Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Temmuz annelerinin başrolüyüm, beklerim 🥰🥰
Ben temmuzda ağustosta anca gebe kalırım galiba şeker
Henüz korunuyorum🙈 ocakta bıraksam üç ay arınması var o ilacın sanırım,arindiktan sonra da ha deyince de olmayacağını farzedersek Yaz sonu 👍

Henüz korunuyorum🙈 ocakta bıraksam üç ay arınması var o ilacın sanırım,arindiktan sonra da ha deyince de olmayacağını farzedersek Yaz sonu 👍
Yaa hay Allah,bende sende gelirsin diye sevinmiştim. Neyse hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de🥰

MMM karalahana, normal beyaz lahana ikisini sardım rosecigim.

Ufaklık kaç yaşında
Şu baybay uyku damlalarından kullanilamazmi
Ooo lahana sarmasıni severim 🤩 gaz damlası kullandık da, uyku damlası boşver şimdilik, genelde gece uyuyor bebeğim ama kızım uykusuz bırakiyor, MMM şu üç m yi ben de kullanmıştım bugün, sözlükten kaynaklı 😁ufaklık 3 ay, kızim 2 yaş 🙂🤲
Bende oğlak burcuyum🙈ne zaman giriyorsun yeni yaşına ve kaç yaşından rose
Vayy oğlak demek, önce sen söyle , aynı gün çıkarız falan , alıştıra alıştıra olsun, bence ayımız aynı 😁 35 im sen 28 🙂
Hadi inşallah en yakın, hayırlı zamanda 🤲

Ooo lahana sarmasıni severim 🤩 gaz damlası kullandık da, uyku damlası boşver şimdilik, genelde gece uyuyor bebeğim ama kızım uykusuz bırakiyor, MMM şu üç m yi ben de kullanmıştım bugün, sözlükten kaynaklı 😁ufaklık 3 ay, kızim 2 yaş 🙂🤲

Vayy oğlak demek, önce sen söyle , aynı gün çıkarız falan , alıştıra alıştıra olsun, bence ayımız aynı 😁 35 im sen 28 🙂

Hadi inşallah en yakın, hayırlı zamanda 🤲
İkisi de bebekelrmis daha

🎂

Yapmışsn bi yaramazlık ama bulamadm 😂 iyi Canm uzanıyorm uyusam mı diye düşünüyorum 😄 sen bitirdin mi dolmaları 🤤🤤
Evet hepsi hazır eşim şimdi geldiği icin yeni yiyebilecegiz ☺️
Çok açım bir ayvayla geçiştirmeye çalıştım beklerken ama
🙈

İkisi de bebekelrmis daha

1 ocak 🎂
Aynen. Aramızda çok az bı gün var, söylersem tanınirim diye korkuyorum 🤣 ne alaka dicen ama hem yasantimdan bahsediyorum falan, e doğum günüm, çocuk yaş ve sayıları, sonuçta yeni mesajlara tıklayınca burası çıkıyor, iş arkadaşlarım falan anlayabilirler🤣

Aynen. Aramızda çok az bı gün var, söylersem tanınirim diye korkuyorum 🤣 ne alaka dicen ama hem yasantimdan bahsediyorum falan, e doğum günüm, çocuk yaş ve sayıları, sonuçta yeni mesajlara tıklayınca burası çıkıyor, iş arkadaşlarım falan anlayabilirler🤣
Tamam sır kalsın hadi 🤪elbet birgün ogrenecegim 😂😂😂

X