmak çok ıyı gelıyor gerçekten yap arınmak gıbısı yokAyy miss ne güzell şimdi otur bi keyif kahvesi yap canım yarın bende bi büyük bi temizlik yapayım diyorum zaten düzen olmayınca negatiflikler birikiyor kız bide tütsüyü bende seviyordum takip ettiğim bi program var tütsü iyi değil felan dediler kullanamıyorum
Günaydınlar herkese çoluğum yok çocuğum yok erkenden hep bu saatlerde kalkarım hiç sevmem uykuyu sanki zaman kaybıymış gibi hissediyorumGünaydın kızlar,iyi geceler demiştim, şimdi de Sabah oldu, nerelerdesiniz
Nasip olmadı işte kuzum. 3.de tam kalbini duyduk oldu bu defa dediğimizde yine kaybettik. 4 kere umut 4 kere aynı yıkılış...Kuzum benim bilmiyordum çok üzüldüm yaşamayan bilmez ben bir tane kaybettim içimdeki acıyı Allah bilir Rabbim inşallah bu dünyada da ahirette de mükafatını versin acılarının
Neyden kaynaklı kuzum çok özel olmazsa
İncir kürünü de kuzum yumurta geliştirici kullanıyorsan doktoruna sor da yap
İnşâAllâh sağlıklı evlat nasip olur kucağına alırsın inşallah canım benim cennette diğerleride hiç üzülme
Tedavi için klomen kullandırıyo sadece o da 5 günlük. Haricinde başka bişey kullanmadım.çok etkilemez heralde yaKızlar doktor tavsiyesi olmadan denemeyin bitkileri, ben de aynı hataya düşmüştüm. Allah korusun hormonlara iyi gelmez, bir mucizee tedavi sürecindesin dimi şuan ?
Allah kuzularını sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hayırlı evlat olsunlaren güzelini yapmışsın canm. Şayet yaşasaydı ben de arka arkaya olsun 4 e kadar yolu var istiyordumBen de bu çetin yollardan geçtim, "evlenince hemen oldu"
"keyfiyetten erteledim"
"istediğim zaman oldu"
Hayır ,hiç biri ! ben de çok isteyerek ve çabalayarak çocuk sahibi oldum, sizi iyi anlıyorum. Ve bu yüzden ikinci çocuğu da ertelemedim, birincisi o kadar çabaladım oldu da ikincisinde, ben sonra düşünürüm diye düşünüp dua edemezdim Allah'a .ne haddime. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsun
Ben de erken kalkardim bekarken bile ama gece uykusunu alırdım,erken kalktığıimizdan belli tabi son 3 yıldır nadir dir gece uykusu full. ki en az 2 yıl daha uykusuz geçerGünaydınlar herkese çoluğum yok çocuğum yok erkenden hep bu saatlerde kalkarım hiç sevmem uykuyu sanki zaman kaybıymış gibi hissediyorum
Günaydınnnn nGünaydın kızlar,iyi geceler demiştim, şimdi de Sabah oldu, nerelerdesiniz
Kız z afferim sana ben de uykuyu çok severim evlisin demi çocuk yap sen de seversinGünaydınlar herkese çoluğum yok çocuğum yok erkenden hep bu saatlerde kalkarım hiç sevmem uykuyu sanki zaman kaybıymış gibi hissediyorum
Amin Allah razı olsun çok üzüldüm kaybetmiş olmanın acısı, hiç olmamasından çok çok daha zordur Allah'ım yardımcın olsun, tüp bebek ilk denicen o zaman anladığım kadarıyla.? Yumurta rezervin azalıyor ve yaşadıklarından ötürü, zaman kaybetmeden dene tüp bebeği, hani kayıplar olmasa beklenir de senin tam sorununu da bulamamışlarNasip olmadı işte kuzum. 3.de tam kalbini duyduk oldu bu defa dediğimizde yine kaybettik. 4 kere umut 4 kere aynı yıkılış...
Hiç Bi çaresini bulamadılar. Net bişey diyebilen yok. Pıhtılaşma var ben de son ikisinde iğne de kullanmıştım. Yapılabilecek bütün testleri yaptırdık sorun yok.benim yumurta rezervim bitmiş durumda. Bi tane oluyo bazen olmuyo. Adet düzensizlikleri oluştu 3.den sonra. şimdiki dr dedi ki yumurtan zamansız büyüyo gebelik de zamansız oluşuyo. Rahim kendini hazırlarken bebek rahme yapışıp gelişemiyo tüp yapcaz dedi. Ancak tüp benim için çoook daha zor. Bi sürü evresi var. Herşeyin olumlu gittiğini varsaysak bile yine gelişimi durmayacağına dair Bi garanti mi pek sanmıyorum. Öyle işte fundim
Haa iki ay oluyo yumurta geliştirici de klomen veriyor sadece ben de bu ay incir de yaptm yine bir yumi var. Bakalım nasıl gidecek
Tedavi için klomen kullandırıyo sadece o da 5 günlük. Haricinde başka bişey kullanmadım.çok etkilemez heralde ya
Allah kuzularını sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hayırlı evlat olsunlaren güzelini yapmışsın canm. Şayet yaşasaydı ben de arka arkaya olsun 4 e kadar yolu var istiyordum
Ve sırf bu çocuk yüzünden yaşadıklarım dolayısıyla daha erken evlenmedim için çok pişmanım. Fakat nasip olmayacaksa onun da bi önemi olmazdı da.
