Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Çok şükür 🤲

Eklentiler

• images (43).jpeg
    images (43).jpeg
    31,8 KB · Görüntüleme: 17
Kız ben pkoluyum onlara hiç girmedim kist olur korkusundan inciri sade tükettim 😅
Ama bak avokado kesin tüket yumurtlamaya yakın günde bir yarımını yesen yeter 😘😘
Sana yasak o zaman 🤭
Bir gebenin günlüğünde görmüştüm yumurtlama yakınsa havuç yiyince yumurta kesin çatlıyor yazıyordu havuçda ye
He ben dr takibindeyim kuzu tüp olcak olursa 🤗

Sana yasak o zaman 🤭

He ben dr takibindeyim kuzu tüp olcak olursa 🤗
Doktor mu önerdi kuzum incir kürünü
İnşâAllâh tutar canım benim ilk tüp bebek denemen mi olacak benimde reglim gelsin bende duruma göre tüp bebek yaptıracam galiba inşallah hayırlısı ile kolay olur herşey kavuşuruz minnoşlara 🤗🤗🤗🥳

Kızlar grup bi durgunlaştı sanki şurda üç kişi sohbet döndürüyoruz nerdesiniz ahaliii :halay:
Eski eş kişisinin ormanın kralı geldi havalarını çekiyorum, simdi söndürücem havasını:işsiz: yazamadım o yüzden😂

Doktor mu önerdi kuzum incir kürünü
İnşâAllâh tutar canım benim ilk tüp bebek denemen mi olacak benimde reglim gelsin bende duruma göre tüp bebek yaptıracam galiba inşallah hayırlısı ile kolay olur herşey kavuşuruz minnoşlara 🤗🤗🤗🥳
Yok kuzum Dr önerir mi hiç ben kendim yapıyorum 🤭2.denemem tüp. 5 kere hamile kaldım ben kaybettim hep. 4 kürtaj 1 kimyasal. Uğraşıyoruz işte 🥴

Yok kuzum Dr önerir mi hiç ben kendim yapıyorum 🤭2.denemem tüp. 5 kere hamile kaldım ben kaybettim hep. 4 kürtaj 1 kimyasal. Uğraşıyoruz işte 🥴
Kuzum benim bilmiyordum çok üzüldüm yaşamayan bilmez ben bir tane kaybettim içimdeki acıyı Allah bilir Rabbim inşallah bu dünyada da ahirette de mükafatını versin acılarının 😔💜
Neyden kaynaklı kuzum çok özel olmazsa
İncir kürünü de kuzum yumurta geliştirici kullanıyorsan doktoruna sor da yap
İnşâAllâh sağlıklı evlat nasip olur kucağına alırsın inşallah canım benim cennette diğerleride hiç üzülme 🤲🏻🤲🏻

Benim önceki gebelikte saçlarım bi azaldı sanki ya sende nasıl oldu o iş maşallah
Canım beslenme ve özellikle kullanılan vitaminler çok etkili .tabiki gebelikte değişen hormonlarında hakkını yememek lazım 😊bunyeden bünyeye değişiyor olabilir tabi .iştah durumun nasıldı mide bulantısı varmiydi

X