- 16 Haziran 2020
- 4.262
- 9.552
- 28
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Hadi inşallahYaaa genç evlenmişsin ne güzel
Inşallah genç anne olmak da nasip olur
Sende o memlekette donuyorum diosan bizler ne yapalımİzmir iyi hoşta donuyorum ben İzmir'de yani düşün artık
İnşallah inşallah bende inanıyorumÇalışmak çok daha iyiymiş şimdi anlıyorum. Ikiz olmasa ben kesin dönerdim yani. Iki bebeğe bakıcı bulmak da ayrı bi sorun cünkü
Kime sorsam işe gidince dinleniyorum diyor. Ben de dinlencem inşallah bi gün inanıyorum
İş yerinde dinleniyor evet , çünkü abartmıyorum su ve WC ihtiyacımı karsilamak da güçlük çekiyorum evde, annem sağolsun baktığı halde , ikisi de küçük benim ve WC yemek su hariç ayağımda desem yalan olmaz bebeğim, kızım da akşama kadar hareketli, mız mız genelde , tutturuyor bir şeyler, ve haftanın ortalama 5 günü gece uyku no, düşün. Şimdi annem leyim, Oğlum durduğu yerde uyumuyor, hep ayak ve gazlı . Gündüz haftada bir uyuyorrdur yatağında, yarım saat_1 saat, kızımla da dün bile sabahladik ki ,bari geç kalksaÇalışmak çok daha iyiymiş şimdi anlıyorum. Ikiz olmasa ben kesin dönerdim yani. Iki bebeğe bakıcı bulmak da ayrı bi sorun cünkü
Kime sorsam işe gidince dinleniyorum diyor. Ben de dinlencem inşallah bi gün inanıyorum
Evet 18 zaten resmiyette.3 senecik sonra evlenmiş.Yaaa genç evlenmişsin ne güzel
Inşallah genç anne olmak da nasip olur
Hayirli zaman oymuş demek bence evlenmek için iyi bi yaş. Daha da erkeni garip olurmusHadi inşallah
Kader denen şey çok güzel bazen keşke daha erken tanıysaydm diom adamı bazende yok yok zamanında olmuş diom
Aynen hayırlı zaman işte Rabb'im iyisini bilirHayirli zaman oymuş demek bence evlenmek için iyi bi yaş. Daha da erkeni garip olurmus
Ne yaptı
Analar yorulmazmis. Yorulsa da yoruldum demezmisİş yerinde dinleniyor evet , çünkü abartmıyorum su ve WC ihtiyacımı karsilamak da güçlük çekiyorum evde, annem sağolsun baktığı halde , ikisi de küçük benim ve WC yemek su hariç ayağımda desem yalan olmaz bebeğim, kızım da akşama kadar hareketli, mız mız genelde , tutturuyor bir şeyler, ve haftanın ortalama 5 günü gece uyku no, düşün. Şimdi annem leyim, Oğlum durduğu yerde uyumuyor, hep ayak ve gazlı . Gündüz haftada bir uyuyorrdur yatağında, yarım saat_1 saat, kızımla da dün bile sabahladik ki ,bari geç kalksayine de sağlıklı olsunlar da sorun yok, sadece yorgunum çok.
Azcık gözüm korktu, ocağın ilk haftası nasipse doğumİş yerinde dinleniyor evet , çünkü abartmıyorum su ve WC ihtiyacımı karsilamak da güçlük çekiyorum evde, annem sağolsun baktığı halde , ikisi de küçük benim ve WC yemek su hariç ayağımda desem yalan olmaz bebeğim, kızım da akşama kadar hareketli, mız mız genelde , tutturuyor bir şeyler, ve haftanın ortalama 5 günü gece uyku no, düşün. Şimdi annem leyim, Oğlum durduğu yerde uyumuyor, hep ayak ve gazlı . Gündüz haftada bir uyuyorrdur yatağında, yarım saat_1 saat, kızımla da dün bile sabahladik ki ,bari geç kalksayine de sağlıklı olsunlar da sorun yok, sadece yorgunum çok.
Ben gebelik pozitif anladımCovid pozitif anlayanlar ? :)
Bilinçaltımıza bu mesaj iyice yerleşti gelen böyle diyor sonunda hepimiz hamile ayrılacaz bu topik ten galibaBen gebelik pozitif anladım
Ayyy inşallah güzelimmBilinçaltımıza bu mesaj iyice yerleşti gelen böyle diyor sonunda hepimiz hamile ayrılacaz bu topik ten galiba
Ay hadi inşallah. İsteyenler için tabiBilinçaltımıza bu mesaj iyice yerleşti gelen böyle diyor sonunda hepimiz hamile ayrılacaz bu topik ten galiba
Ben amasyalıyım eşim erzurum ortak nokta İstanbulEe kızlar kimler nereli nerede yaşıyorsunuz ?
Ben Konyalıyım ama Diyarbakırda yaşıyorum eşimin işinden dolayı
Kocişin evde yoksa bende geliyim benim kocişim de evde yokKızlarr Camdaki Kız’da mıyız
Ah dolma yapıyorum rosecigim
Sen gel ben atarım onu hahahaKocişin evde yoksa bende geliyim benim kocişim de evde yok