İnşallaah Rabbim bizlere de nasip eder bigün
Öyle bişey ki insan kaybettikçe nasıl daha çok istiyor Bi bilsen.. Resmen içine köz düşüyorda gittikçe daha çok alev alev yakıyor seni
2 kez düşük yaptım biri kürtajla alındı diğeri geçen ay kendiliğinden düştü kimyasal diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntım yok genetik test verdik bu sırada deneyebilirsiniz tekrar dedi doktorum ovulasyonla takip yaptım yumurtlama ve çatlama değerlendirildi 17 günün geçmesini bekliyorum yapacağım bebe uykusuz gecelere hazırım çünkü uyku sevmiyorumGünaydınnnn n
Kız z afferim sana ben de uykuyu çok severim evlisin demi çocuk yap sen de seversin
Rabbim hakkında hayırlısını versin vardır vakti zamanıNasip olmadı işte kuzum. 3.de tam kalbini duyduk oldu bu defa dediğimizde yine kaybettik. 4 kere umut 4 kere aynı yıkılış...
Hiç Bi çaresini bulamadılar. Net bişey diyebilen yok. Pıhtılaşma var ben de son ikisinde iğne de kullanmıştım. Yapılabilecek bütün testleri yaptırdık sorun yok.benim yumurta rezervim bitmiş durumda. Bi tane oluyo bazen olmuyo. Adet düzensizlikleri oluştu 3.den sonra. şimdiki dr dedi ki yumurtan zamansız büyüyo gebelik de zamansız oluşuyo. Rahim kendini hazırlarken bebek rahme yapışıp gelişemiyo tüp yapcaz dedi. Ancak tüp benim için çoook daha zor. Bi sürü evresi var. Herşeyin olumlu gittiğini varsaysak bile yine gelişimi durmayacağına dair Bi garanti mi pek sanmıyorum. Öyle işte fundim
Haa iki ay oluyo yumurta geliştirici de klomen veriyor sadece ben de bu ay incir de yaptm yine bir yumi var. Bakalım nasıl gidecek
Tedavi için klomen kullandırıyo sadece o da 5 günlük. Haricinde başka bişey kullanmadım.çok etkilemez heralde ya
Allah kuzularını sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah hayırlı evlat olsunlaren güzelini yapmışsın canm. Şayet yaşasaydı ben de arka arkaya olsun 4 e kadar yolu var istiyordum
Ve sırf bu çocuk yüzünden yaşadıklarım dolayısıyla daha erken evlenmedim için çok pişmanım. Fakat nasip olmayacaksa onun da bi önemi olmazdı da.
