- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 37.998
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.521
Naber gonyalimmGünaydın örgü güzelimm
o geçen hafta pazartesi den beri yok neti azdı idareli kullanıyorum diyordu sanırım bitti neti o yüzden girmiyor umarım iyidir
Ben bu gelip gidiyorum rehberim fazla kalabalık buraya yazmaya mecalim kalmıyor anne kardeş arkadaşlar elti görümce kuzenler koca derken takilamiyorum buraya çokGünaydın inşaallahşimdi seni düşünüyordum, aklıma geldi,dün yazdı yazdı , şimdi yok diye
Geldin miGünaydın canm
DoğrudurNaber gonyalimm
Haa kötü birşey olmasın da gelir yine
Ben bu gelip gidiyorum rehberim fazla kalabalık buraya yazmaya mecalim kalmıyor anne kardeş arkadaşlar elti görümce kuzenler koca derken takilamiyorum buraya çok
Geldin mi
Sen neler yapıyorsunDoğrudur
İyidir kuzum sen nasılsın ?Naber gonyalimm
Haa kötü birşey olmasın da gelir yine
Ben bu gelip gidiyorum rehberim fazla kalabalık buraya yazmaya mecalim kalmıyor anne kardeş arkadaşlar elti görümce kuzenler koca derken takilamiyorum buraya çok
Geldin mi
Ben yorgun daha kahvaltı yapmadım cam kapı sildim evi süpürdum az eşya var ona rağmen bitmiyor yaİyidir kuzum sen nasılsın ?
Mucize bugün istanbuldaydı umarım hayırlı haberlerle gelir
Harikasın ne güzel evi parlatmışsındır benim de yapılacakta gözüm yemiyorBen yorgun daha kahvaltı yapmadım cam kapı sildim evi süpürdum az eşya var ona rağmen bitmiyor ya
Evet evet inşallah bakalım bugün biraz yorucu olur onun için
Bence de bekle hafta sonu yaparsın tek başına olmuyor yaHarikasın ne güzel evi parlatmışsındır benim de yapılacakta gözüm yemiyorhafta sonu kocayla yaparım büyük ihtimalle
Hafta da bir yapsam yetiyor 2 kişi olunca arkadaşlar gelip gidince de gırgırla alıveriyorumBence de bekle hafta sonu yaparsın tek başına olmuyor ya
Sabahtan akşama kadar hep aynı olduğu için anlatacak bir şey bulamıyorumSen neler yapıyorsun
Bırak ev dağınık kalsın boşver bebeklerin iyi sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değilSabahtan akşama kadar hep aynı olduğu için anlatacak bir şey bulamıyorumistisnalar dışında oğlum hep ayağımda sallanıyor. Yemeği bile nöbetleşe yiyoruz annemle. Su içmem gerek ama wcye kalkacak zaman ve mecalim olmuyor, sırtım, belim ağrıyor. Susuz ve hatta ac kalıyorum, yemek, temizlik vb zerre yapmıyorum, öyle bı yorgunum ki. Mükemmel olamıyorum, elimde değil. Hani şikayet asla diil ama çok yoruluyorum. Belki de kendi beceriksizligimden.
Ayy varya kesin kızdırmaya çalışıyorsun beniiiHafta da bir yapsam yetiyor 2 kişi olunca arkadaşlar gelip gidince de gırgırla alıveriyorum
@Rose36 nereye gittin gıı
Nerdesiniz hadi hareket diyorsun ama sende salise ayrılma buradan hahahahaAyy varya kesin kızdırmaya çalışıyorsun beniiisadece 35 saniye, 10 salise yazmadim
Bırak dağınık kalsın diyosunBırak ev dağınık kalsın boşver bebeklerin iyi sağlıklı olsunlar gerisi hiç önemli değil
Ee mecbur hayat müşterek çocuklar kendilerini toparlayana kadar öyle olacak yapacak bir şey yokBırak dağınık kalsın diyosunkoca mi yapacak temizlik ve yemek, kaç yüzyıl daha yapacak şaka bı yana valla üzülüyorum, bı iki kere sinirlenip karı gibi ben yapıyorum dedi. Valla yazık ya.
Kızım kendini tam topladı, benim yine hamilelik 9 ay iş yok, şimdi de oğlum en az 2 yaşına gelene kadar yine iş yapamicam, şaka gibiEe mecbur hayat müşterek çocuklar kendilerini toparlayana kadar öyle olacak yapacak bir şey yokannen de var mı yanında yardımcı oluyorlar mı ?
Anladım ne güzel yardımcıların da varmış işte zamanla düzene oturur merak etmeKızım kendini tam topladı, benim yine hamilelik 9 ay iş yok, şimdi de oğlum en az 2 yaşına gelene kadar yine iş yapamicam, şaka gibidışardan okunduğu için aile mevzusuna giremiyorum. Yardımcım var,,