- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 108
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.581
Oda çok iyiydi kardeşim gibiydi çok naiftiinşallah gelir ya ofPetra ile çok muhabbetimiz olmadı pek bı bağ kuramadık henüz
Tabiki senn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda çok iyiydi kardeşim gibiydi çok naiftiinşallah gelir ya ofPetra ile çok muhabbetimiz olmadı pek bı bağ kuramadık henüz
Tabiki senn
Tabiki çok iyidir kuzumOda çok iyiydi kardeşim gibiydi çok naiftiinşallah gelir ya of
9 canlı olmasan yanmistikHepinizin kedilisi olabilirimmmmm yapman guzum, dovuşmen
Dokuz canım var hepinize yeterim
İnşallah yakında gelir konuşursunuzTabiki çok iyidir kuzum
Ben bı iki kez konuştum BEn onu hiç taniyamadan gitti kızcağız
Fatmazell seninle daha yakındı.yoksa tabi ki üzülüyoruzTabiki çok iyidir kuzum
Ben bı iki kez konuştum BEn onu hiç taniyamadan gitti kızcağız
Her gün yazıyorum belki mailden görür de yazar diye ama yok. Umarım bir şey yoktur iyidir kafa dinliyordur neti yoktur iyi şeyler düşünmek istiyorumFatmazell seninle daha yakındı.yoksa tabi ki üzülüyoruz
Canım kedilim.evet yok denecek kadar azkonusabilmistinPetra ile çok muhabbetimiz olmadı pek bı bağ kuramadık henüz
Tabiki senn
Ovulasyon dimi?Ayyyy testim koyulaşıyor az kaldıı sanırımm
Evet ovulasyon rosecimmOvulasyon dimi?
İnsallahİnşallah yakında gelir konuşursunuz
İnşaallah sen İzmir in neresinden kedili?İnsallah
Sorunlarını atlatsin gelsin inşallah
Hacamatta olmuş olarak döner belki
Hadi olur inşallah,bu sefer, zaten acelesi yok, 3 sene sal kendini,illa olur inşaallah 25 e kadar. Öyle düşününce daha çabuk olur inşallahEvet ovulasyon rosecimm
Ayy evet hacamat soruyordu değil mi ? Buradan biri yaptırmıştı ondan bilgi alıyordu nereden aklına geldi kız kediliiİnsallah
Sorunlarını atlatsin gelsin inşallah
Hacamatta olmuş olarak döner belki
İnşallah rosecimmHadi olur inşallah,bu sefer, zaten acelesi yok, 3 sene sal kendini,illa olur inşaallah 25 e kadar. Öyle düşününce daha çabuk olur inşallah
Ben yaptırmıştımAyy evet hacamat soruyordu değil mi ? Buradan biri yaptırmıştı ondan bilgi alıyordu nereden aklına geldi kız kedilii
İzmir'in her yeri benimmmmİnşaallah sen İzmir in neresinden kedili?
Yaaa neden bu kadar sık yaptırıyorsun pekii ?Ben yaptırmıştım
Yine yaptırdım Aralık 2 de.
2 ayda bir yaptiriyorum kuzumYaaa neden bu kadar sık yaptırıyorsun pekii ?
Konuyu kapatma ulen dışarıdan tanınma tedirginliği bende de var, bı ayağım sana yakın bı şehirde de, adı lazım diil, baş harfi çİzmir'in her yeri benimmmm
Sahi sen hangi sehirdendin