Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

İzmir iyi hoşta donuyorum ben İzmir'de yani düşün artık
Sende o memlekette donuyorum diosan bizler ne yapalım yok gerçi burda dehşet bir soğuk ya benim İstanbul da ki ilk kışım ağrıdan geldim Kasım ortaları ve bazen hava günlük güneşlik oluyorr vaovv diom bizimkilerle konuşuyorum burda kar yağar diolar

İş yerinde dinleniyor evet , çünkü abartmıyorum su ve WC ihtiyacımı karsilamak da güçlük çekiyorum evde, annem sağolsun baktığı halde , ikisi de küçük benim ve WC yemek su hariç ayağımda desem yalan olmaz bebeğim, kızım da akşama kadar hareketli, mız mız genelde , tutturuyor bir şeyler, ve haftanın ortalama 5 günü gece uyku no, düşün. Şimdi annem leyim, Oğlum durduğu yerde uyumuyor, hep ayak ve gazlı . Gündüz haftada bir uyuyorrdur yatağında, yarım saat_1 saat, kızımla da dün bile sabahladik ki ,bari geç kalksa yine de sağlıklı olsunlar da sorun yok, sadece yorgunum çok.

Analar yorulmazmis. Yorulsa da yoruldum demezmis
Çocukların kaç yaşındalar?

Azcık gözüm korktu, ocağın ilk haftası nasipse doğum ama alışıcaz artık ona değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…