- 17 Ekim 2021
- 11.442
- 37.994
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.561
AminnnnnnKız bizde 2 kişiyiz ama yok gözüme temiz gelmiyor ev civdivcam resmenen iyisi valla çok Yorma kendini
Öyle düşünme bence ben ve eşim başka kimse yok çoğu zaman mecalim olmaz sanırsın dünya nin yükü omuzlarım da öyle bı halsizlik yorgunluk oluyor ki bide sen yani çocuklarla ilgilenmekten zaten ne zaman kalır ne halin kalır Allah yardımcın olsun
İlk evlendiğimde 1 sene boyunca 3+1 evin heryeri doku her yerini siler süpürürdüm 2 günde bir delirmiş gibi sonra sonra bıktım artık haftada bir sil süpür yetiyorKız bizde 2 kişiyiz ama yok gözüme temiz gelmiyor ev civdivcam resmenen iyisi valla çok Yorma kendini
Öyle düşünme bence ben ve eşim başka kimse yok çoğu zaman mecalim olmaz sanırsın dünya nin yükü omuzlarım da öyle bı halsizlik yorgunluk oluyor ki bide sen yani çocuklarla ilgilenmekten zaten ne zaman kalır ne halin kalır Allah yardımcın olsun
Hevesin kaçtı tabiİlk evlendiğimde 1 sene boyunca 3+1 evin heryeri doku her yerini siler süpürürdüm 2 günde bir delirmiş gibi sonra sonra bıktım artık haftada bir sil süpür yetiyor
Naber gonyalimm
Haa kötü birşey olmasın da gelir yine
Ben bu gelip gidiyorum rehberim fazla kalabalık buraya yazmaya mecalim kalmıyor anne kardeş arkadaşlar elti görümce kuzenler koca derken takilamiyorum buraya çok
Geldin mi
Sesini açamadım
Harika olmuş konu başlığı
Herkes haber vermeden bir kayboluyorPetra neden yok iyi mi haberiniz var mı acep
Ayy bayılıyorum buna
Hayat koşuşturmasi olabilir ya iyi olsunlar da yine dönerler aramızaHerkes haber vermeden bir kayboluyor
Ama bana daha çok üzüldün kedili dimiHerkes haber vermeden bir kayboluyor
Sen de kedilim diyorsunAyy bayılıyorum bunageldin mi onu söyle
Hayat koşuşturmasi olabilir ya iyi olsunlar da yine dönerler aramızabende arada gidip geliyorum
Senden naber kedilim ne yapıyorsun
Hamdolsun canımAyy bayılıyorum bunageldin mi onu söyle
Hayat koşuşturmasi olabilir ya iyi olsunlar da yine dönerler aramızabende arada gidip geliyorum
Ayy bayılıyorum bunageldin mi onu söyle
Hepinizin kedilisi olabilirimmmmm yapman guzum, dovuşmenSen de kedilim diyorsunkediliyi önce ben sevdim
Petra ile çok muhabbetimiz olmadıAma bana daha çok üzüldün kedili dimiyoksa aynı mı ?