- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.586
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.541
Sağol şekerimAnladım ne güzel yardımcıların da varmış işte zamanla düzene oturur merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol şekerimAnladım ne güzel yardımcıların da varmış işte zamanla düzene oturur merak etme
Sor bakalımFatmazell oradaysan bı şey sorucam
Tamam tamam gerek kalmadı sağolSor bakalım
Neydi ki meraktan ölürüm şimdiTamam tamam gerek kalmadı sağol
Valla hallettim susNeydi ki meraktan ölürüm şimdi
İste annenden rosecim nolacak sanki bebeğin uyuyunca da gider sende yardım edersin annene diğer büyük olan oyuncakla oynar beraber pişirir yersin emziriyorsan çok acıkman normalFatmazell ya ben o kadar acıkíyorum ki, tamam ıspanak, kurufasulye , çorba, pilav hepsi güzel, çok şükür hani bulamasak napariz, bin şükür amaa doyamıyorum. Çok Lezzetli fırın yemekleri ya da hamur işleri, kuZu pirZola, biftek, antrikot istiyorum. Çok açım, ve damak zevkim de var. Diyeceksin belki ben napiyim şimdi annemlerden bunları isteyecek halim yok, kılımı kıpırdatamayip prenses gibi .ya bilmiyorum çok acıkíyorum, dün market dönüşü sandwic alıp yedim lezzetli.
Emojiye hayrıyorum nereden buldun kız bunuValla hallettim sus
Emzirsigimden olabilir diyecektim.buyuk kendi oynamıyor ki oyuncakla, illa peşimde hep , yanımda oynuyo bı de ben çok halsiZ bi insanim, doymam lazım iyice. Sinir yapıyor açlık.firsatim zamanım olsa dışarda yicem. Aah ahh, bilmiyorum öyle işte .İste annenden rosecim nolacak sanki bebeğin uyuyunca da gider sende yardım edersin annene diğer büyük olan oyuncakla oynar beraber pişirir yersin emziriyorsan çok acıkman normal
Hemen kapiyosun sen de benden , floya başlican mi ?Emojiye hayrıyorum nereden buldun kız bunu
Anacık demekki halsizlik kansızlıktan da olur bir ara kan değerlerine baktır ve vitamin kullanmayı ihmal etmeEmzirsigimden olabilir diyecektim.buyuk kendi oynamıyor ki oyuncakla, illa peşimde hep , yanımda oynuyo bı de ben çok halsiZ bi insanim, doymam lazım iyice. Sinir yapıyor açlık.firsatim zamanım olsa dışarda yicem. Aah ahh, bilmiyorum öyle işte .
Hahahaha benim kararlılığım bir gün sürer örgü öreyim dedim çıkayım ip bakayım dedim hava da kapalı canım istemedi vazgeçtim hiç bir şey canım istemiyorHemen kapiyosun sen de benden , floya başlican mi ?
Hava kapalı ama akalımHahahaha benim kararlılığım bir gün sürer örgü öreyim dedim çıkayım ip bakayım dedim hava da kapalı canım istemedi vazgeçtim hiç bir şey canım istemiyor
Bakıyorum coştun yineeeHava kapalı ama akalım
Arabaya bin dim, yürü bakalım
Tabi şimdi radyomuzda demet akalın. Sepetttt , bir kez olsun BİZİ çalmadin adamım
Göğsüm çikolata bı lokmadan bozmaz seni
Kız bizde 2 kişiyiz ama yok gözüme temiz gelmiyor ev civdivcam resmen en iyisi valla çok Yorma kendiniHafta da bir yapsam yetiyor 2 kişi olunca arkadaşlar gelip gidince de gırgırla alıveriyorum
@Rose36 nereye gittin gıı
Öyle düşünme bence ben ve eşim başka kimse yok çoğu zaman mecalim olmaz sanırsın dünya nin yükü omuzlarım da öyle bı halsizlik yorgunluk oluyor ki bide sen yani çocuklarla ilgilenmekten zaten ne zaman kalır ne halin kalır Allah yardımcın olsunSabahtan akşama kadar hep aynı olduğu için anlatacak bir şey bulamıyorum istisnalar dışında oğlum hep ayağımda sallanıyor. Yemeği bile nöbetleşe yiyoruz annemle. Su içmem gerek ama wcye kalkacak zaman ve mecalim olmuyor, sırtım, belim ağrıyor. Susuz ve hatta ac kalıyorum, yemek, temizlik vb zerre yapmıyorum, öyle bı yorgunum ki. Mükemmel olamıyorum, elimde değil. Hani şikayet asla diil ama çok yoruluyorum. Belki de kendi beceriksizligimden.
Ya roseeeeKara gergedan