- 17 Ocak 2020
- 27.436
- 39.620
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #3.421
Özellikle şu elimde tuttugumu çok cok okuman taraftarıyım biraz gergin bir kitapTamam bakacağım teşekkür ederim
Filmide çıkmış ama o kadar eksik yapmışlar ki çok tatsiz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özellikle şu elimde tuttugumu çok cok okuman taraftarıyım biraz gergin bir kitapTamam bakacağım teşekkür ederim
Şu kurtlar imparatorluğunun kapağı hiç hoş durmuyor ürkünç birazÖzellikle şu elimde tuttugumu çok cok okuman taraftarıyım biraz gergin bir kitap
Filmide çıkmış ama o kadar eksik yapmışlar ki çok tatsiz...
Yok hiç korkunç bir kitap değil oŞu kurtlar imparatorluğunun kapağı hiç hoş durmuyor ürkünç biraz
Evettt,hallettimNasıl oluyormuş ? Artık aramızda pro peo mu gezeceksin
Bal kes,bal kesssYa biliyor musun eşim balıkesir çok istedi ama burayla aynı mesafe oluyor kendi arabanla 8 saat olduğu için orayı ikinci plana atmıştık. Dediğin gibi balıkesir çok güzelmiş umarım öyle yerler de olur
SelammmHerkese selamm
Emeeennn, dur geçmiş yapmaya çalışıyorum şNoldu yine sana roseee
Güzel elbiseleri giyip..... Senin önünden geçip.... Beni anlamadın yaa, seni duymayacagim,hatta böyle giderse kendime yeni bi sevgili bulacağımŞimdiki aşklar yalan olmuş, ben yine aşık
Demiş Yıldız Tilbe
Koca boşluk olsa, belli ederdin be kedili,Beni çok seviyor
Bı ara bıze haber vermeden çekti gitti ya
Anaaa dedim koca bir boşluk
İnşaallahEvet evet çok sevdiği belli her gün seni ayrı etiketler çağırır senine güzel hep sevgi dolu kalın inşallah
Nasıl geçti ki,aynı şeylerdir ya.slm kızlar iyi akşamlar çok şükür bir macerali is gününün daha sonuna gelmiş bulunmaktayim nasilsiniz
Abla deme lazim olurİyiyim abla sen nasılsın hayırdır ne oldu ?
Ameliyat çok iyi geçsinher gün başıma yeni is geliyor delireceğim haftaya 20 gun izne cikcam annem ameliyat olacak oyuzden ise dönünce is çok birikmiş olacak yedeğim yok birde yeni is atacaklar başıma eminim acayip boğuluyorum
Maalesef şu aralar uzağım bu konuya
Arama butonuna pro yazdım orası çıktıSen niye nick değiştirmeyi başka sayfadan soruyon
MerhabaEvettt,hallettim
Bal kes,bal kesss
Selammm
Emeeennn, dur geçmiş yapmaya çalışıyorum ş
Güzel elbiseleri giyip..... Senin önünden geçip.... Beni anlamadın yaa, seni duymayacagim,hatta böyle giderse kendime yeni bi sevgili bulacağım
Koca boşluk olsa, belli ederdin be kedili,
İnşaallah
Nasıl geçti ki,aynı şeylerdir ya.
Abla deme lazim olur
Ameliyat çok iyi geçsin
Arama butonuna pro yazdım orası çıktı
Tamam bi avm ye gittiğimde dr ye bakayımYok hiç korkunç bir kitap değil o
Çok keyifli bir kitap
Ortada hafıza kaybı gibi birşey var ama değil.
Güzel hikaye
Yanii diyorsun ki kedili seni sormadı aramadı gittiğinde haaa yeni bir kaos mu neeeEvettt,hallettim
Bal kes,bal kesss
Selammm
Güzel elbiseleri giyip..... Senin önünden geçip.... Beni anlamadın yaa, seni duymayacagim,hatta böyle giderse kendime yeni bi sevgili bulacağım
İnşaallah
Abla deme lazim olur
Ameliyat çok iyi geçsin
Netten daha ucuza geliyorTamam bi avm ye gittiğimde dr ye bakayım
A aaaaEvettt,hallettim
Bal kes,bal kesss
Selammm
İnşaallah
Abla deme lazim olur
Ameliyat çok iyi geçsin
Aslında kitabın arka yüzünü okumak için dryr gitmek istedim yoksa terendyolda da var baktımNetten daha ucuza geliyor
Arka yüzünü ben de atarım deli misinAslında kitabın arka yüzünü okumak için dryr gitmek istedim yoksa terendyolda da var baktım
Aa evet sen de vardı dimi at banaArka yüzünü ben de atarım deli misin
Bu kurtlar imparatorluğu .Aa evet sen de vardı dimi at bana
Bu sisle gelen yolcuAa evet sen de vardı dimi at bana
Kurucunun kızıAa evet sen de vardı dimi at bana
Kafes kitabıAa evet sen de vardı dimi at bana
Kk da ferfecir kitap kulübü topigi varAa evet sen de vardı dimi at bana
Kaostan beslenme kızYanii diyorsun ki kedili seni sormadı aramadı gittiğinde haaa yeni bir kaos mu neee
Evet görüyorum o topiği teşekkür ederim yardımcı olduğun için kediliimmKk da ferfecir kitap kulübü topigi var
Oraya da katilabilirsin
Yok kız komiklik olsun diyeKaostan beslenme kız