- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.401
bebeklinick ne ara başka topikten beğeniye başladın valahi hızına yetişemiyorum aynı sebbo gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım oraya da yazmissinbebeklinick ne ara başka topikten beğeniye başladın valahi hızına yetişemiyorum aynı sebbo gibi
bebeklinick ne ara başka topikten beğeniye başladın valahi hızına yetişemiyorum aynı sebbo gibi
Baktım oraya da yazmissin
Dedim hayırdır
Merhabaslm kızlar iyi akşamlar çok şükür bir macerali is gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayim nasilsiniz
her gün başıma yeni is geliyor delireceğim haftaya 20 gun izne cikcam annem ameliyat olacak oyuzden ise dönünce is çok birikmiş olacak yedeğim yok birde yeni is atacaklar başıma eminim acayip boğuluyorumİyiyim abla sen nasılsın hayırdır ne oldu ?
Sevdiğim beğendiğim topiklere yazıyorumBaktım oraya da yazmissin
Dedim hayırdır
mrb cnmMerhaba
Allah kolaylık versin abla hallolur bir şekilde sıkma canınıher gün başıma yeni is geliyor delireceğim haftaya 20 gun izne cikcam annem ameliyat olacak oyuzden ise dönünce is çok birikmiş olacak yedeğim yok birde yeni is atacaklar başıma eminim acayip boğuluyorum
benim ellerimden öpecek artik bn olmadan bizim devletin isi yürümüyor malesef:)Allah kolaylık versin abla hallolur bir şekilde sıkma canını
İşi bilenin hali başka olur tabiibenim ellerimden öpecek artik bn olmadan bizim devletin isi yürümüyor malesef:)
Ulen sabahtan akşama kadar buradayım, kendi kendime konuşuyorum hep şimdi kaybolmusum çok mu ne yazdım be@Rose36 hani nerdesin
Sen niye nick değiştirmeyi başka sayfadan soruyonUlen sabahtan akşama kadar buradayım, kendi kendime konuşuyorum hep şimdi kaybolmusum çok mu ne yazdım be
Hemen geçmiş yapicem
madalyonun içi
Tamamdır bakacağım ablacımmadalyonun içi
sorma iş yapsan ayrı dert kaçsan ayrıİşi bilenin hali başka olur tabii
Ne güzel hortlatmış işteSen niye nick değiştirmeyi başka sayfadan soruyon
Kurucunun kızı ve devrimin kizi kitaplarını al
Tamam bakacağım teşekkür ederimKurucunun kızı ve devrimin kizi kitaplarını al
Bağlantılı kitaplar
Çok güzel ..
Sonra sisle gelen yolcu/// ve yine aynı yazarın kurtlar imparatorluğu kitabını al çok güzeller.
Önce kurtlar imparatorluğunu okumaya basla .
Sonra yine konuşuruz kitap konularini