- 17 Ekim 2021
- 11.442
- 37.994
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.601
Anladım. Ya şey soracağım sana yüzüne tonik kullanıyor musun ? Belki bilgilisindir bu konuda2 ayda bir yaptiriyorum kuzum
Omuzlarım çok ağrıyor benim
Böyle sanki etimi cimcikliyorlar çok tuhaf
Ondan yaptırıyorum
Ney Çorum mu Çankırı mı Çanakkale mi tabii ki Çanakkaleeeeee
Bende bu kadın neye şaşırdı DiomSen de kedilim diyorsunkediliyi önce ben sevdim
Kolay gelsin canım bende bitirdim yemeği Esra Erol izliyorumHamdolsun canım
Akşam yemeğini hazırlıyorum
Sen napiyosun nasilsin
Profilide bir garip hiç emojisi yok ama puanı hayli fazla mesajı da 1 tane
Hiç gözünden kaçmıyor
Dün biri yazdiklarimin neyine sasirdiniz acaba yazmış banaBende bu kadın neye şaşırdı Diomhepimizin kedilisi olsun
Kolay gelsin canım bende bitirdim yemeği Esra Erol izliyorum
Yok canım kreme bile üşeniyorumAnladım. Ya şey soracağım sana yüzüne tonik kullanıyor musun ? Belki bilgilisindir bu konuda
Bana yakın ç harfiyle hiç şehir yok ayKonuyu kapatma ulendışarıdan tanınma tedirginliği bende de var, bı ayağım sana yakın bı şehirde de, adı lazım diil, baş harfi ç
İL olarak ç değil de izmir çandarlida filan misin ?Konuyu kapatma ulendışarıdan tanınma tedirginliği bende de var, bı ayağım sana yakın bı şehirde de, adı lazım diil, baş harfi ç
Geldim geri dönüyorumAyy bayılıyorum bunageldin mi onu söyle
Hayat koşuşturmasi olabilir ya iyi olsunlar da yine dönerler aramızabende arada gidip geliyorum
Senden naber kedilim ne yapıyorsun
Bi ara aç da bakSesini açamadım
Ya lorealin değerli çiçekler olan toniğini kullanıyorum ama daha derinlemesine temizleyen tonik arayışındayım cildim biraz yağlı daFatmazell napcan tonik monik
Temizliyor mu yaYa lorealin değerli çiçekler olan toniğini kullanıyorum ama daha derinlemesine temizleyen tonik arayışındayım cildim biraz yağlı da
Beyaz sabun cildi kurutuyor epeyYa lorealin değerli çiçekler olan toniğini kullanıyorum ama daha derinlemesine temizleyen tonik arayışındayım cildim biraz yağlı da