İnşallaah Rabbim bizlere de nasip eder bigün
Öyle bişey ki insan kaybettikçe nasıl daha çok istiyor Bi bilsen.. Resmen içine köz düşüyorda gittikçe daha çok alev alev yakıyor seni
üzüldüm,yaşın 22 galiba,yaş yönünden şanslısın, tabi insan biraz erken anne olmak ister, erken evlendiği için,ama şöyle düşün,ya 40 da evlenseydin, beklerken yaşını düşünüp uzulmenis olursun şimdi. Yaşın riske girmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah2 kez düşük yaptım biri kürtajla alındı diğeri geçen ay kendiliğinden düştü kimyasal diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum rahim filmi çekildim hiçbir sıkıntım yok genetik test verdik bu sırada deneyebilirsiniz tekrar dedi doktorum ovulasyonla takip yaptım yumurtlama ve çatlama değerlendirildi 17 günün geçmesini bekliyorum yapacağım bebe uykusuz gecelere hazırım çünkü uyku sevmiyorum
19 da evlendim anneme kalsa vermeyecekti hemen hiç ne mutfağa girmişliğim vardı ne temizlik bir iki sene alışsın öyle demişti benim eşim kamu personeli misafirhanelerde falan sürünüyordu aklıma girdi evimizde yatar kalkarım şöyle böyle derken evlenmişiz ilk bir sene istemedim gezdik tozdukbir buçuk seneye doğru hamile kalmışım haberim yok bir sürü temizlik her gün nargile derken öğrendim gurbetteyim eşimden başka kimsem yok mutfağı temizleyim dedim biraz fazla ayakta kaldım ve ağır kaldırınca biraz kanamam geldi akşama doktoruma gittik direk kürtaja aldı değerim falan düşünce sonra bi 7 8 ay ara verdik daha sonra 3 ay evimden eşimden ayrı kaldım annemlere gittim buralar sıcak olunca geldim evime tekrar denemelere başladık tekrar hamile kaldım ama çok erken öğrendik o sırada anneannem vefat etti aşırı üzüldüm memlekete gittik 8 saat yol ne kadar kendi arabanla da gitsen insan yoruluyor cenaze falan derken biraz kahverengi akıntım olmaya başladı memleketteyken dedik yerleşme kanaması 4 5 gün sonra kan verdim 13.34 çıktı 2 gün sonra 25.8 çıktı gayet iyi hafta işi tekrar kan verecektim ki kahverengi lekelenme tekrar geldi sonra kırmızıya döndü oradaki doktoruma gittik kan verdim düşmeye başlamış sonra kendiliğinden pıhtı şeklinde düştü çoğu arkadaşım kimyasal gebelik yaşamışsın diyor doktorum öyle birşey demedi ama bende kimyasal gibi düşündüm dedi doktorum denemeye başlayın tekrar herhangi bir sıkıntın yok ovulasyonla takip yaptım değerlendirmeler bitti sonucu bekliyoruz benim yaşadığım hiçbirşey benden kötü durumda olan insanlar var benim halime binlerce kez şükür rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin inşallah uzun oldu kusura bakmayınüzüldüm,yaşın 22 galiba,yaş yönünden şanslısın, tabi insan biraz erken anne olmak ister, erken evlendiği için,ama şöyle düşün,ya 40 da evlenseydin, beklerken yaşını düşünüp uzulmenis olursun şimdi. Yaşın riske girmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah
Anladım. Yok estağfirullah amin amin bu arada ben de 30 da anca mutfağa girmisimdirama kötü bı şey ya benim için, anneler alıştırmaya çalışıyor ama benim ki fıtrat meselesi19 da evlendim anneme kalsa vermeyecekti hemen hiç ne mutfağa girmişliğim vardı ne temizlik bir iki sene alışsın öyle demişti benim eşim kamu personeli misafirhanelerde falan sürünüyordu aklıma girdi evimizde yatar kalkarım şöyle böyle derken evlenmişiz ilk bir sene istemedim gezdik tozdukbir buçuk seneye doğru hamile kalmışım haberim yok bir sürü temizlik her gün nargile derken öğrendim gurbetteyim eşimden başka kimsem yok mutfağı temizleyim dedim biraz fazla ayakta kaldım ve ağır kaldırınca biraz kanamam geldi akşama doktoruma gittik direk kürtaja aldı değerim falan düşünce sonra bi 7 8 ay ara verdik daha sonra 3 ay evimden eşimden ayrı kaldım annemlere gittim buralar sıcak olunca geldim evime tekrar denemelere başladık tekrar hamile kaldım ama çok erken öğrendik o sırada anneannem vefat etti aşırı üzüldüm memlekete gittik 8 saat yol ne kadar kendi arabanla da gitsen insan yoruluyor cenaze falan derken biraz kahverengi akıntım olmaya başladı memleketteyken dedik yerleşme kanaması 4 5 gün sonra kan verdim 13.34 çıktı 2 gün sonra 25.8 çıktı gayet iyi hafta işi tekrar kan verecektim ki kahverengi lekelenme tekrar geldi sonra kırmızıya döndü oradaki doktoruma gittik kan verdim düşmeye başlamış sonra kendiliğinden pıhtı şeklinde düştü çoğu arkadaşım kimyasal gebelik yaşamışsın diyor doktorum öyle birşey demedi ama bende kimyasal gibi düşündüm dedi doktorum denemeye başlayın tekrar herhangi bir sıkıntın yok ovulasyonla takip yaptım değerlendirmeler bitti sonucu bekliyoruz benim yaşadığım hiçbirşey benden kötü durumda olan insanlar var benim halime binlerce kez şükür rabbim isteyen herkesle beraber bana da nasip etsin inşallah uzun oldu kusura bakmayın
Şimdi artık herşey YouTube de var o yüzden stres yapmaya gerek yok herşey yapabilirizAnladım. Yok estağfirullah amin amin bu arada ben de 30 da anca mutfağa girmisimdirama kötü bı şey ya benim için, anneler alıştırmaya çalışıyor ama benim ki fıtrat meselesi