- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.588
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.501
Bi dahakine de sana ,Bir kere benim için şöyle ağlamadın beeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dahakine de sana ,Bir kere benim için şöyle ağlamadın beeee
Gelir yakındaEvet kedili krizim tuttu
Günaydın canmGünaydınlar güzel kadınlar
Gününüz hoş, güzel, harika geçsin inşallah @Rose36 bir mucizee @PETRA1012 Fatmazell @Nosking @sebbo @kedilinick
Yeni gelen arkadaşların nicklerini daha ezberleyemedim kusura bakmasınlar hepimize günaydıNnn
Napalım ip atlayalımHadi hareket
İp atlamayı ben de isterdim,numaratörlú ama sarkar diye atlayamam,Napalım ip atlayalım
Ney sarkcak be birde numaratörlü ip mi varmışİp atlamayı ben de isterdim,numaratörlú ama sarkar diye atlayamam,
Hem zayıflama grubunda duymuştum hem de geçen a yüz bir de gördümNey sarkcak be birde numaratörlü ip mi varmış
Allah seni sayaçlı ipten bahsediyorsun bende gördüm güzele benziyor ama evde nasıl atlayacağım alt komşu rahatsız olur beduvarlar kağıttan sanki her konuştuğumuz onların konuştuklarını falan duyuyoruzHem zayıflama grubunda duymuştum hem de geçen a yüz bir de gördüm
Al büyük oğlan mıydı kız kıydı onunla atlarsın evde hahaha
Sayaçlı evet, pardon yok su sayacı bazı evler öyle ya kağıt gibi duvarlar, ses gidiyoAllah seni sayaçlı ipten bahsediyorsun bende gördüm güzele benziyor ama evde nasıl atlayacağım alt komşu rahatsız olur beduvarlar kağıttan sanki her konuştuğumuz onların konuştuklarını falan duyuyoruz
Kız. Almıcam ulenAl büyük oğlan mıydı kız kıydı onunla atlarsın evde hahaha
Anaaa ziyaretçileri falan nereden görüyorsun kızzŞuan Konuyu iki üye , dört ziyaretçi görüntülüyor, biri sensin biri ben Fatmazell