- 17 Ekim 2021
- 11.331
- 37.607
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bebeğim denemediğimiz ot çöp kaldıysa içelimOhooo oo ben de sana mislini anlatırım konuşalım Bi ara
Ben zeytinyağında incir yapıyorumTamam bebeğim denemediğimiz ot çöp kaldıysa içelim
Kız ben pkoluyum onlara hiç girmedim kist olur korkusundan inciri sade tükettimBen zeytinyağında incir yapıyorum
Bir gebenin günlüğünde görmüştüm yumurtlama yakınsa havuç yiyince yumurta kesin çatlıyor yazıyordu havuçda yeBen zeytinyağında incir yapıyorum
Sana yasak o zamanKız ben pkoluyum onlara hiç girmedim kist olur korkusundan inciri sade tükettim
Ama bak avokado kesin tüket yumurtlamaya yakın günde bir yarımını yesen yeter
He ben dr takibindeyim kuzu tüp olcak olursaBir gebenin günlüğünde görmüştüm yumurtlama yakınsa havuç yiyince yumurta kesin çatlıyor yazıyordu havuçda ye
Doktor mu önerdi kuzum incir kürünüSana yasak o zaman
He ben dr takibindeyim kuzu tüp olcak olursa
Eski eş kişisinin ormanın kralı geldi havalarını çekiyorum, simdi söndürücem havasını yazamadım o yüzdenKızlar grup bi durgunlaştı sanki şurda üç kişi sohbet döndürüyoruz nerdesiniz ahaliii
Kız ne desem bilemedim de boşver aman kudursun kendi haline bırakEski eş kişisinin ormanın kralı geldi havalarını çekiyorum, simdi söndürücem havasını yazamadım o yüzden
Gecenin bu saati oldu çocuğu uyutucam ayağına çıkmıyor evden. Neyse konuşacağım var zaten çıkmasın.Kız ne desem bilemedim de boşver aman kudursun kendi haline bırak
Yok kuzum Dr önerir mi hiç ben kendim yapıyorum 2.denemem tüp. 5 kere hamile kaldım ben kaybettim hep. 4 kürtaj 1 kimyasal. Uğraşıyoruz işteDoktor mu önerdi kuzum incir kürünü
İnşâAllâh tutar canım benim ilk tüp bebek denemen mi olacak benimde reglim gelsin bende duruma göre tüp bebek yaptıracam galiba inşallah hayırlısı ile kolay olur herşey kavuşuruz minnoşlara
Yaptığı şey çok ayıp ama bak sen hamilesin boşver kendini strese sokma üzme sakınGecenin bu saati oldu çocuğu uyutucam ayağına çıkmıyor evden. Neyse konuşacağım var zaten çıkmasın.
Kuzum benim bilmiyordum çok üzüldüm yaşamayan bilmez ben bir tane kaybettim içimdeki acıyı Allah bilir Rabbim inşallah bu dünyada da ahirette de mükafatını versin acılarınınYok kuzum Dr önerir mi hiç ben kendim yapıyorum 2.denemem tüp. 5 kere hamile kaldım ben kaybettim hep. 4 kürtaj 1 kimyasal. Uğraşıyoruz işte
Bende daha yeni geldim eve napıyorsunuz bakalımKızlar grup bi durgunlaştı sanki şurda üç kişi sohbet döndürüyoruz nerdesiniz ahaliii
Canım beslenme ve özellikle kullanılan vitaminler çok etkili .tabiki gebelikte değişen hormonlarında hakkını yememek lazım bunyeden bünyeye değişiyor olabilir tabi .iştah durumun nasıldı mide bulantısı varmiydiBenim önceki gebelikte saçlarım bi azaldı sanki ya sende nasıl oldu o iş maşallah
Haa sen misafirlikteydin demiiiBende daha yeni geldim eve napıyorsunuz bakalım